Şimdi Ara

csgo ani ping artışı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
40.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bendede aynı sıkıntılar evde biri varken 1000 1300 1700 1900 olduğu oluyor eskiden böyle değildi bazen 3 4 cihaz bağlanıyor 100 ping bazen tek oynuyorum 500 ping oluyor ne olduğu belli değil hadi onuda geçtim sürekli ping artışta.. Hız düşüklüğü de konumuz değil ama oda var.

Modemle mi alakalı bilmiyorum. 802.11 a/b/g/n/ac seçerken en yeni nesili ac varsa onu seçmek daha mantıklı yoksa n sanırım..

Mümkün olduğunca kablo kullanmak lazım kabloların kalitesi modemin iyi olması önemli şeyler. . Ama yinede evde biri varsa oynamayın şu nalet şeyi.

Evde biri varken yok 5 cihaz bağladım yok konsolu tv'yi evi bağladım 10 cihaz bağladım yinede ping 70-80 diyenlerin modemi ne model hangi marka merak ediyorum şu durumu ne zaman araştırsam böyle şeyler.. Benim bildiğim o modemler 1000 lira 2000 lira oyunun kendisi 24 tl zaten
  • Bendede aynı sıkıntılar evde biri varken 1000 1300 1700 1900 olduğu oluyor eskiden böyle değildi bazen 3 4 cihaz bağlanıyor 100 ping bazen tek oynuyorum 500 ping oluyor ne olduğu belli değil hadi onuda geçtim sürekli ping artışta.. Hız düşüklüğü de konumuz değil ama oda var.

Modemle mi alakalı bilmiyorum. 802.11 a/b/g/n/ac seçerken en yeni nesili ac varsa onu seçmek daha mantıklı yoksa n sanırım..

Mümkün olduğunca kablo kullanmak lazım kabloların kalitesi modemin iyi olması önemli şeyler. . Ama yinede evde biri varsa oynamayın şu nalet şeyi.

Evde biri varken yok 5 cihaz bağladım yok konsolu tv'yi evi bağladım 10 cihaz bağladım yinede ping 70-80 diyenlerin modemi ne model hangi marka merak ediyorum şu durumu ne zaman araştırsam böyle şeyler.. Benim bildiğim o modemler 1000 lira 2000 lira oyunun kendisi 24 tl zaten
  • AYNI SORUN BENDEDE VAR ANLIK PİNG GİRİP ÇIKIYOR 50 İKEN 150 ÇIKIYOR DÜŞÜYOR.

WİFİ İLE BAĞLANMIYORUM

PC MASAÜSTÜ

MODEM YENİ
    LAKİN SORUNU ÇÖZEMEDİM İNTERNET SAGLAYICISINI ARADIM bir kaç test istedile yaptım ip bilmem ne havuzuna düştü dediler onu ayarladık dediler lakin sorun hala devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

wifi ile oynayıp pingim var yazanlar şaka mı yapıyor ? tabikide ping olacak
    aynı sıkıntıyı kabloyla yaşıyorum hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.