Şimdi Ara

Anfi Çıkış Transistörü Isınma Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ustam konu açtım fakat cevap veren olmadı birde siz baka bilirmisiniz oto anfisi ile alakalı bir sorunum var daha önce böyle garip bir arıza yaşamadım sizin tecrübeniz vardır bu konuda üstad

Sevgili Tayfun ! Özel mesaj olarak attığınız mesaja istinaden müsait olmamama rağmen işim gereği Ameliyat hastalarım yoğun olduğundan size cevap veremedim.Tam forumu kapatmışken şunu düşündüm " bu arkadaş özelden mesaj yazmışsa gerçekten zor durumda" buna binaen tekrar forumu açıp o anlık mesajınızı hızlı bir şekilde okuyup aklımda ilk canlanan konulara değinmek istedim ama anladım ki hata etmişsiz !
    Arkadaşların sadece nezaketen bilgilendirmelerine rağmen ısrarcı tutumunuz bir hayli derinden rahatsız etmiş durumda ! Mesajlarınızı okuyorumda sürekli " batıyor " kelimesini kullanmanız hoş değil ! Burada tartışmaya girmeyede hiç gerek yok !
    Bahse Konu arkadaşlar size silah doğrultmadı farkındasınızdır inşallah!

Ayrıca şunuda söylemeden edemeyeceğim ! Siz çok şey bildiğinizi zannediyorsunuz ! Uçak araba Tır beyni ile uğraşmanız sizin alanınızdaki başarınızın göstergesi değildir ! Biri çıkar bende Tomografi - EMAR ile bir başkasıda çıkar bende savunma sanayisinde XXX başarılara imza attım diyebilir !
    Herkesin işi kendisinedir ! Madem çok biliyorsunuz neden böyle birşey sorma gereği duydunuz ? Bizlerde zamanında birşeyler paylaştığımızda yeri geldi tenkit edilmişizdir ama hiçbirzaman rijit davranıp karşı tarafı rencide etmek istememişizdir ! Büyüklerimizden kendi çabalarımızla öğrenmek için emek sarfettik !

Tabi son olarakta cevabını kendime vermeme rağmen şunları düşünmeden edemedim ; Acaba Yaşı Kaç ?
    Cevabı aşikar

Kal Sağlıcakla

@kadircitak @tayfun601

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun601

Bu mesaj silindi.
    Sormadım zaten SEvgili Tayfun !!!! Aşikar dedim ! Biraz Daha dikkatli okursanız anlarsınız !
    Tayfun laklak yapacak zamana sahip değilim
    İşin gücün rast gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDELEN_ -- 1 Aralık 2018; 15:11:34 >
  • tayfun601 kullanıcısına yanıt
    eşşek eşekliğini insanda insanlığını yapacak doğası gereği. sen bilmezsin doktorlar yazılımda ilgilidirler onlar canlı ile bizler cansız ile ilgilensekte sende kendine hobi edin misal insan olmayı öğren.
  • lak lak edecek zamanın yoksa forumda gelipte lak lak etme ozm
    sen bilmezsin doktorlar yazılımda ilgilidirler
    yazılımla alakalı ben ona bişemi dedim ben donanım dan bahsediyorum
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Çıkışın kısa devre olması demek, sürücünün kısa devrede kalması demektir. Çıkışları süren bd, tıc vb. transistörlerde arıza olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

eşşek eşekliğini insanda insanlığını yapacak doğası gereği. sen bilmezsin doktorlar yazılımda ilgilidirler onlar canlı ile bizler cansız ile ilgilensekte sende kendine hobi edin misal insan olmayı öğren.
    Kadir Bey şu arkadaşı dikkate alıpta birşey yazma! 21 yaşındaki çocuğu fazlasıyla eğlendirdik,yeterli bu kadar

Yakup benim zamanım çok ! Bir o kadarda kıymetli vaktim ! Sadece gereksiz şahıslara ayırmak istemiyorum
    İnşallah anlamışsındır ! Bu forumda değerli kaliteli karakterli dürüst samimi insanlar var onlara zaman ayırmak yardımcı olmak güzel birşey ! Gerçi arada gereksizlerde çıkıyor ama onlarıda elimizden geldiğince idare ediyoruz ! Sende hak ver bununda bir ölçüsü olmalı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDELEN_ -- 2 Aralık 2018; 0:12:45 >
  • _KARDELEN_ kullanıcısına yanıt
    ok gidip şu amerikan askerlerini kurtarıyım o vakit iş çocuj çocuğa galmadan..
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Yanık kokuyor ,, bir süre anfi görmesek iyi olur, özelliklede ısınan oto anfisi

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

ok gidip şu amerikan askerlerini kurtarıyım o vakit iş çocuj çocuğa galmadan..
    Aynen Değerli KAdir Bey

Kıymetli ARkadaşlara desteğe devam
  • SELAM USTALAR USA 505 Anfi Çıkış Transistörü Isınma Sorunu BU PARÇALARIN KOD NUMARALARINI BİLEN VARMI
  • AHPABMAİLBOX A kullanıcısına yanıt
    İrfz44 onlar, dirençlerde ısıdan dolayı şüpheli, aynı amfiden bende var, soğutucunun altındada aynısından var, 3 - 3 grup olmasi gerekli galiba
    Tekrar montaj ederken izalatorleri güzelce takın, transtorler şase ye deymesin.
    Bendekine bakar hepsini size söylerim ,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 13 Nisan 2020; 21:4:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.