Şimdi Ara

anfi bassı devamlı titretiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar bugun yeni bi bass aldım diger bassı yaktıktan sonra az daha buda yanıyordu anfi kendi kendine subwooferi çalıştırıyor müzik açık olmamasına ragmen titreşim peklinde bass booted açık olgu ve gaini yükselttigimizde sıkıntı nedir sizce
    rca kablosunu çıkarınca ses kesiliyor takınca aynı

• Amfiniz nedir pre amfimi yoksa mono bass amfisimi bağlantı şeklinizi de yazmamışsınız.
    Ayrıca bile bile gain ve ses yükseltmek nedir. bass yakmak için mi yapıyorsunuz . Amfide sorun olabilir. Değişmesi gerekebilir, bir çok sorun olabilir. Genellikle bu tür hatalar tek kanaldan bir çok kolon bağlamaktan dolayı oluşuyor. Kolay gelsin. Detaylı yardımcı olmamız için bağlantı şeklini yazınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

Amfiniz nedir pre amfimi yoksa mono bass amfisimi bağlantı şeklinizi de yazmamışsınız.
    Ayrıca bile bile gain ve ses yükseltmek nedir. bass yakmak için mi yapıyorsunuz . Amfide sorun olabilir. Değişmesi gerekebilir, bir çok sorun olabilir. Genellikle bu tür hatalar tek kanaldan bir çok kolon bağlamaktan dolayı oluşuyor. Kolay gelsin. Detaylı yardımcı olmamız için bağlantı şeklini yazınız.

pardon hocam anfi roadstar rda1010 bass anfisi baglantı şekli 2ohm ++ lara -- lere baglı şekilde bass ise pioneer 3002d4 1000w rms bass
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Çetin

quote:

Amfiniz nedir pre amfimi yoksa mono bass amfisimi bağlantı şeklinizi de yazmamışsınız.

pardon hocam anfi roadstar rda1010 bass anfisi baglantı şekli 2ohm ++ lara -- lere baglı şekilde bass ise pioneer 3002d4 1000w rms bass

Amfinize ait nette bilgiye rastlayamadım.
    Gelen kanal kablosunu kontrol edin bass amfileri sonuna kadar doğru değildir. Hangi bass olursa olsun patlatır. Stereo giriş yapmadınız inşallah tek kanal left kanalından ya da teybin bass cıkısından sinyal almaya çalışın. Buna rağmen sıkıntı devam ediyorsa amfiyi yaptırmaya degmez değiştirin. İyi geceler..

• Amfi gain ve frekans ayarı yapılmadan ne güzel ses verir ne düzgün çalışır.
    Gain sonuna kadar anca çok kötü bir teyp falan takılınca açılır. Onun dışında amfiyle teyp çıkış voltajını eşitlemek için kullanılır. Teyple amfiyi esitlersiniz ki seste bozulma kısılma olmasın. Belki eşitten biraz fazla açılır ama gereksiz sonuna kadar da açılmaz.

Isten iyi anlayan bir tesisatçıya gidin ayarlatın teyp ve amfinizi. Elinizdeki cihazlar güçlü bilgisiz şekilde amfiyi de woofer ıda arabanin elektrik tesisatını da yakarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Amfi gain ve frekans ayarı yapılmadan ne güzel ses verir ne düzgün çalışır.
    Gain sonuna kadar anca çok kötü bir teyp falan takılınca açılır. Onun dışında amfiyle teyp çıkış voltajını eşitlemek için kullanılır. Teyple amfiyi esitlersiniz ki seste bozulma kısılma olmasın. Belki eşitten biraz fazla açılır ama gereksiz sonuna kadar da açılmaz.

Isten iyi anlayan bir tesisatçıya gidin ayarlatın teyp ve amfinizi. Elinizdeki cihazlar güçlü bilgisiz şekilde amfiyi de woofer ıda arabanin elektrik tesisatını da yakarsınız.

Dediğiniz ayar işlemleri hoparlörün kalitesine göre değişir. Dengede kullanmak benim için önemli sizin için nasıl olur bilmem. Kişiye göre değişir.

• teyp kapalı ikende aynı titreşim devam ediyor rca kablo takıldıgında ses başlıyor başka araçta denedim yine aynı
  • quote:

teyp kapalı ikende aynı titreşim devam ediyor rca kablo takıldıgında ses başlıyor başka araçta denedim yine aynı

Teyp le amfi kontrol remote bağlantısını kontrol ettiniz mi teyp kapandıgında amfi kapanmıyor bu durum normal değil. Kolay gelsin doğru bağlandıgından kaçak varmı yokmu öğrenin. Aracın her yeri - dir şasedir yani buna dikkat etmek lazım

• quote:

quote:

teyp kapalı ikende aynı titreşim devam ediyor rca kablo takıldıgında ses başlıyor başka araçta denedim yine aynı

Teyp le amfi kontrol remote bağlantısını kontrol ettiniz mi teyp kapandıgında amfi kapanmıyor bu durum normal değil. Kolay gelsin doğru bağlandıgından kaçak varmı yokmu öğrenin. Aracın her yeri - dir şasedir yani buna dikkat etmek lazım

tesisatçıya götürdüm şasi yi falan kontrol etti sıkıntı göremedi rca şasisini güçlendirdiginde titreme gidiyor ama bassta gidiyordu yeni rcadada aynı sıkıntı başka araçta sıkıntı yoktu teypte sıkıntı heralde bende kolondan aldım rca yı anfi ayarları çok düşük şuanlık sıkıntı yok
    http://www.youtube.com/watch?v=YFZ6WJX19NM

• quote:

quote:

quote:

tesisatçıya götürdüm şasi yi falan kontrol etti sıkıntı göremedi rca şasisini güçlendirdiginde titreme gidiyor ama bassta gidiyordu yeni rcadada aynı sıkıntı başka araçta sıkıntı yoktu teypte sıkıntı heralde bende kolondan aldım rca yı anfi ayarları çok düşük şuanlık sıkıntı yok
    http://www.youtube.com/watch?v=YFZ6WJX19NM

Sorununuzu çözebilmenize sevindim ayrıca video yu da çok güzel çekmişsiniz telefonu nerden tutucağımı şaşırdım, başım döndü. iyi akşamlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.