Merhaba arkadaşlar.Size bir sorum olacak.2005 Avensis Elegant sahibiyim.Ön fara Angel halkası taktırmak istiyorum.Ama bir sorum olacak bildiğiniz gibi avensis 2005 in ön farı 2006 ve sonrasından biraz farklı.2006 ve sonrasında park farı kısmı ve xenon kısmına iki tane angel takılabiliyor.Acaba 2005 e de 2 tane mi takılıyor yoksa park farı kısmına takılamıyor mu?Angel halkası ölçüsü bilen varsa 75 mm mi yoksa 88 mm mi? Birde şöyle bir çekincem var.Angel halkası 12 volt diyor acaba normal park lambası yerine bunu takarsam sorun yaratırmı?Yani nasıl taktırmam gerekiyor? Son olarak arkadaşlar birde avensis için uyumlu navigasyon ve geri görüş kamerası buldum.Fiyatına işçilik de dahil 1500 dediler.Bu fiyat nasıl sizce? Biliyorum biraz fazla soru sordum ama aklımda çok fazla soru var :) İlginize şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla...
angel halka ile bir bilgim yok fakat car dvd olarak görsellerde veya youtube da toyota tns 500, 510, 700. olarak aratırsan bir çok farklı seçeneğe ulaşabilirsin bildiğim kadarı ile bunlar 500,510,700. serisi kuzey amerika ve avrupada t25 kasa avensislerde(t25 senin kasadır) car dvd navi olarak kullanılıyor bu arada yanlış hatırlamıyorsam 500 seriside 2008-2013 arası corolla ve aurislerde kullanılıyor sevgiler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme