Şimdi Ara

csgo ani ping artışı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
4
Favori
40.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangi modem vardı bide hangi modeme geçtin dostum. benim eski modemim airties 5443 dü.
  • ttnetin verdigi zyxel 660li bir sey vardi. asus n14u aldim
    @LothBrok45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 2 Şubat 2016; 10:38:10 >
  • Bende asus n17u n300 diye bi moled wifi buldum almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  csgo ani ping artışı

arkadaşlar bende de bu modem var.

rekabetçi de hiç bir zaman 100 ün altına inemedim. taa 2008 den beri kullandığım bir eski modem vardı. onda hiç lag olmuyordu. adsl de sorun yoktu, hiper net e geçtik lag olmaya başladı. sebebi ne ola ki? dün 500 ping ile rekabetçi bitirmek zorunda kaldım ban yemeyeyim diye. delirmek üzereyim acil yardım !

• prince1907 kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikler şunu sormak istiyorum kullandığın bilgisayarı değiştirdin mi yada ping sorunun bu fotodaki modemi kullanmaya başlayınca mı ortaya çıktı. Benim tavsiyem deneme yanılmayla bulmak çözümü. Ama yukarıda yazdığım model wifi yi tavsiye ediyorum hem günümüz şartlarımdaki interneti gayet başarı şekilde taşıyacak bir makina.

• quote:

Orijinalden alıntı: LothBrok45

Dostum öncelikler şunu sormak istiyorum kullandığın bilgisayarı değiştirdin mi yada ping sorunun bu fotodaki modemi kullanmaya başlayınca mı ortaya çıktı. Benim tavsiyem deneme yanılmayla bulmak çözümü. Ama yukarıda yazdığım model wifi yi tavsiye ediyorum hem günümüz şartlarımdaki interneti gayet başarı şekilde taşıyacak bir makina.

hacı 2011 de almıştım makineyi. asus marka bir laptop. oyunları hala akıcı bir şekilde oynatabiliyor low-medium arası. ama niyeyse çözemedim bu sorunu. çoğu türk oyuncu 50-60 pingle oynuyor rekabetçiyi ama ben 100 den aşağı inemiyorum hiç. ayrıca başka bir makine kullanmadım denemedim.
  • prince1907 kullanıcısına yanıt
    dostum sorunun pc den kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bence sıkıntı wifi de wifi lere güncellemellerin gelmemesi ve de yonga larının eski olması.hem kullancı sayısıyla hemde internetin kullanım miktarina wifi yetersiz kalıyor şimdi yeni araştırdım sana internet sağlayıcının vermiş olduğu wifi ye yazılım güncellemesi gelmiyor sorun da bu yüzden sistemin(wifi sisteminin) yetersiz kalmasına neden oluyor. ben yarına yeni bir wifi alıyorum asus un n14u ve n17u diye iki güzel modemi var ikisi arasında kaldım araştırıyorum yarına alınca size deneyip tecrübelerimi paylaşmaya çalışıcam.
  • Beyler bende de aynı sıkıntı var. Dakikada bir ping 300 ü görüp tekrar 70-80 e düşüyor. Ben en azından bendeki sorunun kaynağını buldum belki de sizde de öyledir.
    Şimdi bendeki olay şöyle, evde kimse yokken oynadığımda sabit 60 ping alıyorum hiç sıkıntı yok ama evde başkası da internet kullandığı zaman ping yukarıda dediğim gibi oluyor.
    Minimum 70-80 ve dakikada bir 300 (bu sayının ucu açık 1800 ping gördüğümü bilirim net_graph ta) e çıkıyor. Yani sözüm o ki evde birisi varken ( genellikle video ve ya film izlerlerse oluyor sitelerde dolaşmaları falan
    pingi etkilemiyor.) oyuna girilmez. Özellikle de CSGO kadar hassas bi oyuna. Bf4 te falan bu kadar çıldırmıyor ping.

Bu arada modem asus n66u
  • Yakındığınız tüm ortak durumlar bendede mevcut.

Ben bugüne kadar modemimle pek ala 60- max 75 pingle oynayan adamdım sonra 1 güncelleme geldi , 80-90 görünce sevinir oldum.

Birde 90-100-110-120-130 sonra pat tekrar 90 a inerek dalgalanma yapıyor haliyle bu arada oyun ***i tutmuş oluyor.

Yazık olan durum ise bir eğlenelim stres atalım diyoruz , sinir hastası olarak pc yi kapatıyorum ;)

• Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bugün iyice canımı sıktı. Yukarıda mademle bilgisayar arasındaki testi önce wifi ile sonra kablolu bağlantıda yaptım. Wiifi ile bağlıyken sıçramalar varken kablosuz bağlantıda yoktu. Yakında uzun bi kablo alıp oyun içinde deneyeceğim.

csgo ani ping artışı

Bilgisayarım MSI GE60
    Modem Huawei HG686 V2

Edit: Kablo ile denedim oyun içinde hiç bi sıkıntı yok.
     csgo ani ping artışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedenLannn -- 9 Mayıs 2016; 0:27:20 >

• NedenLannn N kullanıcısına yanıt
    msi ge60in wifi bozuk olabiliyor galiba. arkadasimla ayni bilgisayar bende sorun yok onda var

• f0rest kullanıcısına yanıt
    Garantiye versen verilmez başkasına yapsan garanti gider.. Oyun için kablo kullanmaktan başka çarem yok gibi.
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    Hangi modemi almıştın mübarek?

Edit: Cevabını görmemişim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasilyapsam -- 12 Aralık 2016; 13:50:42 >
  • Arkadaşlar yardım, aynı sorun bendede var. Laptop kullanıyorum ama wifiyi kapatıp kabloyla oynadığım halde oluyor. 20 saniyede bir 300 pinge çıkıp hemen geri iniyor.

Ama bizim kablolarda çok eski ve yıpranmış sorun hatta mı modemde mi bilemiyorum. Modem zyxl modemde olduğunı bilsem yeni modem alıcam ama bilemiyorum. Nasıl öğenebilirim
  • Bu sorunun bir çözümü var mı ? Çok can sıkıcı bir durum...
  • lanet olası sorun beni de bezdirdi . hala daha net bir çözümünün olmaması çok ilginç
  • Bu sorunun en büyük nedeni Wi-Fi
  • Aynı sorunu ben de yaşıyordum superonline'dan ttnet'e geçmiştim aynı altyapıydı superonline da ttnet altyapısı kullanıyordu yani. neyse bu ping sorunu baş gösterdi 2-3 ay boyunca aradım saydım sövdüm size geçtim böyle oldu diye isyan ettim ttnet'e. sorun benim eski modemimdeymiş kullanmadığım 1 yıllık süre zarfında kendiliğinden bozulmuş. hayır bozulacaksan tam bozul. öyle bir bozulmuş ki hiçbir şey çaktırmıyor ama rahatta vermiyor.
  • Modemin bağlantı protokolün ü. (a-b-g-n-ac) sadece g olarak ayarladım şu an sorun çözüldü

• wifi ile oynayıp pingim var yazanlar şaka mı yapıyor ? tabikide ping olacak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.