Şimdi Ara

csgo ani ping artışı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
40.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her 1 dakikada bir(istisnasız) ping 1 saniyeliğine zıplama yapıyor ve eski haline geliyor. örneğin mmde 65-90-65 şeklinde(istisnasız) bir değişim oluyor ve bu çatışma anına denk gelince vurmak imkansızlaşıyor. bunun hakkında bir fikri olan var mı?

edit: yeni modem aldım sorun çözüldü :D

modemde sorun olup olmadığını kontrol etmek için cmdye bu komutu yazıyorsunuz: ping 192.168.2.1 -test
    arada büyük sıçramalar oluyorsa bilgisayarınızla modem arasında sorun var demektir. bilgisayarda da sorun olmadığını biliyorsanız sorun modemdedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 7 Haziran 2015; 3:03:48 >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    kardeşim aynı sorun bendede var net_graph 1 yazıp bakıyorum böyle lag giriyor ping fırlayıp iniyor tabi bu arada donuyor oyun lag yapıyor. Ttneti aradıgımda bizden kaynaklı deil dediler. Ben laptopta yaşıyorum bu sorunu sen ne kullanıyorsun ? vallahi bir türlü çözemedim be
  • alivs14 A kullanıcısına yanıt
    ben de laptopta oynuyorum. uzun suredir var. evdekiler de interneti kullandigi icin saniyodum ama son macta 6-7 kere catisma anina denk gelince merak ettim ve test ettigimde tam 1 dakikada bir ayni ping rotasini izlemesi dikkatimi cekti. umarim bir cozumu vardir

kardeşim bende laptop kullanıyorum aynı sorun var işte ya . Günlerdir araştırıyorum ama yok bulamadım . Ttneti arıyorum sorun bizde deil diyorlar.Bıktım vallahi bıktım bende böyle tam çatışıcakken giriyor ölüyorum gıcık ediyor beni.20-30 snde bir kafasına göre lag giriyor.12 mbps internetle yaşıyorum bu durumu . damn it

problemin adı ( LAG SPİKE ) sendekide lag spike %100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alivs14 -- 23 Temmuz 2014; 21:15:19 >
    bir program her dakika başı bir şeyi kontrol ediyor gibi. bu kadar düzenli olmasının başka yolu yok. araştırmaya devam ediyorum ben de bulursam yazarım.
    benimkisi rastgele giriyor böyle 20 30 sn de bir laptopunun modeli ne benimki samsung ativ book win 8 kullanıyorum sen ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fortnite Ping Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    msi ge60 win7
    bu sorunu yaşayanların %80 i laptop ta yaşıyor , anlamıyorum abi sorun bilgisayarda mı internet bağlantısında mı . Ttneti arıyoruz detaylı anlatıyorum dns deiştiriyorlar.Kafam koptu desem dns deiştir geçer dicekler.Bıktım artık :)
    kabloyla bağlanmayı denedin mi?
    hem kabloda hem wifide aynı sorun :) sende ?
    denemedim. ayrıca format attım ve sorun devam ediyor......
    servislerden wireless zero configuration'u veya wlan autoconfig'i devre dışı bırakınca sorun çözülüyormuş ama bende bunlar görünmüyor bile
    +1 dostum öncelikle sorunun bilgisayarda mı yoksa internette mi olduğunu bulmalıyız. ama benim masaüstümde böyle sorunlar yaşamıyordum . Ne yapacağız bilemiyorum
  • up
    wireless zero configurationu durdurunca da düzelmedi
    dostum bence internetten kaynaklı ben ttnet kullanıyorum sen ?
  • konu up
  • Harici wifi alicisi edinin. Ya da bilgisayari modemin yaninda kullanin. Ben bu şekilde duzeltmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

Harici wifi alicisi edinin. Ya da bilgisayari modemin yaninda kullanin. Ben bu şekilde duzeltmistim

harici wifi alicisini denedim fayda etmedi. seninki de 60 saniyede bir gibi duzenli miydi? bir arkadasim ttnet adil kullanimdan olabilecegini soyledi. aybasini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 27 Temmuz 2014; 2:56:24 >
    aynen bende akk geçmişim onu bekliyorum umarım duzelır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.