600 lira bütçem var bana androidli hangi telefonu önerebilirsiniz arkadaşlar ikinciel veya sıfır farketmez. Ben şahsen samsung i5700 ile i7500 arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir?
İkinci el Desire o fiyata bulabilir misin bilmiyorum ama bulursan Desire çok iyi bir cihaz. Ama olmazsa Wildfire var.
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo
İkinci el Desire o fiyata bulabilir misin bilmiyorum ama bulursan Desire çok iyi bir cihaz. Ama olmazsa Wildfire var.
Hemen araştırıyorum arkadaşım dediğin telefonları sana göre artıları nelerdir bunların samsunga göre ?
quote:
Orijinalden alıntı: Xpl0d
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo
Hemen araştırıyorum arkadaşım dediğin telefonları sana göre artıları nelerdir bunların samsunga göre ?
Bir kere Desire listendeki Samsung larla karşılaştırılmaz bile. Daha üst android sürümü,amoled ekran,1 GHz işlemci,grafik işlemcisi... diye gidiyor. Ama HTC ler deki Sense ara birimi bile bu cihazları almak için en önemli sebeptir. Wildfire ise biraz daha düşük bir model. Ekran çözünürlüğü konusunda biraz sıkıntısı var ama diğer özellikleri de küçümsenemez.