Şimdi Ara

androidden iphone'a gecmek istiyirum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana neden android degilde iphone tercih ettiginizi yazarmisiniz iphone 6' nin tasarimini begenmedim iphone 5 eskidi iphone 7 alabilirim bana sizin neden ios tercih ettiginizin nedenleri lazim sizce androidden iosa gecince ne gibi seylerin eksikligini cekerim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gençüye -- 19 Eylül 2014; 19:53:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zevk meselesi insanlar gorunumu kotu olan biseyi nekadar iyi olsada almak istemez acikcasi ben iphone 6 ya gecmeyi dusunuyorum cunku cihazin sistemi ve yapisi kaliteli bozma ihtimalim 0 tamir ederim bozsamda oyuzdne ben ios u tercih ediyroum

• quote:

Orijinalden alıntı: gençüye

Bana neden android degilde iphone tercih ettiginizi yazarmisiniz iphone 6' nin tasarimini begenmedim iphone 5 eskidi iphone 7 alabilirim bana sizin neden ios tercih ettiginizin nedenleri lazim sizce androidden iosa gecince ne gibi seylerin eksikligini cekerim?

İphone 5 nasıl eskidi hocam ben eski bi yerini göremiyorum herşeyi sorunsuz kullanıyorum sırf iphone 5 kullandığım için savunmuyorum ama gerçekten öle gayet stabil ve seri bir şekilde çalışıypr

• Piyasadaki herkes bu şirketi takip ediyor ve yaptıklarını yapmaya çalışıyor. Her yeni üründe sataşmaları buna kanıttır.
    En iyi müşteri desteği bu firmada. Cihazda sorun olduğunda 15 dakikalık bire bir görüşme ile cihazı sıfırı ile değiştirirsin.
    Bana göre kullanımı en kolay sistem. Belli bir kullanımdan sonra şişip kendini yiyip bitiren bir sistem değil.
    En az 4 yıl güncelleme desteği. En az diyorum çünkü iPhone 5S daha fazla destek alabilir. Cihaz çok güçlü çünkü. Bu zamana kadar en fazla 4 yıl destek aldı cihazlar.
    Daha kaliteli uygulama marketi.
    Daha iyi kamera.
    Oyunlarda daha iyi grafik, sabit fps.
    Jailbreak.

Geçici olarak 3GS kullanıyorum. Dün kuzenimin 8 aylık Note 2 telefonu ile işim vardı. PDF dosyası okumam gerekti. Benimki ağırdır diye onu kullandım. Yemin ederim kasmaktan işlerimi halledemedim. Sayfa kaydırmaktan bile aciz cihaz. 3GS ile daha kolay hallettim.

Aklıma geldikçe yazarım.

• Up

• ben uzun zamandır android kullanıcısıyım hernekadar ios sistemi kapalı olarak lanse edilsede jailbreak yaparak bunu düzeltebilir ve tonla şey ekleyebilirsin
    sistem android gibi 10 uygulama yükleyince şişmez
    daha uzun süre güncelleme desteği alırsın ve gelen güncellemeler direkt olark o telefona özel gelir androiddeki gibi 500 farklı cihaza aynı yazılım gönderilmez
    oyunlarda kasma sıkıntın olmaz oyunlar eskiden ilk olarak ios a çıkardı şimdi aşağı yukarı yakın zamanda çıkıyor
    2 senede bir cihaz değiştirebilirsin yenisi çıktı tipi değişti sorunun olmaz 5 ve 5s aynı kasaya sahip
    garanti konsunda çok iyi bir firmadır özellikle apple store açıldığından beri
    çok daha stabil cihazlardır daha az baş ağrıtır sorunu azdır ve çözmesi kolaydır genelde
  • iphone 5s alsaydim android gercekten cok sisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gençüye -- 20 Temmuz 2015; 10:27:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Androidden wp ye geçtim mutluyum
    10 yıl önce açıldı
    Iphone um yavasladi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bana neden android degilde iphone tercih ettiginizi yazarmisiniz iphone 6' nin tasarimini begenmedim iphone 5 eskidi iphone 7 alabilirim bana sizin neden ios tercih ettiginizin nedenleri lazim sizce androidden iosa gecince ne gibi seylerin eksikligini cekerim?

