Şimdi Ara

Galaxy Ace 5830i Cyanogenmod Official 11.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Broadcom'un driverları vermesinden sonra sanırım stabil sürüm yayınlanmış. Yalnız ingilizcem zayıf olduğu için tam olarak nedir-nasıldır anlayamıyorum. Kenarda köşede birçok kişide bu telefon vardır. Ne dersiniz canlandıralım mı şu uyuyan canavarı?

http://forum.xda-developers.com/galaxy-ace/s5830i-develop/rom-cyanogenmod-11-0-androidarmv6-t2805309

• elimde duruyor en kisa surede yukleyip denemek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de eşimde var. Sürekli yavaş diye şikayet ediyor. Bugün ilk defa 2 sene sonra root yapıp link2sd programını yükledim ve hafızayı biraz hafiflettim. Benim ilk root deneyimim oldu. Fakat hiç rom yüklemediğim için bu konuda bir adım atamıyorum. Senden haberleri bekliyoruz :)
  • Vaaaayyyy

• Cm 11 le yeterli bir tele dönüşür

• Deneyen var mi?

• Broadcom imza kampanyası sonrası bütün driverları grupa vermişti. Şimdi özel teşekkür etmişler. Peki driverlar verildiğine göre bu şimdiye kadar yapılan en stabil rom olabilir mi? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Broadcom imza kampanyası sonrası bütün driverları grupa vermişti. Şimdi özel teşekkür etmişler. Peki driverlar verildiğine göre bu şimdiye kadar yapılan en stabil rom olabilir mi? :)

daha değil, kamera çalışmıyor, video oynatamıyor vsvsvs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.