Şimdi Ara

ANFİ TEYP ARASI RCA BAĞLANTISI YARDIM LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
62.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mavinin kırmızı şeritli olanlarını, anfinin kırmızılarına.
    ''''''''''''''' beyaz şeritli olanlarını, anfinin beyazlarına, paylaştıracaksınız..
  • teşekkrler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Mavinin kırmızı şeritli olanlarını, anfinin kırmızılarına.
    ''''''''''''''' beyaz şeritli olanlarını, anfinin beyazlarına, paylaştıracaksınız..

hocam tekrar rahatsız ediyorum bi soru takıldı kafama

bnm aracın anfisine baktım bugun dek kablosu 2 li oluyoya bnm teyp icin o ikili kablonun tekinin ucuna Y KABLO ( 2 CIKISLI OLAN) baglamıslar anfiye TAKMISLAR YANİ DEK KABLOMUN BİRİ BOSTA SUAN ARACIMIN USTUNDE

olayı anlatayım size bnm aracta oem vardı çalındı ve calarken dek kablosu 2 uclu ya birinin soketini koparmış. diğer sağlam olanı kullanma sansım var mıdır acaba kablo almaya gerek kalmadan. fakat simdi araca oem deilde orjinal teybe cevirici taktıracagım

KISACASI KABLO ALMAYA GEREK KALMADAN CEVİRİCİ DAHİL TESİSATI EKSTRA MASRAFSIZ YAPABİLİRMİYİM

• OEM nedir tam olarak bilmiyorum.. Ses çıkışı olarak anlatim;
    Teypten L ve R olarak, kırmızı beyaz RCA kablo uçları çıkar.. sağ ve sol ses. Siz şuanda yasol, yada sağ ses kaynağını dinliyorsunuz.
    ucun birisi kırılmasaydı, tam olarak ses dinleyecektiniz. Siz o kabloya uç taktırın, yada bir yerlerden aynı uçtan kesip ek yapın. Bu şekildede çalışır fakat, ses efektsiz olur.
  • F2O0C0U9S bu modifiyede ekzoz gürültüsüde varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

F2O0C0U9S bu modifiyede ekzoz gürültüsüde varmı

pardon hocam ne gibi eksoz gürültüsü anlayamadım?
  • imzanda yazmışsında modifiye suc deil yaşam tarzı

bu yaşam tarzı yerleşim alanlarında sesli olarak cevre sakınlerini rahatsız etmek ne derece doğru .tartışılır hobi olabilir araclarla uğraşmak dikkat cekmek güzel bir hobi ama bunu cevreye rahatsızlık vericek şekikde yapmak bana anormal şekilde ters geliyor .insanlar hasta olabilir önemli ölcüde rahatsız olabilir iş zamanından gelip evinde istirahat yapmak kafa dinlemek ister buna benzer bir sürü etken vardır vs vs vs ne demek istediğimi anlamışsınız dır bilmem belki siz istisna dışısınızdır .

bu günde aksıne üc aracı trafik denetleme şube müdürlüğüne resimli olarak şikayette bulundum artık vatandaş olarak belgelendiğinde maddi olarak cezayi işlem uygulanabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

imzanda yazmışsında modifiye suc deil yaşam tarzı

bu yaşam tarzı yerleşim alanlarında sesli olarak cevre sakınlerini rahatsız etmek ne derece doğru .tartışılır hobi olabilir araclarla uğraşmak dikkat cekmek güzel bir hobi ama bunu cevreye rahatsızlık vericek şekikde yapmak bana anormal şekilde ters geliyor .insanlar hasta olabilir önemli ölcüde rahatsız olabilir iş zamanından gelip evinde istirahat yapmak kafa dinlemek ister buna benzer bir sürü etken vardır vs vs vs ne demek istediğimi anlamışsınız dır bilmem belki siz istisna dışısınızdır .

bu günde aksıne üc aracı trafik denetleme şube müdürlüğüne resimli olarak şikayette bulundum artık vatandaş olarak belgelendiğinde maddi olarak cezayi işlem uygulanabiliyor

siz zamanında evde daytonalar pioneer spl serisi basların resmini paylaşan arkadaş değilmisiniz, sizi şikayet eden olmadı mı?

