Şimdi Ara

ANFİ TEYP ARASI RCA BAĞLANTISI YARDIM LÜTFEN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
62.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kayıp olmaz, anfilerin içinde opamp olduğu için,,,

Y kablo ile bölünebilir,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teybin sub /rear yazan rca çıkışını laleyle çoğaltıp hem suba hemde arka dört hoparlöre vermek istedim hepside sub gibi davrandı.Subı iptal edip front rca ya baglı arkalara rear rcadan çıkış almak istedim teypten sub ı kapattım ve actım her iki durumdada ses alamadım. Neden ses alamadım acaba başka ne ayarı olabilir?
    En son şunu deneyeceğim :
    1 .teybin ( PIONEER MVH-X285FD 4X100 WATT - ÇİFT AMFI ÇIKIŞLI OTO TEYP) normal ön çıkışlarına öndeki sony komponentleri takılı kalacak
    2. arkadaki bir çift ovali teybin normal rear çıkışlarına bağlayacağım.
    3.teybin front Rcasından arkadaki sony xm-n1004 4x100watt rms li anfiye girip 2 ovali bağlayacağım
    4.Teybin sub/rear rcasını arkadaki aktif subda bağlı kalacak
    Böylece ses ayarından ön - arka kaydırdığımda en azından öndeki bir çift komponent ve arkadaki bir çift oval fronttan ayarlanacak arkadaki bir çift ovalde reardan ayarlanacak . Bakalım ses kalitesi nasıl olacak.

• yavuzsenol Y kullanıcısına yanıt
    Teyp kapalıyken volumun orta tuşuna basılı tutunca falan,, rca da gizli ayar var,, rear ayarı sub konumunda,, onu rear veya full yapınca, rear çıkıştan tüm sesleri verir,, belkide ses menüsündedir,

Front rca çıkışın ses vermeme olayı garip bir durum ,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu FD anfili seri 4x100w çalışır vaziyetteyken hoparlör eklenmesine izin vermiyordu . Sanırım bundan ses alamadım tekrar deneyeceğim
  • Merhaba abiler kardeşler sizlere birşey soracagım bir hafta önce 10.1 inc dabıl teyip aldım algım şerefsiz 3 anfi cıkışlı dedi az önce ögrendim tek anfi baglanıyor ben bu dabıl teyibe iki anfi baglamak istiyorum her hangini sıkıntı olurmu teyibe onu bilmiyorum bana bi yardımcı olsanız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İbrahimAydın UMTKY İ kullanıcısına yanıt
    as. teybe bi sıkıntı olmaz. y kablo kullanarak rca çoğaltabilirsin. y kablo kullanmanın dez avantajı; rca voltajı bölündüğü için voltaj düşmesi nedeniyle amfiden gaini daha çok açmanı gerektirir. bu da y kablo kullanılmayan yüksek voltajlı bir teybe göre ses kalitesinin azalmasına sebep olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.