Şimdi Ara

Android ve Sunrise 5800 C6 CFW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Uzun zamandır arıyorum ama önceden açılmış bir konu bulamadım.
    5800 telefonumu Sunrise C6 cfw ile kullanıyorum. İnternet için uygun fiyatlı bir Android tablet almak istiyorum.
    Kullanacağım şekilde telefona jokuspot isimli yazılımı yükleyip telefonumu wifi modeme dönüştürüyorum ancak ağı tabletlerden göremiyorum. Normal netbooklarda ağ gözüküyor. Joku haricinde bir yazılımla deneyen varmı. Yada yazılım tavsiyesi olan.
    Dahili 3G olan bir tablete mali olanak yetmiyorsa en uygun çözümün bu olacağı kanaatindeyim. Yazılımdan mı yoksa android os'un bir eksiğimi çıkamadım işin içinden . Yardım bekliyorum teşekkürler şimdiden..

• Bende denedim notebook görüyor galaxy tab görmüyor ne yapmak lazım ya
  • Evet arkadaşlar azmin elinden bişey kurtulmaz. Buldum. Android cihazlar direk infracture mod ile geliyor. Joiku programı ad hoc yayın yapıyor. Bunun için eklenti indirmeniz gerekli tablete. Google amcaya android ad hoc add on arattırın. Ancak deneme fırsatım olmadı. Bu problemi psp de de yaşamıştım çözümü buydu.
  • Arkadaşım ilgin için teşekkürler ama bilgiler ingilizce ve ben bilmiyorum sen bir şey bulabilirsen ve burada paylaşırsan sevinirim
  • up
  • yukarı
  • Pazartesi exper 10 an tabletimi alınca rom güncellemesini müreakip eklentiyi indirip sonucu paylaşırım.
  • tamam kardeşim ilgin için teşekkürler bende galaxy 1010 kullanıcısıyım bir haftalık eğer olursa harika olur benim için
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.