Şimdi Ara

Anfi ayarları,yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabamı değiştirdim içerisinde ses sistemi var bende hiç anlamam ama artık mecburen öğrenmek zorunda kalıcam bu yüzden sorularıma burdan siz bilenlere soruyorum.amfi nin resmini ekledm

1)amfi üzerinde bazı ayarlar var bu ayarlar ne işe yarar aşağıda resimlerini ekledim
    2)basın kenarı hafiften yırtık cok onemli bir performans eksikliği olurmu
    3)ayrıca diğer fotoda attığım gibi iki adet soket boşta onlar ne olabilir? (bass a takılan kırmızı ve beyaz kablolarharicinde) bunlar anfi den çıkmıyor anladığım kadarıyla koltuğun arkasından içeri giriyor
     Anfi ayarları,yardım? Anfi ayarları,yardım? Anfi ayarları,yardım? Anfi ayarları,yardım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2PacLove -- 12 Ocak 2014; 15:37:41 >

• up
  • Valla hocam, buradan anlatılacak kısalıkta mevzu değil. Araçtaki sistemi de görmek gerekiyor. Ustanın elinde nasıl geçmiş. Araçta subwoofer var mı ? Ön kapılar bağlı amfiye vs vs bir ton şey var. Hani tek tek anlatmaya kalksak sayfayı kaplarız. Git her hangi bir müzik sistemciye. 15-20 TL para at yapılır. Bulundugum yerde yok dersen o zaman durum sıkıntı biraz.
  • subwoofer var evet,bulunduğum yerde sıkıntı ever marmaristeym ancak arada izmire gidiyorum o zaman baktırırım o zaman,en azından bu anfi uzerindeki civatalı ayarları,supper bass yazan süvicin ve crossover in ne işe yaradığını kısaca soyleseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2PacLove

subwoofer var evet,bulunduğum yerde sıkıntı ever marmaristeym ancak arada izmire gidiyorum o zaman baktırırım o zaman,en azından bu anfi uzerindeki civatalı ayarları,supper bass yazan süvicin ve crossover in ne işe yaradığını kısaca soyleseniz

lpf sadece bass hpf midler için.
    gain dediği hoparlöre giden güç
    super bassta bassın vuruşunu artırıyo
  • cok tessekur ederim hepinize buları kurcalayıp kendimce bir ayar yapıcam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anfi sesi kesiyor yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    SUBWOOFER YARDIM ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.