Şimdi Ara

Androidden wp ye geçtim mutluyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gm discovery kullanıyordum sattım ve lumia 820 aldım çok menunum gerçekten yağ gibi akıyor cihaz kamerası çok iyi yine uygulamada sıkıntı çeksekte en fazla 1 yıla market bence zenginleşir yaklaşık 5 gün kullandım 820 mi neden nerdeseniz yeni almışsın vs bi abim iphone 5s hediye etti ama ayarılasım inan gelmedi. İos ta ki akıcılık vs aynı yani donma takılma yok o konuda ios ile bile çok rahat kapışır. Windows güzelmiş bunu anladım. Anladım android kullandıkça şişiyor ve asla stabil bir sistem değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle bir abimiz olmadı :)
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    valla bende beklemiyordum 820 ye sevinirken 5s geldi

• Windows phone dan androide gectim memnunum takilma kasma olmadi bu zamana kadar kullandigim android cihazda. Bu birazda kullandigin android cihaza bagli gmd yi 1gb ram kurtarmiyor. Basta bende senin gibi dusunuyordum wp icin ama ms in kullanicisini enayi yerine koydugunu gordukten sonra biraktim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wphone da internet tarayıcısından memnun muydunuz ? bir de whatsapp twitter face tarzı uygulamalarda sıkıntı çektiniz mi ? teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gmd den gelmissin eli ayagi duzgun telden gelsen oyle demezdin.

• Enayi yerine koymak değil. Microsoft erken çıkardı telefonu. Bir yandan akıllı telefon pazarında pay sahibi olmak isterken diğer yandan masaüstü laptop tablet ve akıllı telefonları ortak altyapıya getirme çalışmalarına girişti. Sonuç olarak Hali hazırda bulunan wp surumu eksik ve eski teknoloji kaldı. Windows 10 ile bu platform nasıl coşacak görenler gözlerine bile inanamayacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 7 Yükledim, Pişmanım!
    11 yıl önce açıldı
    Android'den Iphone "geçememe" maceram
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın bahsettiği sıkıntılar s4, note 3, htc one, lg g2 vs hepsinde mevcut. Canlı gözle gördüğüm şeyler. 30 saniyede açılan rehber mi olur? Hadi onu geçtim. Google gibi profesyonel bir firmanın yönetiminde bulunan markette virüs olması kabul edilebilir bişey mi? Bence asıl enayi yerine koymak budur.

• criptex C kullanıcısına yanıt
    Tamam

Samsunglarda rehbere geç girme var diğerlerinde rastlamadım markette virüs yok eli ayağı düzgün uygulama indireceksin banada microsoft sizi enayi yerine koyuyor o saçma sapan arayüzü dayatıyor.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Yahu saçma sapan dediğin şey kişisel zevktir. Bana göre de android arayuzu çok işlevsiz. Gereksiz animasyonlarla dolu. Sanki çizgi film izliyormuşum hissi uyandırıyor. Ama ben bu yüzden android sevenleri çocuk musunuz siz janjanlı arayuz duşkunleri diye yargılamıyorum. Dediğim gibi bu kişisel zevktir. Herkes hoşuna giden arayuzu kullanmakta ozgurdur. Kimsenin de kimseyi tarzından oturu eleştirmeye hakkı yoktur. Ayrıca şunu farkettim. Eleştirin çok samimiyetsiz ve sadece laf olsun diye soylenmiş bişey. Çünkü wp arsyuzu androidin ve iosun özelliklerini barındıran bir arayuz olsaydı bu seferde çakma - ozenti diye yaygara koparırdın.

• criptex C kullanıcısına yanıt
    Nokia yı sevmiyorum diğer üreticiler geçse kullanırım arayüze gelicek olursak isteyen kapatsın isteyen açsın şeklinde yapsalar daha iyi olur isteyen metro arayüzü kullanıcak isteyen direk masaüstü gibi ben o tarz seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Tamam

Samsunglarda rehbere geç girme var diğerlerinde rastlamadım markette virüs yok eli ayağı düzgün uygulama indireceksin banada microsoft sizi enayi yerine koyuyor o saçma sapan arayüzü dayatıyor.

enayi yerine koymak degil o arayuz, apple nasıl simgelerin bile duzenini degiştirmeye izin vermiyor cunku arayuzu o iosun buda boyle metro arayuz. hani bunu kullanım koşullarını okudum ve onaylıyorum dedigin şeyler gibi duşun burası boyle begenmessen alma diyor adam sana. MS enayi etmekten ziyade daha cok genç,toy bu pazarda biz ergenlik donemine denk geldik o kadar.
  • Tarayıcı da büyük bir hız farkı daha hızlı. Markette uygulama gerçekten çok az ama face vs hepsi var sıkıntı yok. Face twıtter vs çok akıcı çalışıyor gerçekten güzel bence

• quote:

Orijinalden alıntı: nieras

quote:

Tamam

enayi yerine koymak degil o arayuz, apple nasıl simgelerin bile duzenini degiştirmeye izin vermiyor cunku arayuzu o iosun buda boyle metro arayuz. hani bunu kullanım koşullarını okudum ve onaylıyorum dedigin şeyler gibi duşun burası boyle begenmessen alma diyor adam sana. MS enayi etmekten ziyade daha cok genç,toy bu pazarda biz ergenlik donemine denk geldik o kadar.

