Şimdi Ara

csgo ani ping artışı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
40.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ay başı oldu gene var :D sorun internette galiba ama yapıcak bişey yok .
  • alivs14 A kullanıcısına yanıt
    nip-navi maçında aynısı fifflarene oldu. pingim 65ten 80e sıçrıyor diyodu. başka servera geçtiler düzeldi ama bizde her serverda aynı:/
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    Allah allah , serverlerden mi acaba ama her serverde aynı , rekabetçide bile aynı.
  • silah alırken taba basınca benm ping 70 ile 80 arasında değişiyor güncellemeden sonra oldu
  • thenk T kullanıcısına yanıt
    sende demi aynı sorun var ?
  • aynı sorun bende de war harici wfi kullanıorum yok arkadaş olmuyor çözümü yokmu ya nasıl ülkedeyiz deliricem bu gün 900 gördüm ya hiç bişeyde indirmiorm anlamadım giti çözümü bilen yokmu ya
  • sorun bilgisayardan değil. ya modemden ya bağlantıdan. hala devam ediyor aynı sorun
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    Bende de var o sorun artık bir de loss'a dönüştü. İllallah dedirtti artık oyun bana. Loss %90'da olur mu ya valla kime söveceğimi de bulamıyorum artık Valve'a mı TTNet'e mi.
  • sorun modemde de olabilir modemiz çok fazla açık kalıp ısındıysa ping artışı oluyodur
  • Welcome to Turkey arkadaşlar diyecek bişey yok bu durumun çeşitli varyasyonları son 5 aydır sürekli oluyor. Şöyle ki LEM hesabı bu ping sıkıntıları yüzünden DMG'ye düşürdüm çünkü cmd'den ping'i kontol ediyordsum bişey yok maça giriyordum sorun çıkıyordu bildiğin face atıyor. Daha sonra yeniden tırmandım eski rütbeye ve artık oyunu bıraktım bu süreçte sinir hastası olmaya gerek yok artık bizim internetimiz böyle CS GO'nun veri yükünü mü kaldıramıyor neyse artık ama oyun oynanmıyor.

Yapcacak bişey yok açıkçası Valve'de mi sorun diye ESEA denedim Faceit denedim hepsinde aynı sorun olmakta.
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın da herhangi bir adı sınırsız olan internet CS:GO oynatabilecek kapasitede değilse yani bana bu noktada bir sınır koyuyorsa ben neden bu duruma alışmak durumundayım ki hadi her şeyi boşverdim bu oyun internetten saniyede 200 mb download mı gerektiriyor hayır 8 mbit kapasitesi olan bir internetin en azından 100 pinge kadar yolu olmalı. Hadi internetten download oldu artsın tamam artmakta haklı da artık işin boyutunu ayrı bir aştı bu durum -en azından bende böyle- boştayken %90'a varan loss ve 65 ping arasında nasıl bir ilişki olabilir ki adam bana arkamdan glock ile 9 mermi vurmuş ben sadece sondan 2.sini görebildim ardından da hâliyle öldüm. Download varken de baktım ping 300-400lere çıkıyor loss gene yüksek %70lerin altına düşmüyor huyu tuttuğunda. Neyse sonunu bağlayamayacağım inatla ben bu oyuna devam ederim loss yüzünden atılan smoke'u görmem adamları smoke içinden vurur vac banı yerim o günden sonra bir daha cs'nin lafını etmem. Yıllarca 96 kbps hızında mobil internet kullanmışım flash oyunları bile kaldırmayan 8 mbit de normal mp bi oyunu kaldıramayacaksa hiç uğraşmayalım bu ülkede internetten oyun oynamayla herkes gibi Facebook, Twitter takılalım sabahtan akşama kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ION

Yanlış anlamayın da herhangi bir adı sınırsız olan internet CS:GO oynatabilecek kapasitede değilse yani bana bu noktada bir sınır koyuyorsa ben neden bu duruma alışmak durumundayım ki hadi her şeyi boşverdim bu oyun internetten saniyede 200 mb download mı gerektiriyor hayır 8 mbit kapasitesi olan bir internetin en azından 100 pinge kadar yolu olmalı. Hadi internetten download oldu artsın tamam artmakta haklı da artık işin boyutunu ayrı bir aştı bu durum -en azından bende böyle- boştayken %90'a varan loss ve 65 ping arasında nasıl bir ilişki olabilir ki adam bana arkamdan glock ile 9 mermi vurmuş ben sadece sondan 2.sini görebildim ardından da hâliyle öldüm. Download varken de baktım ping 300-400lere çıkıyor loss gene yüksek %70lerin altına düşmüyor huyu tuttuğunda. Neyse sonunu bağlayamayacağım inatla ben bu oyuna devam ederim loss yüzünden atılan smoke'u görmem adamları smoke içinden vurur vac banı yerim o günden sonra bir daha cs'nin lafını etmem. Yıllarca 96 kbps hızında mobil internet kullanmışım flash oyunları bile kaldırmayan 8 mbit de normal mp bi oyunu kaldıramayacaksa hiç uğraşmayalım bu ülkede internetten oyun oynamayla herkes gibi Facebook, Twitter takılalım sabahtan akşama kadar.