Öncelikle sistem kullanamadıktan sonra donanım ne olursa olsun telefon gerekli performansı veremez.
    Android java tabanlı bir sistem ve yapacağı her işlem için karmakarışık bir işlem algoritması, her farklı işlem için ayrı bir süzgeci ve kullanılmasa ihtiyaç anında açık olması gereken ve kapatılamayan birçok ıvır zıvırı var.

Snapdragon 801 ciddi anlamda performanslı bir işlemci. İşlem gücü ve kapasitesi gerçekten aşırı yüksek, ram desen snapdragon 801 kullanan cihazların en düşük rami olan 2 gb, büyük çoğunluğu 3gb.

Eşit bir karşılaştırma olması için 32 bit olan a6'yı seçiyorum.

Burdan snapdragon 801'in ezici üstünlüğünü görebilirsiniz.
    http://versus.com/en/apple-a6-vs-qualcomm-snapdragon-801

Ama gelgelelim kullanıma, oyunlarda android kaç fps alıyor ? Asla bilemezsiniz sürekli dalgalanmalar oluyor, o tür bir işlemci kare atlatarak oyun oynatıyor. Peki a6 (yani iphone 5) ? Aynı oyunu sabit 30 fps'de oyunun başından sonuna takılmadan oynuyorsunuz. Asla ne bir kasma nede bir dalgalanma görebilirsiniz.

Oyun oynamayan birisi misiniz ? O zaman android sizin için dahada bir çöp. Ne yapmak istiyorsunuz ? Rehberden zafer abiyi aramak.
    Android'de rehberi 4-5 saniye gibi çok kısa bir sürede açarsınız ve 15-20 saniyede takıla kasıla z'ye inersiniz.
    İos'da ise iki seçeneğiniz var. Ekranı aşağı çekip za.. Yazıp zafer abiye basmak, 2. Seçenek ise 1 saniyede açılan rehber ile kaymak gibi z'ye kadar tek seferde inmek.

Peki ya safari ? Sürekli donan şişen ve hiçbirşeye adam gibi destek vermeyen chrome mu yoksa geliştirici dostluğu sayesinde tüm mobil sitelerin hatta DH DAHİL, kendisine göre optimize edilmiş olan safari mi ?

İphone 8 mp, peki herhangi bir android ? En az 14. Hatta 16 ve 20 mp olan modeller revaçta. Peki sonuç ? Çamur gibi fotoğraflar istiyorsanız tabikide android ! Kalitenin mp ile uzaktan yakından alakası yoktur

Sizce hangisi ?

Ha buda a8 ile 801. Birbirine yakın seviyede olması beklenen 2 işlemci. Ama birisinin yıl olmuş 2014 hala 32 bit olması oyunu bozuyor. Yoksa bizim bilmediğimiz bir şey mi var ? Neden bunlar hala 32 bit ?
    http://versus.com/en/qualcomm-snapdragon-801-vs-apple-a8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 20 Eylül 2014; 19:52:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Öncelikle sistem kullanamadıktan sonra donanım ne olursa olsun telefon gerekli performansı veremez.
    Android java tabanlı bir sistem ve yapacağı her işlem için karmakarışık bir işlem algoritması, her farklı işlem için ayrı bir süzgeci ve kullanılmasa ihtiyaç anında açık olması gereken ve kapatılamayan birçok ıvır zıvırı var.

Snapdragon 801 ciddi anlamda performanslı bir işlemci. İşlem gücü ve kapasitesi gerçekten aşırı yüksek, ram desen snapdragon 801 kullanan cihazların en düşük rami olan 2 gb, büyük çoğunluğu 3gb.

Ama gelgelelim kullanıma, oyunlarda android kaç fps alıyor ? Asla bilemezsiniz sürekli dalgalanmalar oluyor, o tür bir işlemci kare atlatarak oyun oynatıyor. Peki a6 ? Aynı oyunu sabit 30 fps'de oyunun başından sonuna takılmadan oynuyorsunuz. Asla ne bir kasma nede bir dalgalanma görebilirsiniz.

Oyun oynamayan birisi misiniz ? O zaman android sizin için dahada bir çöp. Ne yapmak istiyorsunuz ? Rehberden zafer abiyi aramak.
    Android'de rehberi 4-5 saniye gibi çok kısa bir sürede açarsınız ve 15-20 saniyede takıla kasıla z'ye inersiniz.
    İos'da ise iki seçeneğiniz var. Ekranı aşağı çekip za.. Yazıp zafer abiye basmak, 2. Seçenek ise 1 saniyede açılan rehber ile kaymak gibi z'ye kadar tek seferde inmek.

