Başlıktada belirttiğim gibi ping bazen durduk yere uçuyor. Mesela gece 2-3 gibi tek kullanıcı ben olmama rağmen oyunlarda (Cs : GO/ Lol) ping 60-70 ten 1000 -1500 e fırlıyor. 5-10 saniye sonra düşüyor. Ve her 5 dakikada bir bu oluyor. Sorunun modemden kaynaklandığını düşünüyorum . Modemi sıfırdan tekrar kurdum sorun devam ediyor. Önerisi olan var mı ?
Başlıca olabilecek sebep olacak şeyler
1 torrent eğer açıksa seed yapmaya başlarsa ping i etkiler 2 wifi üzerinden biri fil veya indirme yaparsa ( çok olmasada etkiler) 3Bulunduğunuz bölgede alt yapıya çok yüklenme oluyor olabilir upload adınına (özellikle ttnet altyapısında oluyor (dsl))
quote:
Orijinalden alıntı: Playexata
Başlıca olabilecek sebep olacak şeyler
1 torrent eğer açıksa seed yapmaya başlarsa ping i etkiler 2 wifi üzerinden biri fil veya indirme yaparsa ( çok olmasada etkiler) 3Bulunduğunuz bölgede alt yapıya çok yüklenme oluyor olabilir upload adınına (özellikle ttnet altyapısında oluyor (dsl))
1-Torrent açık değil. Oyundan başka hiçbirşey açık değil hatta 2- Tek kullanıcı olduğumu konuda belirtmiştim. 3-Superonline kullanıyorum olabilir Bölgem çok kötü malesef
Superonline ise eğer bildirir seniz ilgilenirler (ttnetin aksine) Ama yinede başka bir cihazla test edin ağınızı çünkü bir muhtemel eski ağ kartlarıda yapa bilir bunu
iyi günler iyi forumlar
Playexata
kullanıcısına yanıt
30/40 defa bildirim. Arıza kaydı oluşturup yenilediler sistemi . Geçmedi malesef. Son En güncel MacBook Pro kullanıcısıyım ve evdeki Masaüstü Bilgisayardada Aynı sorun devam ediyor ki o bilgisayarda Harici Tp Link in iyi bir Wifi Adapter Mevcut
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme