Şimdi Ara

Android - Windows

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 gün önce Metrobüste LG G2 telefonumu çaldırdım :( . Kendime yeni telefon bakmaya başladım. nokia 920/930/1020/1320/1520 serilerini beğendim. Daha önce android olduğu için sorun yaşar mıyım bilmiyorum. Bu konuda tecrübesi/bilgisi olan var mı ?

• Yerinde olsam WP'ye gecmezdim. Sadece stabiliteyle olmuyor. 2016'da anca alinir gibime geliyor. Magaza cok kotu. Gelisiyor ama her insan gelismesini bekleyemez. Bende bir aralar kullandim. Androide yeniden gecis yaptim. Gercekten muhtesem bir sistem ama gelismesini bekleyecekseb alinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben 920 kullanıyorum ama 1520 al derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-1.5 sene daha beklemek lazım wp için. Bekle derim.
  • kullandığın uygulamalar mağazada varsa alabilirsin aralarında 1520 yada 1020 olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WP alma sakın.

• Hocam 930 almalısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    ANDROİD SÜRÜMÜ GÜNCELLEME.!
    9 yıl önce açıldı
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bir liste oluştur devamlı kullandığın uygulama, oyun vs. mağazada var mı yok mu düzgün çalışıyor mu çalışmıyor mu araştır ve mümkünse bir teknoloji mağazasında ürünleri dene yorumları pek fazla kaale alma seni tatmin eder ise 1520 çok güzel bir cihazdır tavsiye ederim
  • Sürekli kullandığınız uygulamaları yazarsanız daha iyi yardımcı olunabilir.

Ayrıca geçmiş olsun

• En sık kullandığım uygulamalar,

-Watsapp
    -Yandex navigasyon
    - Adını şuan tam hatırlamaığım ama kırmızı kısayolu olan, bulunduğun noktadan gideceğin güzergaha hertürlü araç alternatifini gösteren bir uygulama
    -seslisözlük
    Eğer WP'de karar kılamazsam LG L90 şuan bana çok yakın duruyor. Batarya performansı LG G2'de çok iyidi, L90 da dahada iyi gibi görünüyor.

aslında benim için 3 şey önemli
    -ortalamanın üstünde kamera
    -Uzun ömürlü batarya
    -800 civarı fiyat
  • Bence wp.

• Lumia 735 işinizi görür

• Benim önerim L930 batarya durumu nasıl bilmiyorum ama çok güzel cihaz büyük demezsen 1520 de çok iyi cihaz
  • Bekletinize cevap verecekse alın. Aldıktan sonra wp şöyle wp böyle konuları açmayında. Mağazaya bakın kullandığınız uygulamara filan ona göre kararınızı verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

En sık kullandığım uygulamalar,

-Watsapp
    -Yandex navigasyon
    - Adını şuan tam hatırlamaığım ama kırmızı kısayolu olan, bulunduğun noktadan gideceğin güzergaha hertürlü araç alternatifini gösteren bir uygulama
    -seslisözlük
    Eğer WP'de karar kılamazsam LG L90 şuan bana çok yakın duruyor. Batarya performansı LG G2'de çok iyidi, L90 da dahada iyi gibi görünüyor.

-Uzun ömürlü batarya
    -800 civarı fiyat

bence wp al farklı bir deneyim olur zaten kamera ve navigasyonda bir numaradır wp

• quote:

-Watsapp
    -Yandex navigasyon
    -seslisözlük

-Uzun ömürlü batarya
    -800 civarı fiyat

Whatsapp güzel çalışıyor. Ben bir sıkıntıya rastlamadım.
    Navigasyon - Smartphone'lardaki en kaliteli navigasyona sahip - Here Drive
    Diğer uygulamaları bilmiyorum.

Lumia 1520 kullanıyorum.

Kamerası çok iyi.
    Batarya ömrünü konuşmaya gerek bile yok.
    Fiyatı biraz daha yüksek 800 liradan.

• Wp marketin gelişimi androidin wp stabilitesine kavuşmasından çok daha basit bir eylem aslında. Ben o yüzden wp derim.

• Navigasyon çok kaliteli. Geçen otobüsle memlekete giderken kaza vardı, navigasyonu açtığımda gösteriyordu kazayı. Hatta kaç km tıkanıklık var onu bile tam doğru gösteriyordu. Haritaları indirdiği için data da fazla yemiyor. 1320 kullanıyorum, ekran kocaman her şey rahat okunuyor navigasyonda.

Whatsapp sıkıntısız. Bunun dışında çok akıcı wp. Gerçekten android ile kıyaslanamaz.

• quote:

-Watsapp
    -Yandex navigasyon
    -seslisözlük

-Uzun ömürlü batarya
    -800 civarı fiyat

bildiğim kadarıyla Nokia lumia 1520 nin bataryası 3600 mAh yani batarya süper

• Windows Phone a koşa koşa geçilir ama fiyat 800 olunca işler değişiyor. aslında değişmiyor ama üst sınıf ürün istiyorsunuz gibi. Yoksa ben seve seve lumia 820 bile öneririm. Ekran büyük batarya büyük olsun derseniz 1320 belki bir anternatif derdim ama kamerası size tat vermez. Biraz para koyarım derseniz 1520 kraldır. Onun ekranı büyük derseniz 830-930 belki ama fiyat sizin limitten yüksek. 735 denenebilir. Veya eski modeller demezseniz 925-920 olabilir. Valla alternatif çok zevkinize göre inceleyin Microsoft un sayfasında hepsi tanıtılmış. Fiyatlara da bakarsınız. Lg gibi 2-3 model yok epey model var:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.