Bildirim
Android Web Video Player
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam flash player yükle bir de öyle dene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
denedim fakat sonuç alamadım @pallo -
girdiğim site teknofem.com oradaki videoları açınca video penceresi çıkıyor tıklıyorum fakat herhangi bir tepki olmuyor -
aynı siteyi Galaxy Note 1'den (N7000) de denedim sonuç aynı. Fakat şöyle bir şey fark ettim. telefonu açıp kapayınca siteye giriyorum ve ilk tıkladığım video açılıyor çıkıp başka videoya tıklıyorum bir daha açılmıyor
@pallo -
Hocam vallahi bilemedim. Farkli tarayici denediniz mi
chrome firefox samsungun kendi tarayıcısı bi de bi kaç tane playstore içinden tarayıcı ile denedim
aralarından sadece firefox hata mesajı veriyor videonun desteklenmediğini yazıyor
@pallo -
quote:
Orijinalden alıntı: BerkayAkbas
chrome firefox samsungun kendi tarayıcısı bi de bi kaç tane playstore içinden tarayıcı ile denedim
aralarından sadece firefox hata mesajı veriyor videonun desteklenmediğini yazıyor
@pallo
Hocam format falan atmana değmez bende de acmiyor bende çözümü bulamadim acikcasi. Tekno femde nedense acmiyor
Puffin tarayici indirip dener misiniz
Sonucu yazarsaniz bizde ogrenmis oluruz
Girme ihtimali yuzde 98-99 arası
Yani bence girer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler sorunu ve çözümünü buldum biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın
android 4.4 güncellemesinden sonra flash playerin farklı sürümü varmış (resmi değil) onu yükledin artık dolphin browserla flash videolar açılıyor teknofem dahil. videoya tıklayıp tam ekran yapmak yeterli (yalnızca tam ekranda) bu arada dolphin browserın ayarlarından web içeriği ayarları => flash player daima açık konumda olması gerekli
https://www.dropbox.com/s/lvyme0ckdpd1jjs/Adobe%20Flash%20Player%2011.1.apk => android 4.4 flash player
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- s22 batarya
- android telefonda durduk yere reklam çıkıyor
- telefonda arama simgesi kayboldu
- telefon görüşmesinin konferans olduğu nasıl anlaşılır
- paket mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenmedi ne demek
- samsung z fold 6 özellikleri
- samsung a06 ne zaman çıktı
- samsung a26
- galaxy unpacked nedir
- wifi araması nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X