Şimdi Ara

Androidden anlayan yardım etsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki linkte verdiğim işlemi adreno 205 gpulu optimus solda eksiksiz yaptım cihazımı kapattım açtım lg logosu geldi ama hareketli resim gelmedi ekran ışığı kapandı ama cihazın bataryasını kulağıma dayadığımda cpunun çalıştığını duyuyorum.cihazı recovery modda açmayı denedim ama açılmadı.sizden yardım istiyorum.sizce ne yapmalıyım.(NOT:orijinal egl klasörü hafıza kartımda mevcuttur.)
    LİNK:
    http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-galaxy-s-plus-%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1-50-h%C4%B1zland%C4%B1r%C4%B1n?highlight=adreno+205

• galaxy s inkini optimus sol a neden yüklüyorsunki ayrıca kulağı pile dayayıp cpu sesini nası duyuyorsun ilginçmiş
  • ciddi ciddi okuyordum cpu sesini duydum diyince kahkaha attım
  • sanırım işlemcinin pinleri yuvasına girip çıktığında çıkardığı sesden bahsediyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

galaxy s inkini optimus sol a neden yüklüyorsunki ayrıca kulağı pile dayayıp cpu sesini nası duyuyorsun ilginçmiş

okumayı sökememiş kardeşim galaxy s power sgx540 gpuya sahip, benim verdiğim linkteki cihaz galaxy s plus ve galaxy s plus da cihazım da adreno 205 gpuya sahip.Diyeceksin firmalar, romlar, sürümlar, çekirdekler farklı niye yaptın böyle bir şey.Linkteki yorumları biraz daha takip etseydin sonraki sayfalarda adreno 205 gpuya sahip sony xperia serisinden bir cihazda da aynı şeylerin denendiğini ve olumlu sonuç alındığının yazıldığını görürsün.anlaşılan nerenden okuyorsan orandan düşünüyor orandan konuşuyor orandan bir şeyler yazıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabguali -- 30 Temmuz 2012; 0:37:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simaros

ciddi ciddi okuyordum cpu sesini duydum diyince kahkaha attım

istersen gülmekten öl yardım edeceksen bir şeyler yaz edemeyeceksen de defolu yorumunu alıp defol konumdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.