Şimdi Ara

Android v4.3 -- Telefon Açılmıyor -- Samsung S3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sabah evdeyken wireless'a bağlandım. telefonuma andorid güncellemesi geldi. Yükle dedim. yaklaşık 420 mb indirdi. kabul et dedim. Kuruluma başladı. Bi 10-15 dk sonra telefonumu kontrol ettim. Ekran kapalı idi. Ekranı açmayı denedim ama açılmıyor.
    Samsung internet sitesinden canlı destek kısmına bağlandım. Telefonuma gelen güncelleme v4.3 imiş. Servise götürmem gerektiğini söylediler.

Telefonumu yurt dışından aldım. Belçika media mart. Sanıyorum yurtdışından alınan telefonlarda versiyon güncellemesinde sorun olabiliyormuş. Programın tekrar yüklenmesi gerektiğini bildirdiler. Ancak garanti Media Mart üzerinden olduğundan onlara gitmem gerekiyormuş.

Sormak istediğim şu an telefonsuzum ve bu yüklemeyi ben kendim yapabilirmiyim.
    Forumlarda ses açma tuşu+power tuşu ve ana sayfa tuşuna basılı tutunca reset atma sayfası çıktığını söylediler. Hakikaten çıkıyor ancak fabrila ayarlarına geri dön, usb bellekten yükle, restat et gibi ayarlar var.

Fabrika ayarlarına geri dönmeden bu yüklemeyi yapmam mümkün mü? Yada servise gitmeden.

Odin diye bişeyden bahsediliyor ancak bu nedir nasıl yüklenir fikrim yok. Şu an telefon çalışmıyor. :(

ne yapabilirim yardımcı olabilecek var mı?

• Merhaba,
    Linkler için teşekkürler. sanıyorum kurulum yapmam için ses kısma+güç+ana ekran tuşlarına basmam gerekiyor.
    Ancak bu kombinasyon çalışmıyor.

ses açma+güç+ana ekran tuşu çalışıyor.
    bilgisayara bağlayamıyorum. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_kesaf -- 26 Ocak 2014; 14:39:23 >
  • Kies'e nasıl bağlayabilirim. Yada rehberimi nasıl kopyalayabilirim, bu durumda.
    En kötü ihtimal ses açma+güç+ana ekran tuşuna basıp fabrika ayarlarına geri dön dicem ama onunda işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_kesaf

Arkadaşlar merhaba,
    Bu sabah evdeyken wireless'a bağlandım. telefonuma andorid güncellemesi geldi. Yükle dedim. yaklaşık 420 mb indirdi. kabul et dedim. Kuruluma başladı. Bi 10-15 dk sonra telefonumu kontrol ettim. Ekran kapalı idi. Ekranı açmayı denedim ama açılmıyor.
    Samsung internet sitesinden canlı destek kısmına bağlandım. Telefonuma gelen güncelleme v4.3 imiş. Servise götürmem gerektiğini söylediler.

Telefonumu yurt dışından aldım. Belçika media mart. Sanıyorum yurtdışından alınan telefonlarda versiyon güncellemesinde sorun olabiliyormuş. Programın tekrar yüklenmesi gerektiğini bildirdiler. Ancak garanti Media Mart üzerinden olduğundan onlara gitmem gerekiyormuş.

Sormak istediğim şu an telefonsuzum ve bu yüklemeyi ben kendim yapabilirmiyim.
    Forumlarda ses açma tuşu+power tuşu ve ana sayfa tuşuna basılı tutunca reset atma sayfası çıktığını söylediler. Hakikaten çıkıyor ancak fabrila ayarlarına geri dön, usb bellekten yükle, restat et gibi ayarlar var.

Fabrika ayarlarına geri dönmeden bu yüklemeyi yapmam mümkün mü? Yada servise gitmeden.

Odin diye bişeyden bahsediliyor ancak bu nedir nasıl yüklenir fikrim yok. Şu an telefon çalışmıyor. :(

ne yapabilirim yardımcı olabilecek var mı?

ayni sey benimde basima geldi bugun. telefonum acilmiyor. tekrar stock rom yuklemeyi deneyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi number7 -- 27 Ocak 2014; 5:02:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: e_kesaf

Merhaba,
    Linkler için teşekkürler. sanıyorum kurulum yapmam için ses kısma+güç+ana ekran tuşlarına basmam gerekiyor.
    Ancak bu kombinasyon çalışmıyor.

ses açma+güç+ana ekran tuşu çalışıyor.
    bilgisayara bağlayamıyorum. :(

telefon kapalıyken yapın eliniz basılı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sıkıntıyı yaşayan çok kişi yok sanırım.

Telefonu kies üzerinden göremiyordum. Kieski kaldırıp tekrar kurunca bilgisayarda Üretici yazılımı yükseltmesi ve başlatma durumuna getirme kısmında telefonu görüyor.
    Şimdi model, seri no yu yazdıktan sonra bir adım daha ilerledim.

yönerge olarak 3 adım yazmış. Dediklerini yaptım.
    1-kabloyu çıkar, pili çıkar. pili tekrar tak.
    2-cihazın kapalı olduğundan emin ol.
    3-kurtarma moduna geç (ses kısma-ana-güç tuş kombinasyonu) kabloyu tak. Ses açma tuşuna bas.

telefonda donloading yazıyor. bilgisayarın ekranında ise yükseltmeyi başlat tuşu inaktif bekliyor. Bunu 3-4 kere denedim, yaklaşık 2 saat bekledim. ama hiç bişey olmadı. Burda yanlış yaptığım bişey varmı? download etmesi çok yavaş o yüzden mi bekliyorum acaba?
  • e_kesaf E kullanıcısına yanıt
    Odin den direkt yazılım yüklemeyi deneyebilirsiniz. KIES sıkıntılı olabiliyor.

İsterseniz nasıl yapılacağını anlatabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında forumdan biraz baktım ancak karışık geldi.
    Benim sıkıntım telefonu belçikadan aldım. Kayıt ettirdim. Belçika Media mart garantili. (Süresi konusunda 2 yıl bilmeme ve daha 7 ayı olmasına rağmen yurt dışı ürünlerin garantilerinin 1 yıl olduğunu söylüyorlar)
    pazar günü wifi yi açtım ve yükleme geldi 420 mb. yükle dedim. demez olaydım. yükledi kapandı açılmadı.
    cache formatladım, fabrika ayarına döndüm olmadı.
    ilk başta kies başlangıç durumuna getir modunda görmüyordu. kieski kaldırdım tekrar yükledim şimdi görüyor. Ancak bu sefer yüklemeyi başlat butonu aktif olmuyor.

eğer aynı işleri odin ile kolay yoldan yapabiliyorsam ve en dunkof kişinin anlayacağı şekilde anlatabilirsen sevinirm. 4 gündür telefonsuzun. hayat durdu resmen.. :(
  • Tek çözüm yolu Odin ile 4.3 romunu yüklemek. Forumda basit bir şekilde anlatılmış. Youtube da videoları da var.

Benimde basima geldi bu sekilde hallettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.