Şimdi Ara

Androidli Telefon Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar androidli bir telefon almayı düşünüyorum max 700 tl bütçem var ne önerirsiniz..? ve T20 Sizce Nasıl bir telefon kullananlar bilgi verebilirmi?

• ben de almayı düşünüyorum androidli bir telefon...Ama yılbaşında indirim olabilir diye beklemeye aldım kararımı...
  • quote:

arkadaşlar androidli bir telefon almayı düşünüyorum max 700 tl bütçem var ne önerirsiniz..? ve T20 Sizce Nasıl bir telefon kullananlar bilgi verebilirmi?

bu bütçeye hatta dahada altına huawei ideos x5 öneririm bir androit telefonda minimum olması gereken özellikler var 550 - 600 tl arasına bulabilirsin fiyat performans çok iyi çin diye düşünme huawei dünyanın en büyük ikinci cep telefonu üreten fabrikası söylediğim telefonda kendi markasıyla çıkardığı telefon bütçen daha fazla olsa başka öneriler yapabilirdim ama bu bütçeye en iyisi bu
  • 700 tlye ace alınır gibim. 2. el alcaksan birazdaha biriktirirsen 900 -800 arası temiz arc bulabilrsn diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 20 Aralık 2011; 15:36:43 >
  • Xperia neo v ye bir bak derim
  • biraz daha eklersen galaxy w veya lg p970 veya desire s olabilir
  • C7
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    geçen ay önce açıldı
    Cep telefonu önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.