Şimdi Ara

Androidden iPhone'a geçiş. (ne zaman alınır?) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
1
Favori
9.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
    zaten bugün büyük zam yedi 11ler. hepsiburadada 7500dü 8000 olmuş. mecbur 12yi bekleyecem artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FestalPenguin kullanıcısına yanıt
    dediğimi dinle:):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

dediğimi dinle:):)
    12yi bekle demiştin işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 gün önce 7.9dan dolar aldım iphone 12 çıktığında 11in fiyat düşmesine rağmen doların artma ihtimaline karşın. alırken bile içim acıdı yalnız. 6500 tl verdim 818 dolar alabildim. paramız çok değersizleşmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abi buna kaç tane ayfon gelir :((
    Androidden iPhone'a geçiş. (ne zaman alınır?)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sırasıyla HTC one x, Galaxy Note 2, s7 Edge, s10 kullanımlarımdan sonra 12 serisi ile iPhone alayım diyorum. S10,u alalı 2 seneyi geçti ama hala keşfedemedğim özellikleri var. Ama işe güce atıldıktan sonra insanın birşeyleri kurcalama ve deneme hevesi kalmıyor pek. Onun için dümdüz telefon olan iPhone evrenine giriş yapacağım.

Fiyatı tahminim 10bin bandında gelecek düz 12nin. Eğer afaki bir fark olmazsa 12 pro tercih edebilirim. Bu fiyatlara telefon almaya razı olmak ise ayrı bir korkunç durum. Bin birime satılan bir cihazı 10 kat birime alabilir miyiz hesabı yapıyoruz resmen.

• hagi10best kullanıcısına yanıt

Doğru hocam ben de eskiden bi telefon aldığımda özelliklerini keşfetmem maks 1 hafta sürüyordu. Telefonu elimden düşürmüyordum ama şimdi telefona da sosyal medyaya da bakış açım değişti. Sanırım olgunlaşınca işe girince insanın öncelikleri çok değişiyor

Fiyat konusu da tamamen kişisele döndü artık. Ben orta okul-lise öğrencisiyken 1 yılda anca iyi bir telefon alacak parayı biriktirebiliyordum. Şimdi 4 5 ayda 10k'lık telefon parası elde edebiliyorum o yüzden çok da koymuyor ama genele bakınca (1000 birim 10.000 birim mevzusu) gerçekten insanın içi acıyor

• hagi10best kullanıcısına yanıt

iPhone'a geçme konusunda da ben de sana yakın şeyler düşündüğüm için böyle bir karar verdim. Ordan burdan apk yüklemekmiş özgürlük mevzularıymış vs beni cezbetmiyor, artık stabilite ve uygulamalarda, kamerada kalite istiyorum uzun süre kullanılabilirlik istiyorum. En son ne zaman apk yüklediğimi dahi hatırlamıyorum. Günlük telefon kullanımımı inceledim geçenlerde. Twitter-Forum-Haberler-(20 dk)oyun-bazen de instagram. bu kullanımı göz önüne alınca fotoğraf çekmeye de bayılan biri olarak iPhone dünyasına tekrar adımımı atıp deneyeceğim bakalım bizi neler bekleyecek.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.