Şimdi Ara

Androidden iPhone'a geçiş. (ne zaman alınır?) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
1
Favori
9.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dolar 7,60 oldu, bir günde 9-10 kuruş artıyor neredeyse (baskılandığı günler hariç). Beklersen zarar edeceksin hocam, ek vergi gibi saçma sapan bir şey uydururlarsa 11 bile hayal olur. 5.4 inçlik 12`yi almanıza gerek yok, OLED için XS`te alabilirsiniz ya da S20+. 5G`nin Türkiye`ye gelmesi en az 3-4 yıl sürecek, daha 4.5G düzgün çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

Dolar 7,60 oldu, bir günde 9-10 kuruş artıyor neredeyse (baskılandığı günler hariç). Beklersen zarar edeceksin hocam, ek vergi gibi saçma sapan bir şey uydururlarsa 11 bile hayal olur. 5.4 inçlik 12`yi almanıza gerek yok, OLED için XS`te alabilirsiniz ya da S20+. 5G`nin Türkiye`ye gelmesi en az 3-4 yıl sürecek, daha 4.5G düzgün çalışmıyor.
    Doğru hocam. Mali durumumu ayarlayabilirsem daha çok geciktirmemek lazım diye düşünüyorm.

Ekran hakkında araştırma yaparken şöyle bir video gördüm.
    iPhonedo Türkiyeyoutube
    iPhone 11 — Derinlemesine İnceleme ve 11 Pro, XR Kıyaslaması
    https://www.youtube.com/watch?v=EUCCZgqEPBM&ab_channel=iPhonedoT%C3%BCrkiye

Bu adam biraz anroid düşmanı ama değerlendirmede değindiği konularda haklı sanırım.

• FestalPenguin kullanıcısına yanıt
    Ben Android'de Youtube reklamları izlemiyorum, müzik dinlerken ekranı açık bırakmıyorum :D Ama şuan 5000mAh bataryalı bir modele geçmeyi düşünmeye başladım. Powerbank taşımaktansa biraz daha kalın bir telefonu taşımak mantıklı gibi geldi.

Ne zaman alınır sorusunun cevabı bence en kısa zamanda olur. Çünkü doların durumu pek iç açıcı değil.
  • Onu bunu bilmem ama sırf kamera için bile iPhonea geçilir. Androidler sulu boya gibi çekiyor. Param olsa bir dakika düşünmeden iPhone a geçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yeni komple ios a geçtim, yıllarca ipad kullanmıştım fiyatlarına değmeyeceğini düşündüğümden iphone a hiç sıcak bakmadım fakat son zamanlarda letgo da baya aktifim geçen inanılmaz uyguna bir ipad air iki buldum akabinde ikinci hattım için şaşırtıcı temizlikte bir 5s aldim 500 tl ye ve bu kadar önceleri çıkan bir telefonun bu kadar stabil çalışması önyargılarımı iyice kırdı, en son olarakta telimi satıp uyguna yine sıfır ayarinda blr iphone 7 aldım; diyeceğim o ki piyasası çok aktif olduğundan herkes telefonuna çok özen gösteriyor ios cihazlarda sıfırdan farksız ürün bulmak çoktan kolay ve cihazlar gerçekten çoktan kullanışlı minimalist bir kullanımı var basit sade ama keyifli, tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    cihaz tercihiniz yanlışmış.ben mi10 pro dan ip7 ye geçsem muhtemelen sizin yaşadığınız sıkıntıları bende ios tarafında yaşarım.her iki sistemin kendince avantajları ve dezavantajları var.yukarıda birisi ios kamera için otomatik vites android için düz vites benzetmesi yapmış sanki androidte otomatik çekim modu yok gibi.ai destekli var ama ios kadar iyi değildir o konuda yorum yapamam ama manuel foto ayar yapılabilmesi benim için çok önemli ama maalesef iosta yok.batarya konusunda ip7 ve ip8 ciddi anlamda kötü.x serisi ve sonrası iyi ama yine de android daha iyi.ip7 kullanıyorum ve korona öncesi sürekli çine gidip geldiğim için farklı model android telefonlar kullanmış biri olarak açıkçası android o kadar kötü ios da o kadar iyi değil.hepsinin kendince iyi kötü yanları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberXTR

Ben Android'de Youtube reklamları izlemiyorum, müzik dinlerken ekranı açık bırakmıyorum :D Ama şuan 5000mAh bataryalı bir modele geçmeyi düşünmeye başladım. Powerbank taşımaktansa biraz daha kalın bir telefonu taşımak mantıklı gibi geldi.

