Şimdi Ara

ANİ FPS DÜŞÜŞÜ CX61 i5 (Bad Sector Değil ! ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben uyuyorum tekrardan çok teşekkür ederim :D Yarın bi kaç saat oyniyim bakalım klavyeden acaba uyku moduna falan mı alıyo dicem ama ona alma da kapalı bende güç seçeneklerinden. Bakalım yarın ya iyi geceler usta
  • .VincentVega. kullanıcısına yanıt
    Windows 8 64 bit kur neyi bekliyorsun ki? Performansı bir tık artıcak, 32 bit işletim sistemi belleklerin tamamını kullanmaz. Bence sorun büyük ihtimal bu, hemen indirip dvd'ye veya flash'a çekip kurmanı öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad -- 20 Aralık 2013; 4:31:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html bu kartın oyunlarda ki fps değerleri

Buna bakarak ayarları ona göre ayarlarsın,http://systemrequirementslab.com/cyri bunu da kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad -- 20 Aralık 2013; 4:32:38 >

• Bence sen temiz bir format at.Arkadasin dedigi gibi ram de sikinti yapar .32 bitte max 4gb kullanilabilir.
    64 bit kurmaman hata.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle yapıcam zaten. Yalnız bu laptop zaten 4gb ramli. 32 bit sistem 3.16sını kullanabiliyor. Aldığımda freedostu elimde de win7 32 bit vardı taa masaüstümden kalan korsan kurdum öyle gitti işte :D Şuan flash diskimde var zaten win8 64bit de ha bugun ha yarın derken sorun da olmayınca devam ettik işte anlıcağınız. Ben pazar günü atarım büyük ihtimal formatı yazacağım konuya sonucu.
    Bekliyorum sabırsızlıkla

• Oynadigin koldan da olabilir belki

• Arkadaşlar aldım kucağıma tamı tamına 1 saat 22dakika oynadım klavyeden ama. 0 sorun. Dediğim gibi kontrollerdan veya direksiyondan oynayınca oluyor bence. Pc uyku moduna geçmiş gibi oluyo ve bence bu muhtemelen bi virus. Hiç virüs programı kurmadım kullanmıyorum kullanmayı da sevmiyorum. Pazar günü formattan sonra bişeyi kalmaz. İyi geceler.
    Güç seçeneklerinden uyku modunu ve ekranın kapanması kapatırsan bence bir sorun olmaz eğer sorun buysa ama yinede 64 bit işletim sistemi kurman şart

• quote:

Güç seçeneklerinden uyku modunu ve ekranın kapanması kapatırsan bence bir sorun olmaz eğer sorun buysa ama yinede 64 bit işletim sistemi kurman şart

Dostum güç seçenekleriyle mesele yok zaten onlar kapalı o yüzden diyorum virüs sanırım diye. Aynen şu win8 64 biti kurayım pazar yazıcam zaten buraya Hallettik ya bence
  • Bi de masada oyna oyunu dizinde oynama.
    Dizde fazla isinir pc

• elano68 kullanıcısına yanıt
    Haklı hatta masayla bilgisayarın arasında boşluk bırak 4 köşesine 3 4 cm yükselticek şekilde birşeyler altına yerleştir

• quote:

Haklı hatta masayla bilgisayarın arasında boşluk bırak 4 köşesine 3 4 cm yükselticek şekilde birşeyler altına yerleştir

Aynen ama bunu yaparken alttaki hava deliklerini kapatmamaya dikkat et

• elano68 kullanıcısına yanıt
    4 köşeye 2'şer adet kibrit kutusu yeterli olur herhalde

• quote:

4 köşeye 2'şer adet kibrit kutusu yeterli olur herhalde

:) aslinda ben kitap koyuyorum.kitabin yarisi laptobun altina girmis oluyor,hava delikleri kapanmiyor.
    Sicaklik da 4-5 derece farkediyor direk :D

• Dostlar biliyorum ben zaten hdmi bağlı masanın üstünde soğutucu onun üstünde laptop şeklinde kullanıyorum. Orda kucağımda bile olmadı sorun yani onu anlatmak istemiştim sogutucusuz falan oynadım orda anlatmak istediğim ısıdan değilmiş yani. Formatı attım driver cdlerini bulamadım. Şuan birsürü sey indiriyorum bitsin yazıcam buraya çözülmüş mü bakalım :D
  • Arkadaşlar sleeping dogsu bitirdim :D Sorun yok şimdilik düzeldi sanıyorum. Çok teşekkür ederim eyvallah.
    Zor da olsa oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: .VincentVega.

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Hw monitor pro indirin
    .
    Nvidia sicakligini gostermesi icin nvidia ile acin ardindan oyuna girin 30 dk filan oynayin
    Sonra programdaki max degerleri bize soyleyin bakalim

Tamamdır üstad indiriyorum. Şimdi evden çıkmam lazım yalnız akşama size söyliyim ben o sıcaklık değerlerini. Yalnız 30 dakika falan bu durumu (fps düşüşünü) yaşamadan alt tab yapmadan devam edeceğini sanmıyorum.

Bi de rica etsem şu üstteki mesajda arkadaşın bana yaptığı gibi @ yapmayı söyleyebilirseniz iyi olur :D Cahillik işte.

Aynı sorun var ya PClerde aynı neredeyse sadece benim ekran kartım 630m. Sorun neymiş ? Çözemedim kudurdum ya.

• Orijinalden alıntı: Philip Blake

Aynı sorun var ya PClerde aynı neredeyse sadece benim ekran kartım 630m. Sorun neymiş ? Çözemedim kudurdum ya.

Dostum dediğim gibi format attım düzeldi. Bi formatla driverlarını da en güncel tertemiz kur sıkıntı kalmıcak. En azından bende öyleydi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.