Şimdi Ara

Anfi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar arabamda hertz esk 165 comp, dsk 165 comp ve 1000lik jbl subwoofer var. Xetec V.200.4 bu sistemi kaldırırmı? Eğer kaldırmazsa önerebileceğiniz başka bir anfi varmı? teşekkürler iyi forumlar..

• Ayrıca arabam getz sanırım öneriler için gerekli oluyor arabanın markası..
  • Her amfide çalar ama performans farklı olur.
    JBL GTO 1004 ya da Kicker ZX 650.4 olabilir.
    Pahalı gelirse Kicker ZX 350.4 bakabilirsiniz.
  • Tek amfi istiyorsanız 5 kanal amfi gerek,

Benim tavsiyem 4 kanal stereo amfi + mono amfi

Siz bu kararı verin, devamında tavsiyelerimizi sunalım...
  • Ben gözden kaçımışım, 2 takım mid varmış.
    ''akerimoğlu'' uygun cevabı vermiş zaten.
  • Mono amfi dediğiniz subwoofer amfisi olarak mı geçmekte? Aslında farketmez her ikisi de olur ancak ben Xetec V.200.4 ü bilmeden 1hafta önce almış bulundum ve aklıma takıldı bu anfi yetermi yetmezmi alternatifleri ne olur acaba?
  • Madem aldınız, onu midler için kullanın.
    Woofer için mono amfi alınabilir, JBL GTO 301.1 fiyat olarak makul olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100w yada üstü amfi tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    Amfi önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tekrardan değiştirmeye gerek varmı? Yani performansı bu midlerle çalışacak kadar yeterlimi dir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apoca1ypse

tekrardan değiştirmeye gerek varmı? Yani performansı bu midlerle çalışacak kadar yeterlimi dir?

Geri iade durumu varsa, iade ediniz. Xetec Vector 200.4 bu midleri beslemez.

Midler için Mustang' ın tavsiyesi JBL 1004 uygun olur. DSK' ların bağlı bulunduğu kanalın gain ayarı biraz kısılmalı sadece.

1000' lik JBL için ise yine tavsiye edilen 301.1 tam gelir.
  • Bir tavsiye daha,

Aracınız zaten ufak, dolayısıyla bence önlere bir takım mid, arkaya subwoofer, tek amfi bu işi çözer.

DSK 165' leri iade edin.

ESK ve woofer için Kicker JBL 1004 alın. Maliyeti de yarıya düşürün ve keyfinize bakın...

DSK' lar sıfır mı? Ben alabilirim...
  • tavsiyeler için teşekkürler.. aslında dsk 165i önceden almıştım onlar iade konusu olamaz o sebeple. Eskları ve anfiyi yeni aldım. Zaten adam bir bağlama yaptıki sormayın. Ön ve arka midleri aynı kanaldan alıyor. Subwoofer ı da diğer kanaldan. Midleri birbirlerine bağlayarak aynı kanala verdi yani.. Ciddi anlamda ne yapacağımı şaşırdım şu an :(
  • Bu arada bir sorum daha var. Mono bas amfisi alırsam 2mide yeterli gelirmi. Yanlış bilmiyorsam Esk nin 100watt dsk ise 80watt.
  • Mono amfi alırsanız bu amfiyle bası süreceksiniz.

Tesisatçının yapmış olduğu bağlantı, eldeki ekipmanlarla doğru. Yani 4 kanal bir amfi, 2 takım mid ve bir subwoofer, o şekilde bağlanır. Yapabileceği başka birşey yok.

Sizin yapmanız gereken esk' ları geri verin, dsk ve wooferi xetec amfi ile sürün. Bu şekilde en optimum ve masrafsız çözüme ulaşırsınız.

Diğer çözüm yollarını yukarıda ayrıntıyla yazdım. Kendi fikrinizi bana dayatmayın, önerileri okuyabilirseniz elimizden gelen tüm seçenekleri size sunduğumuzu çok kolay görebilirsiniz.
  • Yok yok fikir dayatmak ne haddime yanlış anladınız beni. :( Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim ben neden yetmeyeceğini az önce anladım biraz daha araştırdım ve buldum. O zaman elimde 2 seçenek var. Eskları verip aynen devam etmek ya da xetec verip yerine jbl 4kanal amfi ve mono amfi almak. Doğru anladım değilmi? :)
  • Ben olsam, DSK ları ve amfiyi verip, ZX 650.4 alırdım.
    Tüm sistem tam performans çalardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apoca1ypse

Yok yok fikir dayatmak ne haddime yanlış anladınız beni. :( Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim ben neden yetmeyeceğini az önce anladım biraz daha araştırdım ve buldum. O zaman elimde 2 seçenek var. Eskları verip aynen devam etmek ya da xetec verip yerine jbl 4kanal amfi ve mono amfi almak. Doğru anladım değilmi? :)

Yok olmadı,

Yukarıdaki mesajımı harfiyen tekrar kopyalıyorum.

""Aracınız zaten ufak, dolayısıyla bence önlere bir takım mid, arkaya subwoofer, tek amfi bu işi çözer.

DSK 165' leri iade edin.

ESK ve woofer için Kicker JBL 1004 alın. Maliyeti de yarıya düşürün ve keyfinize bakın... ""

Yani siz de beni yanlış anlamayın ama, ben Türkçe' yi sanatsız, sadece ve anlaşılır kullanırım. İmla kurallarına da harfiyen riayet ederim. Yazmış olduğum yorumu okumadan aynı soruyu tekrar soruyorsunuz.

Ben size yukarıda bir iki seçenek sundum. Anlaşılmayacak hiçbirşey yok gibi. Yani ya şöyle, ya böyle devam edin dedim. Siz bunları neden okumuyorsunuz? Yazma ve okuma şeklinde iletişim kuruyoruz. Yazılanları okumazsak nasıl iletişim kurabiliriz?

• tamam tekrar teşekkür ederim tekrardan :) herkese iyi forumlar kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.