Ne zaman alınır sorusunun cevabı bence en kısa zamanda olur. Çünkü doların durumu pek iç açıcı değil.
    Hocam spotify gibi köklü sağlam bir uygulama varken videoyu ekran kilitleyince bile oynatmak özelliği daha iyi mi geliyor gerçekten
  • iphone 3g'den itibaren her sene her modeli aldım 7'ye kadar. 7'den samsung note 8'e geçtim 2 sene kadar onu kullandım sonrasında yine iphone xs 256 alarak yoluma devam ettim 11 serisi ile 3D touch desteği kesildiği için gittiği yere kadar XS'i kullanıcam. 11 Pro ilk tanıtıldığı hafta paristeydim apple store'da vardı yine de almadım uygun olduğu halde. Akşamları bi COD, PUBG keyfim var eve gelince 3D touch'ın bu oyunlara etkisi büyük ciddi avantaj sağlıyor. Şu anki XS'de dahil olmak üzere tüm apple telefonlarımı jailbreak'li kullandım yarın bir model çıksa JB'yi sonsuza kadar bitirdik deseler hackerlar da bunu onaylasa, muhtemelen yine android'e dönerim elimdeki cihazın ömrü dolduğunda. Denetim merkezi özelleştirme, ücretsiz uygulama içi satın alma hileleri, özel instagram(hikaye kaydetme vsvs araştırırsanız jailbreakla instagramda yapılabilceklerin sonu yok), aynı şekilde özel whatsapp(çevrimiçi durum gizleme vsvs,) ihtiyaç anında kuytu yerlerde cihazı sadece LTE'ye zorlama, cihaza root erişimi http veya ftp server oluşturma , uyarı sesi olmadan çağrı kaydetme vs.. birsürü şey yapılabilir. Bu tarz müdahalelerin çoğu androidde rootlamaya gerek kalmadan sadece .apk kurulumlarıyla halledilebiliyor bu yönü büyük artı ancak ben 1 senelik kullanımdan sonra sorunlar yaşamaya başladım note8 ile. Galeride fotoğrafların geç yüklenmesi 1 dakika boyunca boş kutulara bakmak(cloud değil yerel dosyalar), bazen hızlı şarja geçmeme, uygulama açılma süreleri uzadı, 1-2 defa kendi kamera uygulamasından video çekerken çekimi durdurunca dosyayı kaydedemeden app'nin çökmesi ve videonun buharlaşması. (Samsungun cihazda yüklü gelen Kamera uygulaması, 3. parti değil) Özel anlarda doğumgünü evlilik teklifi vs. yaşıcağınız rezilliği düşünün.
    ios'un arayüz akıcılığı, ekranın tepki süresi ve tepki yumuşaklığı hala hiçbir Android cihazda yok bana sorarsan.

edit: Bir arkadaş youtube arkaplan falan demiş, jailbreakli bir ios cihazda da mümkün youtube premium'u ücretsiz kullanmak.

Sözün özü özelleştirmeyi seviyosan android'de kalmanı tavsiye ederim iOS cihazlara jailbreak yapmadıkça bir noktada illa tıkanırsın zira bu sistemde bazı şeyler parayla bile olmuyor. Ama stabilite dersen cihazı alayım satana kadar 1 defa bile restore yüzü görmesin dersen iphone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 21 Eylül 2020; 16:22:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBCD

iphone 3g'den itibaren her sene her modeli aldım 7'ye kadar. 7'den samsung note 8'e geçtim 2 sene kadar onu kullandım sonrasında yine iphone xs 256 alarak yoluma devam ettim 11 serisi ile 3D touch desteği kesildiği için gittiği yere kadar XS'i kullanıcam. 11 Pro ilk tanıtıldığı hafta paristeydim apple store'da vardı yine de almadım uygun olduğu halde. Akşamları bi COD, PUBG keyfim var eve gelince 3D touch'ın bu oyunlara etkisi büyük ciddi avantaj sağlıyor. Şu anki XS'de dahil olmak üzere tüm apple telefonlarımı jailbreak'li kullandım yarın bir model çıksa JB'yi sonsuza kadar bitirdik deseler hackerlar da bunu onaylasa, muhtemelen yine android'e dönerim elimdeki cihazın ömrü dolduğunda. Denetim merkezi özelleştirme, ücretsiz uygulama içi satın alma hileleri, özel instagram(hikaye kaydetme vsvs araştırırsanız jailbreakla instagramda yapılabilceklerin sonu yok), aynı şekilde özel whatsapp(çevrimiçi durum gizleme vsvs,) ihtiyaç anında kuytu yerlerde cihazı sadece LTE'ye zorlama, cihaza root erişimi http veya ftp server oluşturma , uyarı sesi olmadan çağrı kaydetme vs.. birsürü şey yapılabilir. Bu tarz müdahalelerin çoğu androidde rootlamaya gerek kalmadan sadece .apk kurulumlarıyla halledilebiliyor bu yönü büyük artı ancak ben 1 senelik kullanımdan sonra sorunlar yaşamaya başladım note8 ile. Galeride fotoğrafların geç yüklenmesi 1 dakika boyunca boş kutulara bakmak(cloud değil yerel dosyalar), bazen hızlı şarja geçmeme, uygulama açılma süreleri uzadı, 1-2 defa kendi kamera uygulamasından video çekerken çekimi durdurunca dosyayı kaydedemeden app'nin çökmesi ve videonun buharlaşması. (Samsungun cihazda yüklü gelen Kamera uygulaması, 3. parti değil) Özel anlarda doğumgünü evlilik teklifi vs. yaşıcağınız rezilliği düşünün.
    ios'un arayüz akıcılığı, ekranın tepki süresi ve tepki yumuşaklığı hala hiçbir Android cihazda yok bana sorarsan.

