Şimdi Ara

Anfi şemaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değişik sitelerden derlediğim elimde bulunan bazı denenmiş ve onaylanmış anfi şemalarını paylaşmak istedim tamamen başka sitelerden alıntı olup bir çoğu da denenmiştir....

Edit:hepsini tek linkte topladım.

http://rapidshare.com/files/169324805/anfi_devcreleri.rar

http://rapidshare.com/files/169328898/2x300_watt_full_professional.rar (Yeni eklenmiştir...)

r-a-p-i-d-s-h-r-e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtysl -- 2 Aralık 2008; 0:57:12 >

• teşekkürler arşive ekledim, denenmiş ve onaylanmış dediğin için
  • Rica ederim.yarın bir tane daha ekleyeceğim test videoları dahil ve 10 larca foto.gerçekten güzel bir çalışma.Bakılmasını şiddetle tavsiye ediyorum şimdiden
  • sağolda bi tane rar da şifre istiyor
  • ben indirince herhangi bir şifre isteyen olmadı sadece 150 watt olan şema tek bir LYT uzantılı dosya içeriyor o da sanerem eagle ilemi açılacak
  • yazılanlar neticesinde dosyaları (bende bulunanlar olarak değil ben de download yaparak) tekrar denemelerim yanlışlık olduğu konusunda negatiftir... hiçbirnde hata yoktur 150 watt olan devre de proteusla açılabilmektedir... (proteus 7.1 kullanmaktayım)

not:birkaçını kendim şahsen denedim ama ;30 mb civarında olan ve hem bridge hemde stereo çalışan anfi deneme fırsatı bulamadım halen o da malum vizeler ama sömestir tatilinde yapmazsam kendimi rahatsız hissedicem...

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtysl -- 2 Aralık 2008; 21:14:14 >
  • beyler anfi devresini yeni yapmaya çalışan arkadaşlar bence en düşük güçlü anfiyi yapıp anfi hakkındaki bütün araştırmaları yapmak zorundalar.. sizer tavsiyem yeterli bilgiye sahip olduktan sonra yapmaları gerekir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subwoofer Amfi Ohm Uyuşması
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.