Şimdi Ara

Andromeda 9800xtye cevrilmis 9800pro satiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 269$ a 265$ mış en azından riskler sizin yaptıgı ile firmanın yaptıgında aynı :)

4$ için alınır bence
  • bu tartısmalar guzel oluyo, tabi bazen bende girmek karısmak istiyorm ama
    2 kişi konusurken ortaya atlamak hos olmuyo genelde
    fakat cok faydalanıyorum bilgilerinzden, eyvallah
  • koç sana ögretmiyorum sen tersinden anlayıp millete tersinden anlatıyon.

sen istedikten sonra pcb yi bile evinde üretirsin muhahahaha.vmod olarakta 220 v verirsin.

koç sinirsiz bi ortamda o 9800 xt ye çevrilmiş olan kartlarla bi 1-2 saat lik bir stabilite testi yapsana....kaç sefer makineyi yeniden başlatacan merak ediyom.ayrıca xt olarak satan andromedayada ayrıca saygılar and sevgiler.garantisiz malzeme satışı yapmak tüketici kanunlarınca yasaktır.haberleri yok hatırlatmakta fayda var

• Garantisiz mi satiyo ... Adam demişki bak guzel kardesim ben sana 9800XT BIOS'u yukleyip veririm, normal bi ariza oldugunda garantiyi hallederiz ama sen karti komure cevirip benm eski BIOS'u yazmami engellersen o zaman elden bisey gelmez... Simdi bana biri sunu soylesin... Bosverin Andromeda'yi filan, herhangi biriniz 9800pro@XT'yi BIOS'una mudahele edilemeyecek sekilde bozdu... Garanti durumu ne olur?.. Hem zaten zorla satan yok, sana secenek sunmus XT BIOS'u yukleyip vereyim ya da normal al... Riski alan sensin, ha gidip kendin yapmissin, ha Andromeda veya baska bi Bilgisayar firmasi yapmis... Bence bi kolaylik saglamis kartin bu potansiyelinden yararlanmak isteyenlere...

• tüketici kanunu öyle bir kolaylıgı önlemek için konulmuş hafiften.devlet tüketicileri korumak için yapmış.kart bozulduktan sonra nası 9800pro biosu yükleyecek geri merak edilir.
    tek yöntem var!
    önce ısı tabancasıyla bios çipi (Eprom) çıkartılar.sonra egerki saglam kalmış ise yeniden yazılır.sonra tekrar lehimlenir.sona bunu anlamıyacak olan distrübutorun kazma olması gerekir o ayrı mesele.
  • Tuketici kanunuyla filan alakasi yok olayin onu nerden uydurdun ki?.. Adam sana kisaca sen kartin icine sicma yeter gerisini ben hallederim diyo... Yani sana garanti veriyo... Tuketicinin korunmadigini nerden cikardin?.. Kafadan kanun uydurmayalim, ya da kanunlari isimize geldigi gibi yorumlamayalim... Zaten kartin bozulmasi da cok dusuk ihtimal,en azindan ben hic rastlamadim... Eger sen 9800pro'ya XT BIOS'u yuklemeye kararliysan ve yukledikten sonra karti bozdugunda nasil garanti kapsamina girmezse burda da eger BIOS geri yuklenemezse garanti kapsamina girmio demis... Yani kendi basina bunu yapmana gore daha avantajli... Begenmiyosan da almazsin olur biter, kimse zorla kimseye bisey satmiyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 3/7/2004 5:47:52 >
  • quote:

9800xt nin GPU voltagı ve RAM voltagı farklı.böyle bir oc lu kart alarak sadece başınıza dert almış olrsunuz.tabi voltage mod yok ise.
    voltage mod var ise daha büyük bela var demektir.sebeb xt yi ati firması bile tam sogutamamışken default bir sogutma sistemi hiç bir işe yaramıycaktır.

ArkadasIm anlamamIssIn olayI, kart 9800XT PCB'suna yapIldIgIndan GPU voltajI ZATEN 9800XT degerlerinde cunku ustunde R350 degil R360 chip'i var.

Yalaz Ozkanli
  • dostum git sen eline bir osilaskop yada en basitinden bir voltmetre al(tabi senin ölcü aletin 0.1 volt duyarlılıgı ne kadar dogru ölcer tartışılır 5-10 $ lık ölçü aleti vardır kesin) ve ölçde gör ne kadarmış voltu.

en dogru ölçüm 100mhz de çalışan bir osilaskop ile olan ölcüm olacaktır.nedeni ise RMS voltu okumayıp dogrudan peak volt okunacaktır.sen ne kadar anlarsın tartışılır.

anlamayan vatandaşlara laf anlatıyoruz boşuna silmek gerek yazdıklarımızı neyse yazmışız yabana gitmesin ahaha diye gülüyorum dostum sadece.PCB aynı diye voltajlardamı aynı olacak kardeş.altı üstü 3 tane direnc ile voltaj belirleniyor.heyallahım ya...aha sana
  • quote:

anlamayan vatandaşlara laf anlatıyoruz boşuna silmek gerek yazdıklarımızı neyse yazmışız yabana gitmesin ahaha diye gülüyorum dostum sadece.PCB aynı diye voltajlardamı aynı olacak kardeş.altı üstü 3 tane direnc ile voltaj belirleniyor.heyallahım ya...aha sana

Su kartIn uzerinde 9800xt'den farklI bir tane bile direnc yok. Esas sana

Yuvarlak kafasInda sivri zeka tasIyan vatandas numunesi..

Yalaz Ozkanli
  • Bencede kartları böyle satmaları doğru değil..Ha şöyle dese ssorun değil abi bende r360 çipli 9800pro var 9800 xt oluyor(zaten 9800xt ama)..Ona göre satıyorum ister 9800pro olarak ister 9800xt olarak kullan ama soğutması 9800xt ye göre yetersiz..ister biosunu bul flashla ister flashlama ama flashladığında herhangibir sorun olurda yada kartı eski biosuyla getirmessen mesuliyet kabul etmem..Bence bu tarz bir yol izlemeeli.. Fakat adamlar demekki güveniyorlar kartlaraki flashlamışlar fakat yinede ne olcağı hiç belli olmaz bu işlerin...
  • kart bozulunca beyinlerinde flash nası çakar allah bilir
  • r360 artık bitti yeni seri 2 kat atıyor 3d olaylarında biraz beklerin deyin derim ben alacaklara
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.