Şimdi Ara

Androidciler beni ikna edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktanda çıkarabileceğiniz gibi ben Android kullanmıyorum şuan kafayı iOS ve iphone'a takmız durumdayım beni ikna edebilir misiniz?

• Pazarlama, İsim, Reklam farkı bunlar. Apple alırsın, piyasadaki en iyi telefonu hep onlar yaptığı için memnun olursun. Telefon ne istersen yapar, eksiğin olmaz. Ama bazı uygulamalara ve kendisine çok para verirsin. Galaxy S3 alırsın, aynı şeyler geçerlidir. Ama daha düşük Android modellerde birkaç özellikten kısman gerekir, yine de ortalama üstü 500-700tllik bir android aldığında iphonun yapıp da senin telefonunun yapamadığı şeyler az olacakken, iphoneda parayla ulaşacağın bazı uygulamalara ücretsiz ulaşabileceksin.
  • Arkadasim ios yada android kullanacak parayi buluyosan bunada karar verecek kadar aklin vardir niye seni ikna edelim para bizim cebimizemi giriyo ha paran cok aklin yoksa bi ioslu bide androidli cihaz al hem akillanir hemde ikna olursun

Edit: paran cok olsada sen ios al bu kafayla zaten android kullanamazsin cihaza yazik olur hic degilse iphone u begenmezsen sarisinin birine hediye edersin oda mutlu olur sende paran bosa gitmemis olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhane -- 4 Eylül 2012; 20:27:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda kimse seni android yada ios al diye ikna edecek degil sanki parası bizim cebimize giriyor vesselam yazındanda anlaşılacağı gibi kıl adamın tekisin
    öneri istersin o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 4 Eylül 2012; 20:31:15 >
  • İkna edecek bi durum yok..Git iphone 4s al sonra birkac saat galaxy s2 yada galaxy s3 kullanan birine takil aklin basina gelir hemen ikna olursun..

• Masanın üstüne 3 yıldır aynı tasarıma sahip bir cihaz koyup hava atmak istiyorsan iOS al. Kurcalamayı seviyorsan ve derdin hava atmak değilse Galaxy S3, Galaxy Nexus, One X, One S gibi bir cihaz al.
  • Neden iphonu herkes hava atmak olarak görüyor anlamış değilim, adamlar bu işi biliyor hem prestiji hem kullanışlılığı ve kaliteyi bir arada sunuyorlar. evde hali hazırda iphonumda var galaxy s3 ümde, Bana göre asla vazgeçilemeyecek telefon ios yüklü bir Galaxy s3 olurdu. Kaç yıl oldu hala stabil bir android yok ortada. Dalvik sanal sistemi üstünde emülatör şeklinde çalışan bir işletim sistemi olmaktan kurtulmadan androidden adam olmaz bu kadar kesin söylüyorum. 2 bin tl verdik donanım olarak daha üstü olmayan bir telefon aldık. Dokunmatiği geç tepki veriyor (ios'a göre) mesaj geliyor kafasına göre bazen mesaj sesini hiç vermiyor ufaktan i titriyor telefon bazen de sadece başını veriyor sesin bazende tamamını verebiliyor, bu nedir yahu. Burda bütün suç googlede androidi habire süsleyeceğine özellik ekleyeceğine şunun temeline bir inip çekirdeğini adam gibi yazmalılar. S3 gibi bir telefonu bile kağnı gibi çalıştırıyor. Hızlı bir şekilde menülerden menülere tıklayın bakalım kaç tane parmak hareketini algılayacak.

Sonuç olarak yinede memnunum S3ümden ama keşke şu androidi sanal sistem şeklinde çalışmasından kurtarsalarda daha stabil hızlı bir androitimiz olsa.

•  Androidciler beni ikna edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor

Androidciler beni ikna edin

Daha güzel anlatılmaz
  • Apple fan her yerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak85400

Başlıktanda çıkarabileceğiniz gibi ben Android kullanmıyorum şuan kafayı iOS ve iphone'a takmız durumdayım beni ikna edebilir misiniz?

İmzama bak, nexus al. Konu kapansin...
  • ios kullan telefonun kasmasin.

