Bildirim
Anfi ve SUBWOOFER alacağım sizce bu set uygun mu ya da alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Orjinaldir muhtemelende bass güzel tamamda amfi hiç bilinmedik bir marka onda emin olamadım nasıldır diye
Onun yerine Jameson 7004 alın çok daha iyi performans verir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim için şuanlık sadece bir subwoofer çalıştırmaya yetecek amfi işimi görecektir ileride olmassa bir amfi daha alırım component veya oval takviyesi yaparsam sizce sadece subwoofer çalıştırmaya yeter mi bu rdin500 denen amfi
veya bir iki hafta daha bekleyeceğim az daha para biriktiriyim jameson usa 454 bas kontrollü amfi ve jbl 1000 watts almayı düşünüyorum ikisi 600 e geliyor yaklaşık kablosuyla 650 fln olur tahminen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmosferikuno -- 8 Ağustos 2018; 22:14:28 > -
Bir kere yapıp tam yapmanız daha iyi olur Jameson alın amfi veya harward
https://urun.n11.com/amfi/jameson-usa-454-bas-kontrollu-4-kanal-1800watt-oto-amfi-P234803066?gclid=EAIaIQobChMIkoGvqbbe3AIVF-d3Ch0YnAVtEAQYASABEgKcPfD_BwE&gclsrc=aw.ds
buna ne dersiniz ustam yarın sipariş vereceğim -
İyidir hocam bi sorun çıkarmaz en azından. 4 hoparlör 1bass bağlabilirsiniz gayet sağlıklı çalıştırır uzun sürede kolay kolay kesme yapmaz.
İlerde bir takım pioneer 6966s eklersiniz yoksa sadece güm güm bass dinlenir amfiye hoparlör bağlamazsanız
arka pandizotta pioneer tsg1332 13 cm 240 w iki tane hoparlör var ek olarak oval de koymayı düşündüm ama yan destekler tutmaz ağır olur dedi önde iki adet araçla gelen hoparlör mevcut arkayada pioneerleri bağladım teybim de pioneer ztn ses kalitesi güzel şimdilik amfi ve subwoofer ı da bugün sipariş vereceğim bir başka sorumda soundmagus önermiştiniz ama benim aracım uno acaba bagajda çok yer kaplar mı? jbl 1000w ile soundmagusun büyülük farkı ne kadardır bir bilginiz varmı ona göre alacağım yer önemli benim için -
İkisininde kabini ayni olacaktır bir farkı olmaz yer açısından
Ovalleri taşıması bakımından ince mdf de kestirip yaptırabilirsiniz,,, 13 cm leri iptal edin,, onlardan kalan alanı sağa ve sola doğru oval için açın,, 13 lerin kalabalıktan başka faydası olmayacaktır, ön kapılara taşıyın onları , önde hoparlör yoksa -
Selamun aleykum hayırlı geceler dilerim bayadır araçda bass kullanmadım simdi karar verip bass aldım sony xs-nw1202e bunu sony xm n502 beslesem yeterlimidir teşekkürler ederim yardımlarınızdan dolayı araç megane 2 sedan şuanda
ana kenwood kmm-u11
sony xm-n1004
KİCKER CSC 693 oval hoparlör iki takim
sony xs-nw1202e
Araçda olan bunlar sadece bass için sony xm n502 alaçam sizce beslermi bass birde kapasitör gerek olurmu teşekkürler ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk_mustafa_bjk -- 3 Eylül 2018; 23:51:54 >
Selamun aleykum hayırlı geceler dilerim bayadır araçda bass kullanmadım simdi karar verip bass aldım sony xs-nw1202e bunu sony xm n502 beslesem yeterlimidir teşekkürler ederim yardımlarınızdan dolayı araç megane 2 sedan şuandaquote:
Orijinalden alıntı: life_is_good
İkisininde kabini ayni olacaktır bir farkı olmaz yer açısından
ana kenwood kmm-u11
sony xm-n1004
KİCKER CSC 693 oval hoparlör iki takim
sony xs-nw1202e
Araçda olan bunlar sadece bass için sony xm n502 alaçam sizce beslermi bass birde kapasitör gerek olurmu teşekkürler ederim
Sony xm n502 o bassı rahat öttürür merak etme ama bass tam gücünde çalışsın istiyorsanız mono amfi gerekli
2adet amfi olacak bence kapasitöre gerek Yok ama sizin kararınız ufak birşey takılabilir aslında
Teşekkürler ederim yardımlarından dolayı
İki takım kicker sony xm-n1004 bu anfi bağlı ve bass için sony xm n502 mono anfi alıp bağlarım kapasitör ozaman almim
Sony xm n502 yerine Roadstar rda 1010 nasıl olur 4 ohm 420 rms bass tam besler ozaman bass da 420 rms Roadstar rda 1010 oda 4 ohm 420 rms yeterli olur
Evet öyle daha güzel olur o bassın 420rms olduğunu sanmıyorum ama mono amfi ile tam beslenir en azından
Teşekkürler ederim yardımlarından dolayı sony xmgs100 mü yoksa Roadstar rda 1010 mi hangisi daha iyi olur sesi temiz versin yeter
Sony daha iyi marka olarak kanıtlamış kendini
Hangisi uygun gelirse size onu alın ikiside hakkını verir
Teşekkürler ederim ozaman sony xmgs100 alıyorum
Hayırlı olsun şimdiden
Teşekkürler ederim ALLAH razi olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- pioneer teyp ayarı
- ford şase numarasından teyp kodu bulma
- opel astra j tesla ekran yorumları
- zlink hizmeti kullanılamıyor
- carplay bildirim kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X