• önceden oturduğum bina tamamı bana ait ve öyle olmasına rağmen senelerce bu işle uğraşmama rağmen kimseye bir rahatsız lık vermem vermeye de acık bir kapı bırakmam söz konusu deildir şu an bile başka bir semte yeni bir dairede yabancı olduğum bir binada bile salonumda binlerce wat lık hoparlörler mevcut .ama rahatsızlık asla

bana önerdiğin konu başka benim acıklama yaptığım başka bir rahatsızlık söz konusus burda arac seyir halindeyken gectiği tüm güzergahta verdiği rahatsızlıktan dolayı ratahatsız olanların ne diyeceğini az cok tahmin edersiniz şahsen benim terbiyem müsade etmiyor .
  • Arkadaşlar jameson js 825ml ındash teyp aldım bende anfiden ön teyp kısmına gelen 2 jack var bunlar teyp in arka kısmında 7-8 tane uç var bunların hangisine baglamak en dogrusudur ben oto elektrikçiye gittim onun baglama şekli kablonun birini (kırmızı jack) teyp deki (((LİNE OUT REAR R CH)))) diger kabloda(beyaz jack) ((((LİNE OUT REAR L CH)))) ye takmış bu dogrumu acaba teyp çalışıyor fakat navigasyonunda ses gelmiyor bu şekilde servisi aradım sesi önlere baglaması gerek rca falan filan yok anfiden gelen 4 jack olması lazım filan diye geveledi bişey anlamadım zaten nasıl bağlamalıyım en dogrusunu bunu acaba?

Not: Teyp deki sokette sadece + - kontak + ve anfi tetikleme mavi kablo baglı diger hoparlör kabloları baglı degil anfoi oldugu için gerek de yok diye biliyorum ...
  • Bunun İçin Y Fiş Olarak Tabir Ettiğimiz Çoklama Kablosu Mevcut. Bu Teypten Gelen 2 Adet Rca Kablosunu 4 Kanala Çevirir. Ses Kalitesinde Bir Nebzede Olsa Bozulma Olur Fakat Teyp Almaya Durumunuz Yok İse Bu Seçenekler Kaçınılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darky0117

Arkadaşlar jameson js 825ml ındash teyp aldım bende anfiden ön teyp kısmına gelen 2 jack var bunlar teyp in arka kısmında 7-8 tane uç var bunların hangisine baglamak en dogrusudur ben oto elektrikçiye gittim onun baglama şekli kablonun birini (kırmızı jack) teyp deki (((LİNE OUT REAR R CH)))) diger kabloda(beyaz jack) ((((LİNE OUT REAR L CH)))) ye takmış bu dogrumu acaba teyp çalışıyor fakat navigasyonunda ses gelmiyor bu şekilde servisi aradım sesi önlere baglaması gerek rca falan filan yok anfiden gelen 4 jack olması lazım filan diye geveledi bişey anlamadım zaten nasıl bağlamalıyım en dogrusunu bunu acaba?

Not: Teyp deki sokette sadece + - kontak + ve anfi tetikleme mavi kablo baglı diger hoparlör kabloları baglı degil anfoi oldugu için gerek de yok diye biliyorum ...

Senin Problemin Teyp Çıkışındaki Bağlantı İle Alakalı. Teyp Çıkışından Front R Ve Front L Bağlayacaksın Rca Yı. Sorun Düzelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayrettin003 -- 10 Ağustos 2017; 12:4:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayrettin003

quote:

Arkadaşlar jameson js 825ml ındash teyp aldım bende anfiden ön teyp kısmına gelen 2 jack var bunlar teyp in arka kısmında 7-8 tane uç var bunların hangisine baglamak en dogrusudur ben oto elektrikçiye gittim onun baglama şekli kablonun birini (kırmızı jack) teyp deki (((LİNE OUT REAR R CH)))) diger kabloda(beyaz jack) ((((LİNE OUT REAR L CH)))) ye takmış bu dogrumu acaba teyp çalışıyor fakat navigasyonunda ses gelmiyor bu şekilde servisi aradım sesi önlere baglaması gerek rca falan filan yok anfiden gelen 4 jack olması lazım filan diye geveledi bişey anlamadım zaten nasıl bağlamalıyım en dogrusunu bunu acaba?