• itunes size göre nedir bilmiyorum ama bana göre gerçekten işkenceydi ios kullanıken.Dersin ki başka yazılımlar var onlar ile itunes olmadan da işimi yapabiliyorum.O zaman apple çıkarsın benzer yazılımları da hiç itunes ile uğraşmayalım :)

Ben telefonumu bilgisyara taktığım zaman flash bellek gibi örünüp her dosyayı rahat rahat atıp almayı seviyorum.

İphone kötü telefon mu? Kesinlikle değil ama Türkiye şartlarında ben apple ürünlerinin hiçbirine para vermek istemiyorum.

Apple ilk çoklu dokunmatiği çıkartmadığı halde,kendisi daha imac toplarken ilk çoklu dokunmatik yapan htc'ye dava açacak kadar aç gözlü ve haddiniz bilmez bir firma.

(yazdıklarımın tamamı benim fikrimdir)
  • Yolda evde işte otobüste kamyonda belediyede tuvalette her yerde herkeste iphone var. Daha 6 ay öncesine kadar bende de vardı ve ayar oldum. Hele modeller fazlalaşıp ikinci ele düşünce aman Allahım sokaktaki çocuğun elinde iphone var. Sende şu program varmı bunu nerden buldun, benim ayfon şunu yapıyo seninki sanki biraz yavaşmı gibi konuşmalar gerdi beni...Ne mi yaptım Note aldım. Şimdi sağda solda otobüste ( Neyse aynı şeyleri yazmayım :) çok fazla note görmüyorum sadece bazen gelip vuuuvvvv onu nerde taşıyosun laayn yorumları oluyo. Ha bide ABD konsolosluğuna girerken x-ray den cihazı gören güvenli o büyük şey nedir görebilirmiyim dedi Telefün dedim hımm peki dedi :D Note al Note..

• Madem birilerinin demesiyle oluyor sen bizi ikna et de iphone kullanalim eger dediginiz kadar iyiyse herkesin bunu kullanmasi lazim degil mi? Hadi bizi ikna et:)

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar

Yolda evde işte otobüste kamyonda belediyede tuvalette her yerde herkeste iphone var. Daha 6 ay öncesine kadar bende de vardı ve ayar oldum. Hele modeller fazlalaşıp ikinci ele düşünce aman Allahım sokaktaki çocuğun elinde iphone var. Sende şu program varmı bunu nerden buldun, benim ayfon şunu yapıyo seninki sanki biraz yavaşmı gibi konuşmalar gerdi beni...Ne mi yaptım Note aldım. Şimdi sağda solda otobüste ( Neyse aynı şeyleri yazmayım :) çok fazla note görmüyorum sadece bazen gelip vuuuvvvv onu nerde taşıyosun laayn yorumları oluyo. Ha bide ABD konsolosluğuna girerken x-ray den cihazı gören güvenli o büyük şey nedir görebilirmiyim dedi Telefün dedim hımm peki dedi :D Note al Note..

Hocam bi laf vardir
    " delinin biri kuyuya bi tas atmis bin akilli cikaramamis"
    Konuyu acan arkadas atmis tasi bizde cikaralim b..knu :)

Bende note kullaniyorumda konsolosluk muhabbeti guzelmis hikayelerimiz paylasalim

Bende bigun alisveris merkezine giriyorum cikarmadim cepten makine ottu
    Guvenlik gorevlisi guzel bi hatun vardi cebiniz bosaltin dedi bosalttim bankoya gectim
    Telefonu verirken bana
    "sizinkide ne buyukmus" dedi
    Bende
    "cebimden cikartiyorum genelde " dedim bilincsizce
    :)

Bu arada note kullananlarin en buyuk derdi gorenler sorar dururlar
    " bunu nerene sokuyosun "diye
    Ben artik
    " cebe sıgmıyo diye cebi icten yirttim " diyorum
    Akabinde mutlaka
    " oha okadar buyukki dusmuyomus " tarzi kelimelerle sinsi kikirdemeler geliyo ama
    "yok icten sıkıstırıyorum" deyince buz gibi serinlik cokuyo ortama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhane -- 5 Eylül 2012; 11:34:28 >

• herkes adama kızmış biraz sakin olun adam ikilemde kalmış ben ios kullanmadım ama iosun 2 artısı var.stabilite ve tasarım.ios alırsan ve telefonu mıncıklamayı seviyorsan sıkılırsın diye düşünüyorum.sürekli aynı arayüz belli bir yerden sonra sıkar.ayrıca arkadaşlarında dediği gibi herkesin elinde iphone var.sokakta çıkın sorun millete,üst düzey bir telefon alacaksanız ne alırsınız diye,%60ı iphone,% 30 u samsung galaxy % 10 u da nokia ve diğer markaları der.iphonu her tür insan kullandığı için pek sevmem.

