|
Bildirim
Hala cebinden 3-5 lira çıkmasın diye müziğe (streaming servislerine) para vermeyip, Youtube'dan müzik dinleyenlere şaşıyorum. (aslında daha fazla veri harcayıp, muhtemelen daha kötü ses kalitesiyle dinliyorlar)
Özellikle iPhone'a 4000 Lira verip hayatı boyunca hiç ücretli uygulama kullanmamış olanlara. |
Müzik platformları premium üye olmakla YouTube dan müzik dinlemek arasında çok fark. Evet onlarda müzik daha kaliteli ama YouTube da aynı şarkının 50 farklı şarkıcıdan dinleyebiliyorsun örnek Beyaz Show a katılan bi şarkıcı orda daha önce söylemediği şekilde söylüyor bunu hangi müzik platformundan dinleyeceksin ?
|
Simdi haberi gorunce aklima geldi. Spotify 20 TL olmus. Gecen ay sadece 4 tane sarki dinlemisim zaten. Bosuna her sene 250 TL vermeye gerek yok. Surekli guncel muzik dinleyenler icin iyi bir servis ama benim gibi o an muzik olsun yeterli diyenler icin cok pahali.
Edit : 20,99 TL olan aile premium hesabiymis. Tek kisi icin 13,99 ~14 TL. Yine de benim gibi az kullanan biri icin yillik 170 TL cok yuksek. O paraya bisikletin lastiklerini degistiririm. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 8 Haziran 2017; 10:46:47 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 7 Haziran 2017; 16:20:25 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasegawa -- 7 Haziran 2017; 19:40:58 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 7 Haziran 2017; 21:49:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|