Senin Problemin Teyp Çıkışındaki Bağlantı İle Alakalı. Teyp Çıkışından Front R Ve Front L Bağlayacaksın Rca Yı. Sorun Düzelecek

Bugün birazdan tekrardan baglıcam teyp i bakalım bi gelişme olucak mı

• quote:

Bunun İçin Y Fiş Olarak Tabir Ettiğimiz Çoklama Kablosu Mevcut. Bu Teypten Gelen 2 Adet Rca Kablosunu 4 Kanala Çevirir. Ses Kalitesinde Bir Nebzede Olsa Bozulma Olur Fakat Teyp Almaya Durumunuz Yok İse Bu Seçenekler Kaçınılmaz.

Yani işk önce amfiden teyp e gelen 2 adet jack var bunları Y kablo ile çoklayıp 4 adet jack yapıcam ve sonrada 4jackı tam olarak nereye takıcam teyp in arkasında bir sürü kablo var yazılarıda var ama ne oldugu belli degil türkçe olmadıgından
  • quote:

quote:

Bunun İçin Y Fiş Olarak Tabir Ettiğimiz Çoklama Kablosu Mevcut. Bu Teypten Gelen 2 Adet Rca Kablosunu 4 Kanala Çevirir. Ses Kalitesinde Bir Nebzede Olsa Bozulma Olur Fakat Teyp Almaya Durumunuz Yok İse Bu Seçenekler Kaçınılmaz.

Yani işk önce amfiden teyp e gelen 2 adet jack var bunları Y kablo ile çoklayıp 4 adet jack yapıcam ve sonrada 4jackı tam olarak nereye takıcam teyp in arkasında bir sürü kablo var yazılarıda var ama ne oldugu belli degil türkçe olmadıgından

Hayır Yanlış Anlıyorsunuz. İlk Olarak Anfiden Teybe Jack Gelmez. Teypten Anfiye Gider. Teypten 2 Adet Jack (Rca) Kablosu Var Anfi İle Irtibat Kuran O Kabloyu Teybin Arkasından Front R Ve Front L Yazan Jacka Takıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayrettin003 -- 10 Ağustos 2017; 14:40:0 >

• Hayrettin003 kullanıcısına yanıt
    Anladim o dediginiz zaten oyle ustam anfide y kablo var 4 tane takili teyp e 2 jack geliyor yani ama yeni teyp de teyp de 2 tane giris yeri yok soketli fisi var onda da 11 jack girme yeri var hatta o jacklarin isimleride soyle tek tek kablonun uzerinde yazanlari yazayim

1 aux in R

2 aux in L

3 video İNPUT

4 video OUTPUT

5 video OUTPUT (bundan 2 adet)

6 SUB

7 LİNE OUT FRONT L CH

8 LİNE OUT FRONT R CH

9 LİNE OUT REAR L CH

10 LİNE OUT REAR R CH

11 BACK VİEW İN

Bunlarin hepsi disi jack yani 1 soketten 11 jack girisi yapmislar teyp i baglayan kiside bu jacklardan 9 ve 10 daki jacklara baglamis zaten anfiden teyp e gelen 2 jack var boyle iken teyp falan muzik sesleri falan normal caliyor fakat naviden ses gelmiyor serviste on rear front falan baglanmasi diye geveledi bisey anlamadim simdi yanlis hatirlamiyorsan sizde 7 ve 8 deki yerlere takmaniz lazim dediniz hangi secenek dogru olani...

NOT: Ustam verdigin numaradaki arkadasla konustum seninlede konusmus galiba bu arkadas bu bolume bakmiyormus hakan bey varmis sende varmis galiba onun numarasi varsa yazabilirmisin onunla konusayim bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darky0117 -- 10 Ağustos 2017; 15:32:27 >

• quote:

Anladim o dediginiz zaten oyle ustam anfide y kablo var 4 tane takili teyp e 2 jack geliyor yani ama yeni teyp de teyp de 2 tane giris yeri yok soketli fisi var onda da 11 jack girme yeri var hatta o jacklarin isimleride soyle tek tek kablonun uzerinde yazanlari yazayim