edit: Bir arkadaş youtube arkaplan falan demiş, jailbreakli bir ios cihazda da mümkün youtube premium'u ücretsiz kullanmak.

Sözün özü özelleştirmeyi seviyosan android'de kalmanı tavsiye ederim iOS cihazlara jailbreak yapmadıkça bir noktada illa tıkanırsın zira bu sistemde bazı şeyler parayla bile olmuyor. Ama stabilite dersen cihazı alayım satana kadar 1 defa bile restore yüzü görmesin dersen iphone.
    Merhabalar hocam. Onca özelleştirme ve ayardan bahsetmişsin ve ben bunları androidde hiç kullanmıyorum, zaten apk yüklemediğimi de belirtmiştim daha önce. iPhone'a geçince de JB kullanacağımı hiç sanmıyorum Sonunda dediğin gibi stabilite, iyi kamera, aşırı değer kaybına uğramayan bir telefon istiyorum şu an için Yorumun için teşekkürler

Bu arada denetim merkezi özelleştirmesi IOS'a geldi diye biliyorum (yanlış olabilirim)

Denetim merkezi özelleştirmesi var tabi ama yine apple bey'in izin verdiği şeylere sadece. apk yüklemediğiniz kısmı kaçırmışım hocam yine de konuyla ilgili arkadaşlara da yararlı olur yorumum belki. Benim gibi böyle ince işlerle uğraşmıyosanız hiç düşünmeye gerek yok direk alın hocam iphone şimdiden hayırlı olsun. 14 aydır bu telefonu kullanıyorum hem ofiste hem arabada sürekli şarj ettiğim için şarjım sürekli doludur ve buna rağmen şu telefonu bi kapatıp açayım da kendine gelsin dediğimi hatırlamıyorum.
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Umarım yardımcı olmuştur hocam dediğim gibi ve teşekkür ederim önerin için
    Videoyu oynatmıyorsun ki sadece ses yükleyip çalıyor. Eksik olan tek kısım online listeler ve üyelik yok, listeleri sadece telefona kayıt edebiliyorsun.
    Yani benim gördüğüme göre her sene böyle oluyor. Diğer arkadaşlarda yorum yaparsa iyi olacaktır. Eskiyi satmamak için zam yapıyorlar habire.

Ben geçtim çok memnunum kullanımı çok pratik donma kasma yok

• mevzuderin M kullanıcısına yanıt
    Benim 5s 4 ay çekmecede kaldı şarjın 100 den 74 e düşmüştü

• EfeU220 E kullanıcısına yanıt
    Valla benim 5s elimde dururken %10 birden düşüyordu ben pek verim alamiyordum.

• mevzuderin M kullanıcısına yanıt
    Arka planda çalışan uygulamaları kapatınca çok şarj yemiyor şuan se kullanıyorum şarjı 1 gün boyunca yetiyor daha önce samsung kullanmıştım şarjı 1.5 gün gidiyordu ama kasmalara donmalara değmezdi

• EfeU220 E kullanıcısına yanıt
    Valla doğrudur hocam Samsung u evime sokmam hayatta ama şuan dandik diye hitap edilen TCL PLEX kullanıyorum şarjı falan iyi dediğim.gibi iPhone şarjı beni bezdirmisti belkide iyi kullanmadığım dan oldu ama bu androidlerde onları yasamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberXTR

Videoyu oynatmıyorsun ki sadece ses yükleyip çalıyor. Eksik olan tek kısım online listeler ve üyelik yok, listeleri sadece telefona kayıt edebiliyorsun.
    tamam mevzu müzik dinlemek zaten video istersem YouTube'u açıp kitleyip cebime koymak istemem di mi

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeU220

Ben geçtim çok memnunum kullanımı çok pratik donma kasma yok
    hayırlı olsun hocam

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.