Şimdi Ara

Anfisiz temiz bir ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabama DEH-X3550 UI teyp taktırdım bu araba için anfisiz olarak güm güm bass dan ziyade orta seviyede temiz bir ses istiyorum.Tabi bu hiç bass olmasın demek değil içerde beni tatmin edecek kadar olsa yetecek yeni hoparlörler almayı düşünüyorum buna uygun hoparlör ne olabilir.

İkinci kafama takılan konuda hertz dsk 165 component alsam bunu anfi olmadan DEH-X3550 teyp ile çalıştırabilirmiyim ve nasıl bir performans alırım.

• bende aynı şekilde bir sistem kurmak istiyorum aracıma elimde hertz ev 165 complar var ve amfi almak istemiyorum..pionerrın 400 tl lik teybi var ..anlayan arkadaşlar varsa bizi aydınlatmalarını bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: macitos

Arkadaşlar arabama DEH-X3550 UI teyp taktırdım bu araba için anfisiz olarak güm güm bass dan ziyade orta seviyede temiz bir ses istiyorum.Tabi bu hiç bass olmasın demek değil içerde beni tatmin edecek kadar olsa yetecek yeni hoparlörler almayı düşünüyorum buna uygun hoparlör ne olabilir.

İkinci kafama takılan konuda hertz dsk 165 component alsam bunu anfi olmadan DEH-X3550 teyp ile çalıştırabilirmiyim ve nasıl bir performans alırım.

amfi olmadan temiz kaliteli ses alnmaz diye birşey yok fakat bass sesi amfisiz alınmaz

• benim istediğim öle güm güm bas sesi veya tüm mahallenin dinleyeceği yüksek bir ses değil çalan müzigi net duymak istiyorum.
  • anfi olmayınca bu konu o kadar zormuda kimse cevap vermiyor. Benim istediğim sadece şu markanın şu modelini alabilirsin şeklinde bir tavsiye.
  • Hocam Ulaş Abimizinde dediği gibi amfi olmadan bass ses alamazsınız Component bağlamak yerine oval diye tabir ettiğimiz hoparlörlerden alıp teybe bağlamak.Amfisiz başka da yapacağınız pek bişey yok @bygamer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Ulaş Abimizinde dediği gibi amfi olmadan bass ses alamazsınız Component bağlamak yerine oval diye tabir ettiğimiz hoparlörlerden alıp teybe bağlamak.Amfisiz başka da yapacağınız pek bişey yok @bygamer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfisiz ses sistemi tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimde öğrenmek istediğim o hangi markanın hangi modelini tavsiye ediyorsunuz. Ön kapıya ve arkaya birer takım almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macitos

benimde öğrenmek istediğim o hangi markanın hangi modelini tavsiye ediyorsunuz. Ön kapıya ve arkaya birer takım almayı düşünüyorum.

Amfi kullanmayacaksan arka camın altınahttp://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/alpine-sxe-6925s-280watt-6x9-oto-oval-hoparlor-94862545 şöyle bir oval alabilirsin
  • Bu ürün yerine Alpine Spg-69C3 bunu alsam ses kalite farkı nasıldır ve arasında ne gibi bir farklılık vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.