Peki ya safari ? Sürekli donan şişen ve hiçbirşeye adam gibi destek vermeyen chrome mu yoksa geliştirici dostluğu sayesinde tüm mobil sitelerin hatta DH DAHİL, kendisine göre optimize edilmiş olan safari mi ?

İphone 8 mp, peki herhangi bir android ? En az 14. Hatta 16 ve 20 mp olan modeller revaçta. Peki sonuç ? Çamur gibi fotoğraflar istiyorsanız tabikide android ! Kalitenin mp ile uzaktan yakından alakası yoktur

Sizce hangisi ?

Ha buda a8 ile 801. Birbirine yakın seviyede olmaz beklenen 2 işlemci

Kamera konusunu biraz acabilirmisiniz? Mp den baska onemli olan neler vardir. İphone 6 kqc megapixel.

• Bende androidden İosa geçmeyi düşünüyorum ama çevremdeki iphone kullananların çoğu cihazını günde bi kaç kez şarj ediyorlar.Şu anki cihazım LG G2 şarj konusnda çok iyi,ama iphone 6nın 1800 mah.Şarj olayına takıldım.

• Jailbreak yapmazsan bazı eksiklikleri görebilirisin. 3g hızlı erişimden kapat aç yapılmıyor, bildirim ikonu yok mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Ama gelgelelim kullanıma, oyunlarda android kaç fps alıyor ? Asla bilemezsiniz sürekli dalgalanmalar oluyor, o tür bir işlemci kare atlatarak oyun oynatıyor. Peki a6 ? Aynı oyunu sabit 30 fps'de oyunun başından sonuna takılmadan oynuyorsunuz. Asla ne bir kasma nede bir dalgalanma görebilirsiniz.

Sizce hangisi ?

Ha buda a8 ile 801. Birbirine yakın seviyede olmaz beklenen 2 işlemci

Kamera konusunu biraz acabilirmisiniz? Mp den baska onemli olan neler vardir. İphone 6 kqc megapixel.

Odak açıklığı, iso hassasiyeti, odak yardımları ve odaklama..
    Mp sadece fotoğrafın büyüklüğünü belirler. 16mp çektiğini söyleyipte ekrandan bakınca süper televizyona atınca çamur çıkan makineler varya, gerçek mp değeri 16 değil o makinelerin. Fotoğrafta gerçek olarak 16milyon piksel yok, 16 milyon piksel boyutlarında belkide 5 milyon piksel.

İphone ise kendi ekranındada aynı 120 ekran televizyonda da aynı kalitede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: parooksetin

Bende androidden İosa geçmeyi düşünüyorum ama çevremdeki iphone kullananların çoğu cihazını günde bi kaç kez şarj ediyorlar.Şu anki cihazım LG G2 şarj konusnda çok iyi,ama iphone 6nın 1800 mah.Şarj olayına takıldım.

G2 kullanıyorsan ve iphonea geçiyorsan yanında şarj aleti taşıyacaksın. unutmadan lg nin şarj kablosunu sakın atma iphonun kablosu kopuyor yenisi 50 tl o da kopuyor. onun yerine

http://store.apple.com/tr/product/MD820ZM/A/lightning-micro-usb-adapt%C3%B6r%C3%BC?fnode=48

şu linkteki zımbırtıdan alıp lg nin şarj kablosunun ucuna takıp kullan.

• mic kullanıcısına yanıt
    1. maddeki yazığınız apple ilk dokunmatik ekranı çıkartdığındaydı. Sonrasında hiçbir takip ettirecek , dillerden düşürmeyecek yeni bir teknoloji kullanmadı. o ekran ile yaptığı ve iosun da destek verdiği Marka imajını kullanıyor hala.
    PDF açma konusuna gelirsek, Şuan kullandığım galaxy S2 telfonum ile hiç kasmadan pdf açabiliyorum. Belki de sizin kullandığınız makina da sıkıntı vardır , olamaz mı ?
    Ah siz apple fanları keşke tarafsız yorum yapmayı becerebilseniz...
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Boş yapma kardeşim. Görüşlerim böyle sanane. Git kendi forumunda takıl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.