Şimdi Ara

ANDROİD'DEN SOĞUDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ios düşmanı ben sonunda androidden soğudum
    En büyük sebebi androidin özgürlüğü giderek kısması
    Eskiden her yerde her oyunun apksı olurdu paralı oyun beleş olurdu simdi yok
    Yt vanced gibi ücretsiz yt vardi artık yok
    Instagram düzgün çalışmıyor bir türlü ios seviyesine gelemedi
    E biz ne diye android kullanalim ki artık şuanda tablet pazarinda apple acik ara lider telefonda da emin olun zamanla Apple büyümeye devam edecek çünkü suanda parasi olmayan genc nesiller büyüdükçe androidden applea gececek

Yt vanced olayi benim icin milat oldu telefonum da sürekli deger kaybediyor 2.el piyasasinda en androidin eski özgürlüğü eski güzel rusvetleri olmazsa ne diye android kahri ceksin insanlar bir iphone alip 5 sene sorunsuz kullanıp geceriz

Android savasi kaybetmeye hic olmadığı kadar yakin parasi olan napip edip apple aliyor benden uyarmasi kullaniciya daha çok şey sunmaları lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Android parası olmayan için. Yavaş yavaş refah seviyen artıyor demek ki.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Yok la ne alaka
    2 sene önce param vardi ip11 yerine s21fe aldim
    2014te param vardi 5s yerine lg g2 aldim

Suan iPhone istesem de alamam mesela

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Paran olsa youtube premium alırdın zaten, kaçak çalıntı uygulamalarla uğraşmazdın. Konu alabilmek değil yani, harcayabilmek.

• Valla bende yıllardır Android kullanıyordum, arada iPhone ye geçiş yapıp geri döndüm, dediğiniz gibi bicok uygulamayı kaçak yani bedava yolla kullaniyordum, önce whatsap plus gitti artık kullanılmıyor, şimdi de YouTube gitti , geçenlerde spotify gitmisti, Bi tek deezer ve inat TV falan kaldı, bende öğrenci yegenimin bilgilerini girerek spotify ve YouTube üyeliği aldım uygun fiyata, s22 kullaniyordum dün yapay zeka güncellemesi de aldı telefonum , hem hızlandı hemde gayet güzel oldu , Android candır yahu ANDROİD'DEN SOĞUDUM ANDROİD'DEN SOĞUDUM ANDROİD'DEN SOĞUDUM ANDROİD'DEN SOĞUDUM

• aliinan007 A kullanıcısına yanıt
    S22nin bataryası kötü diyorlar hocam sen ne dersin 1 gun yetiyor mu

Dostum o kullanmana bağlı yani ben aşırı İnternette takılıyorum günde 3 kere şarj ettiğim oluyor Ama önceden iPhone se kullanıyordum mesela iş yerimde şarj ediyordum şehir merkezine gidip gelene kadar bitiyordu bu telefon dediğim gibi günde bir kere de şarj ettiğim oluyor 3 kere de şarj ettiğim oluyor yani ben yoğun kullanıyorum Üstelik internetim de bluetooth'umda 24 saat açık çünkü kol saati de kullanıyorum Her zaman ona bağlı olması gerekiyor ve Bluetooth kulaklığım var Şehir merkezine indiğimde onun kullanıyorum sürekli yani kullanmanıza bağlı bir de şöyle bir şey söyleyeyim size Ben büyük telefon sevmiyorum s22, ideal boyutta , bunun büyükleri de var Onların bataryaları daha büyük şarjı daha çok gidiyor ama cebimde kaba durması benim hoşuma gitmiyor Sonuçta cep telefonu bu benim arkadaşta iPhone 15 Pro Max var yani kocaman telefon şarjı 2 gün gitse ne yapayım cebime koyup yürüyemedikten sonra kullanmanıza bağlı dostum e günde bir iki kere de şarj ediliyor Herkes yapıyor telefonunu yani Çünkü internet Sonuçta şarjı yiyor s23 s24 almam için bir neden yok s24 Yapay Zeka farkı vardı o da buna geldi yani Önümüzdeki 1-2 yıl daha beni idare eder bu telefon kasası da çok hoş yani bana göre ben tavsiye ederim Siz şu an ne kullanıyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Androidden wp ye geçtim mutluyum
    10 yıl önce açıldı
    Android den bıktım artık
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aliinan007 A kullanıcısına yanıt
    S21fe kullanıyorum ben daha büyük ekrana hayır demem

Ben derim ikimizin yerine 😁

Youtube vanced'ı bitiren youtube. İhtar gönderdi. Youtube vanced reloaded gibi alternatifleri felan varda bunların telefonda ne yaptığı belli değil. 57 tl veriyorum ucuz oldukça Yt pre için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 15 Mayıs 2024; 15:59:10 >
  • hangi androidden soğudun ona göre biz de almayalım o androidden

• TEHET kullanıcısına yanıt
    Yazdığım sorunlar hepsi için geçerli

• Öğrenci paketi 37 TL, yeğen falan varsa onlar adına kayıt yaptır ben öyle yaptim

• hacı Google para kazanmak için youtube premium'a yüklendi, youtube'u ekran kapalı izleten herşeye savaş açtı.

Kiwi tarayıcıyı da ekran kapalı youtube izletiyor diye marketten kaldırdı, sonra tarayıcının geliştiricisi o özelliği kaldırınca markete geri koydular.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Oha ya

Bunlar kudurmuş

Nasılsa tekeller ya omg

Tiktok biraz daha gelisse bunları yener aslında

hocam mesela video download helper eklentisi ile pc'de youtube videolarını indiriyorum senelerdir.

sonra telefondaki tarayıcıya aynı eklentiyi indirdim. video indireyim dedim. bi baktım "Google mobil cihazlarda youtube videolarının indirilmesine izin vermiyor" dedi ve reddetti. aslında eklenti çalışıyor yani farklı sitelerdeki videoları indirrbiliyorsun. ama youtube olunca böyle uyarı çıkıyo.

adamlar onu bile düşünmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Mayıs 2024; 17:35:55 >
    Hamza Amerika batıyor çünkü sebebi basit. Bundan 10-20 sene önce para akıyordu şimdi ise ABD para bulamıyor borçlarını ödemek için. Google, ms gibi şirketlerin çirkinleşmesi bundan.

Ms neden gidin yeni bilgisayar alın diye w11'de desteği kesti eski donanımlara? Aynı sebep?

Para lazım para.

Ya şahsen youtube premiuma 57 tl vermek bana koymuyor o kadar. Nedeni ben zaten adblock kullanıyorum yıllardır bari en azından kocaman bu arşivi olusturanlara desteğim olsun diye premium aldım. Papara ile ödüyorum cashbackle ucuza geliyor. Öğrenci paketine geçebilirsem ona geçerim.

Sonuçta her gün binlerce video yükleniyor youtube'a ve bunları derleyip işlemek, bakımını yapmak, bütünlüğünü sağlamak tamamen masraf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 15 Mayıs 2024; 17:36:27 >
    Ohooo

Bi sonraki telefonum muhtemelen apple olur bu kafadaki androidin canı cehenneme

hacı 60 Hz Apple'a 60 bin vereceğine 15 bin'e Honor 90 al geç mis gibi cihaz herşeyiyle (ois ve mono hoparlör hariç)

Apple'da ucuz olan tek gördüğüm şey macbook idi. yani fiyatına göre güzeldi aletler. gerçi macbook dediğin alet windows laptop alternatifi değil bence ama fiyatına göre iyiydiler yani.

Honor 90 çöp 5000 lira eder oisi olmayan telefon

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.