özet:bence ya şimdi s3 al,ya yeni cihazları bekle(2 gb ramli canavarlar).
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangdasire

herkes adama kızmış biraz sakin olun adam ikilemde kalmış ben ios kullanmadım ama iosun 2 artısı var.stabilite ve tasarım.ios alırsan ve telefonu mıncıklamayı seviyorsan sıkılırsın diye düşünüyorum.sürekli aynı arayüz belli bir yerden sonra sıkar.ayrıca arkadaşlarında dediği gibi herkesin elinde iphone var.sokakta çıkın sorun millete,üst düzey bir telefon alacaksanız ne alırsınız diye,%60ı iphone,% 30 u samsung galaxy % 10 u da nokia ve diğer markaları der.iphonu her tür insan kullandığı için pek sevmem.

özet:bence ya şimdi s3 al,ya yeni cihazları bekle(2 gb ramli canavarlar).

ya vallahi android daha stabil. iphone'lara bi jail yapıosun telefon kafayı yiyor ben rootlandığı için sıkıntı yapan bir android cihaz görmedim. ayrıca sony tasarım konusunda öncüdür bana göre.

• Bu asla bir reklam değil, hak edenin hakkını teslimdir.

Karşılaştığım fabrikasyon hata ve ardından yaşadığım sinir harbi nedeniyle Samsung Galaxy 10.1'i yarı fiyatına sattım, yerine Newİpad aldım.Maalesef Newİpad'i aldıktan sonra bu cihazda da fabrikasyon bir hata olduğunu tespit ettim.İki markada yaşadığım servis serüvenini karşılaştırmalı olarak aktarıyorum.

SAMSUNG KABUSU:Samsung Galaxy'de ekranda oil slick denilen fabrikasyon bir hata yaşandı ve cihazı servise götürdüm.İlk önce kabul edilmedi.Sonra,fabrikasyon bir hata olduğu reddedilemedi.Ardından fatura,belge vs bir ton şey istendi.Cihazı yenileyemeyiz,ancak ekranı değiştiririz açıklaması yapıldı.Kabul etmeyeceğimi söyledim.Hakem heyetine gideceğimi belirttim.Cihazla ilgili beyanınızı yazın verin dedim.Verdikleri belgedeki ibare, "müşteri hak etmediği halde, cihazın yenisiyle değişim talebinde bulunmuştur"şeklindeydi.Tartışma,gürültü-patırtı......

NEWİPAD SÜRECİ:Cihaz ses kaydetmiyordu.Servise götürdüm.Servis seri numarasına baktı.Fatura,evrak vs hiçbir şey istemedi.Hakkımda herhangi bir bilgi vermeden, "Rahmi Bey cihazınızı alalı şu kadar olmuş.İnceleme yapılıp size dönülecek"denildi.Hadi hayırlısı dedim,kırtasiyesiz sorgusuz, evraksız bir süreç...2 Gün sonra cep telefonumdaki ses APPLE'a aitti:Üretim ahataısı olduğu için İpad'iniz yenisiyle değiştirilmiştir.Hatadan dolayı özür dileriz.Yeni ürünü teslim alabilirsiniz"

İşte büyük marka böyle olunur. Apple ürünlerini önceden bilinçli bir şekilde tercih etmezdim. Tekel mantığıyla hareket ettiği için. Ancak, yanılgı içindeymiş, uykudan uyandım.

Aradaki fark çok net.Her ne olursa hangi cihazı çıkarırsa çıkarsın Samsung'un yakınından hatta teğet bile geçmem.

• Aklında IOS var ise IOS al. Kendini ikna ettirip de milletin başını yakma bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.