Şimdi Ara

Android Wear - Google Now ilişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar google, İ/O da android wear ve lg g watch ve samsung gear live tanitti.

Aletlere baktigimizda cok güclü donanimlarla gelecekler saat olmalarina ragmen. Snapdragon 400 suan S4 minide kullanilan islemci olarak ram miktarida 512. Gayet guzel LG watch 229 dolardan satişa cikmis. Turkiyede 500 tl den satilacak olmasi alinasi bir urun yapar onuda.

Ancak baska bir sorun var. Turkiye de android google now konusunda hala bir adim atmis degil. Hani şu cok bildik "okey google" deyip komut vererek arama yapmak. Notlar almak telefona komutlar ile yuzlerce farkli seyi kisa yoldan kullanmak gibi.. Bu ozellik alt yapisinda TTS teknolojisini kullaniyor kadinin cevaplariniza cevap vermesi. Arastirdiginiz seyleri okumasi gibi.

Mesela bugun hava nasil olacak diye sordugumuzda bize bugun hava 30 derece sicaklik %40 nemli olacak deyecek. Yada Mustafa Kemal Ataturk kimdir dedigimizde bize onun biyografisini okuyabilecek. Yani demek istedigim android wear kullanilmadan once turkiyeye 2 farkli teknolojinin acilmadi gerek..

Neden derseniz, cunku android weari incelerseniz tamamen google now temelli. Size anlik kartlar sunan, size bilgiler veren otobusun ne zaman gecegi, taksi cagirmak, ucagin ne zaman kalkacagi, maclarin son durumlari bunun gibi yuzlerce durum ve bunlarin hatirlatmalari gercekten harika. Bir sure google now ingilizce kullandim ve inanilmaz guzel.

Bu saydiklarim henuz turkiyede kullanilabilir degil. Ne turk takimlari ne otobus guzergahlari hic biri yok suan turkiye icin hava durumu ve belirlediginiz iki konum arasi kac dk da gideceginizden baska bir bilgi sunamiyor. Bu yuzden android wear turkiyede nasil kullanilacak hic bilmiyorum. Umuyorum biran once guncellemeler gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mostramozic -- 26 Haziran 2014; 21:07:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.