Wp8 sistemi iki bucuk yilda daha nasil adam olamaz ona sasiyorum. Kaldi ki 8den once 6,7 si vardi bu sistemin. Ne degisti hic bir sey. Bundan sonra da degisecegini sanmiyorum. Gonul ister ki tozunu yuttursun ortaligin. Basi o ceksin ama android bile toparlamaya basladi. L surumunde anlik takilmalara karsi cozum bulmuslar bile. Rehbere gec girme olayina gelince. Yuksek grafikli oyunlari catir catir oynatiyor ama gel gor ki rehbere girerken takiliyor samsung. Eski touchwizz arayuzu yuzunden. Yeni touchwizz arayuzunde bu da ortadan kalkmis. Wp nin son sansi 10dur. Umarim toplar kendini.

• Yav daha adam akıllı kodeği olmayan altyazı açmayan işletim sistemini savunmayın gözünüzü seveyim. yav insan hayret ediyor üretin bi adam akıllı video oynatıcısı be çok mu zor ? İnsanları enayi yerine koymaktan başka bir şey değil

Ayrıyetten babam uzun süredir discovery kullanıyor. Heralde ona 1 gb yerine 3 gb takmışlar :) Ne kasması var ne donması. Valla tıkladığı gibi giriyor her yere. Bir hafta değişmeli kullandık. Şöyle söyleyeyim wp ye karşı acayip nefret oluştu o 1 haftada. Burda para verdik hadi fanboyluk yapalım demenin mantığı yok bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

quote:

Orijinalden alıntı: nieras

quote:

Tamam

Wp8 sistemi iki bucuk yilda daha nasil adam olamaz ona sasiyorum. Kaldi ki 8den once 6,7 si vardi bu sistemin. Ne degisti hic bir sey. Bundan sonra da degisecegini sanmiyorum. Gonul ister ki tozunu yuttursun ortaligin. Basi o ceksin ama android bile toparlamaya basladi. L surumunde anlik takilmalara karsi cozum bulmuslar bile. Rehbere gec girme olayina gelince. Yuksek grafikli oyunlari catir catir oynatiyor ama gel gor ki rehbere girerken takiliyor samsung. Eski touchwizz arayuzu yuzunden. Yeni touchwizz arayuzunde bu da ortadan kalkmis. Wp nin son sansi 10dur. Umarim toplar kendini.

aynen katılıyorum. sıkı bir Microsoft fanıyım. iphone varken win mobile lı htc touch hd yi tercih ettik. artık son wp10 ile bir şeyler yaparsa tercihen devam ederim. yok hala aynı kafada devam ederlerse android L iyi bir seçenek gibi görüküyor. hatta ileri gidip mac os a bile geçebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Yav daha adam akıllı kodeği olmayan altyazı açmayan işletim sistemini savunmayın gözünüzü seveyim. yav insan hayret ediyor üretin bi adam akıllı video oynatıcısı be çok mu zor ? İnsanları enayi yerine koymaktan başka bir şey değil

Ayrıyetten babam uzun süredir discovery kullanıyor. Heralde ona 1 gb yerine 3 gb takmışlar :) Ne kasması var ne donması. Valla tıkladığı gibi giriyor her yere. Bir hafta değişmeli kullandık. Şöyle söyleyeyim wp ye karşı acayip nefret oluştu o 1 haftada. Burda para verdik hadi fanboyluk yapalım demenin mantığı yok bence :)

Moli Player var

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Yav daha adam akıllı kodeği olmayan altyazı açmayan işletim sistemini savunmayın gözünüzü seveyim. yav insan hayret ediyor üretin bi adam akıllı video oynatıcısı be çok mu zor ? İnsanları enayi yerine koymaktan başka bir şey değil

Moli Player var

Telefona o kadar para vermişim bide altyazılı video izlemek için programa 7 lira mı bayılıcam ? Bu özelliğin kendisinde olması gerekmiyor mu ? 150 liralık android tablet altyazı açarken kendi oynatıcısında , benim zamanında 600 liraya ldığım telefon altyazı açmıyor. Bu ne ? Milleti enayi yerine koyma değil mi ? İsteseler yapamazlar mı ?

• WP'ye ben de geçmek istiyorum fakat uygulama az olması sıkıntı. Bakalım W10 ile neler olacak.

• Allah mesut etsin..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.