1 aux in R

2 aux in L

3 video İNPUT

4 video OUTPUT

5 video OUTPUT (bundan 2 adet)

6 SUB

7 LİNE OUT FRONT L CH

8 LİNE OUT FRONT R CH

9 LİNE OUT REAR L CH

10 LİNE OUT REAR R CH

11 BACK VİEW İN

Bunlarin hepsi disi jack yani 1 soketten 11 jack girisi yapmislar teyp i baglayan kiside bu jacklardan 9 ve 10 daki jacklara baglamis zaten anfiden teyp e gelen 2 jack var boyle iken teyp falan muzik sesleri falan normal caliyor fakat naviden ses gelmiyor serviste on rear front falan baglanmasi diye geveledi bisey anlamadim simdi yanlis hatirlamiyorsan sizde 7 ve 8 deki yerlere takmaniz lazim dediniz hangi secenek dogru olani...

NOT: Ustam verdigin numaradaki arkadasla konustum seninlede konusmus galiba bu arkadas bu bolume bakmiyormus hakan bey varmis sende varmis galiba onun numarasi varsa yazabilirmisin onunla konusayim bide

7 Ve 8e Takacaksın 05336136261

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayrettin003 -- 10 Ağustos 2017; 15:57:42 >

• Eyw ustam cok saolasin dedigin gibi taktim navigasyon sesi geldi valla 2 yere gittim baktirmistim ikiside hersey normal teypte sikinti var deyip gecmisti ama dedigin gibi yaptim sesler normalde dondu saolasin simdi kaldi isinma sorunu ben metal kismini elle tutamadim o kadar isinmisti acaba teyp in arkasina ekstra bi aliminyum sogutucu falan mi ayarlasam fani var calisiyor ama yeterli degil galiba gerci onceden kontaga bagli degildi baktim teyp kapaniyordu fakat usn nin oldugu yerdeki isik yanik kaliyordu acaba ondan mi cok isinmisti dusundum oda olabilir dedim cunku kontaga bagladim o zman usb isigi falan da sonuyor

• quote:

Eyw ustam cok saolasin dedigin gibi taktim navigasyon sesi geldi valla 2 yere gittim baktirmistim ikiside hersey normal teypte sikinti var deyip gecmisti ama dedigin gibi yaptim sesler normalde dondu saolasin simdi kaldi isinma sorunu ben metal kismini elle tutamadim o kadar isinmisti acaba teyp in arkasina ekstra bi aliminyum sogutucu falan mi ayarlasam fani var calisiyor ama yeterli degil galiba gerci onceden kontaga bagli degildi baktim teyp kapaniyordu fakat usn nin oldugu yerdeki isik yanik kaliyordu acaba ondan mi cok isinmisti dusundum oda olabilir dedim cunku kontaga bagladim o zman usb isigi falan da sonuyor

Yardımcı Olduysam Ne mutlu bana. Isinma sorununa gelirsek teyp ve anfinin isinmasi normal o yuzden kasalari genel olarak cabuk sogumasi icin aliminyumdan yapilir. Dert etme kullanmaya devam et

• Hayrettin003 kullanıcısına yanıt
    Seninde kafanı patlattık usta kusura bakma şimdi herşey güzel ses falan iyi fakat dedigin gibi 7 8 e bagladıktan sonra müzigi açayım dedim kesilmeler oluyor 1-2 saniyelik yani kesilip geri geliyor anfinin ışıgına baktım hep yeşil yanıyor kırmızıya geçmiyor yani hatta amfinin bagladıgım resimlerini atayım sana bu neden oldu acaba seti ilk taktırdıgım zamanlarda ses kesiliyordu teyp i açıp kapatınca düzeliyordu ama yüksek sesde dinlemiyordu (amfi yetersizmiş) onun için 1 amfi daha aldım şuan 2 amfi var ama dedigim gibi 1-2 saniyelik ses kesintisi yapıyor acaba bu front yazanlara bagladıgımız için mi acaba

ANFİ TEYP ARASI RCA BAĞLANTISI YARDIM LÜTFEN ANFİ TEYP ARASI RCA BAĞLANTISI YARDIM LÜTFEN ANFİ TEYP ARASI RCA BAĞLANTISI YARDIM LÜTFEN

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.