Güzel kardeşim 99'dan beri oynuyorum bu oyunu bana mı söylüyorsun bunu kaç kere mail attım, haftada 3 gün arıza kaydı bıraktım geldiler bi mok yaptıkları yok. Ben ekran başında sinir hastası olmak zorunda değilim düzeltemiyorlar işte yapacak bişey yok ttnet bu konuda fiberinde biraz daha iyi uydu net kullanıyorum ve hiç bir şekilde ne ping'in ne loss'un önüne geçemedik.

Forumdan bir arkadaşlar geçen gün maç atıyoruz pingler efsane 50-55 mükemmel bir oyun 8-0, 9-0 gidiyorum bir an iki kişinin bağlantısı koptu diğer arkdaşta uydunet kullanıyormuş o eli bağlantı koptu diye verdik sonra bağlandık bu sefer loss %70-90 sesler felç ben adamı tünelde duyuyorum adam çoktan site'a girmiş bile. O maçı 16-12 verdik al şahidi de etiketliyorum. Buna sinirlensem ne yazar sinirlenmesem ne yazar.

Yapacak bişey yok sinirlenip masaya yumruk atıp göçertmek ve evde gırla giden küfür kıyametin haddi hesabı yok. Senin tercihin ama ben sna söyliyeyim Tuürkiye'de ne düzelmiş ki internet düzelecek hiç bişey olmaz devam edersin 120 pingle oynamaya. Alışmak istemiyorum demişsin alışma sen alışsan da alışmasanda böyle durum.

Ben bu interneti düeltmek için elimden geleni yaptım uydunet'e yazdım, çağrı merkezi ile kavga ettim, çeşitli sitelere yazılar yazdım nafile.....

Artık o kadar alışmışım ki son 3 aydır min 90 pinge oynuyoruz işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Güzel kardeşim 99'dan beri oynuyorum bu oyunu bana mı söylüyorsun bunu kaç kere mail attım, haftada 3 gün arıza kaydı bıraktım geldiler bi mok yaptıkları yok. Ben ekran başında sinir hastası olmak zorunda değilim düzeltemiyorlar işte yapacak bişey yok ttnet bu konuda fiberinde biraz daha iyi uydu net kullanıyorum ve hiç bir şekilde ne ping'in ne loss'un önüne geçemedik.

Forumdan bir arkadaşlar geçen gün maç atıyoruz pingler efsane 50-55 mükemmel bir oyun 8-0, 9-0 gidiyorum bir an iki kişinin bağlantısı koptu diğer arkdaşta uydunet kullanıyormuş o eli bağlantı koptu diye verdik sonra bağlandık bu sefer loss %70-90 sesler felç ben adamı tünelde duyuyorum adam çoktan site'a girmiş bile. O maçı 16-12 verdik al şahidi de etiketliyorum. Buna sinirlensem ne yazar sinirlenmesem ne yazar.

Yapacak bişey yok sinirlenip masaya yumruk atıp göçertmek ve evde gırla giden küfür kıyametin haddi hesabı yok. Senin tercihin ama ben sna söyliyeyim Tuürkiye'de ne düzelmiş ki internet düzelecek hiç bişey olmaz devam edersin 120 pingle oynamaya. Alışmak istemiyorum demişsin alışma sen alışsan da alışmasanda böyle durum.

Ben bu interneti düeltmek için elimden geleni yaptım uydunet'e yazdım, çağrı merkezi ile kavga ettim, çeşitli sitelere yazılar yazdım nafile.....

Artık o kadar alışmışım ki son 3 aydır min 90 pinge oynuyoruz işte.

o maçta bende vardım ki çok sinir bozucu bir olay . Fiber adı altında birden fazla internet sağlayıcısı değiştirdim en stabil ttnet fiber olanı idi . Bilmiyorum belki bölge şartları ile ve bulunduğum konum yerle alakalıdır.

• goldenmouse kullanıcısına yanıt
    E hocam fiber dediğimiz sistem de düzgün stabil çalışmayacaksa cidden bu internet fiyatları neye bağlı olarak yüksek bu kadar? Konumdan dolayı burda fiber yok hipernet dediği sistemi var TTNet'in ortak kullanıyoruz modemin içinden bakıyorum cihaza 2-3 cihaz bağlıyken bile -ki diğer 1-2 cihaz cep telefonu paket değerleri falan da düşük görünüyor orda- bu sorun var. Bulunduğum yer taşra değil hatta dünya mirası listesinde bulunan Safranbolu'da yaşıyorum sırf turistler için bir sürü yatırım yapılırken iyi internet de verilmeye çalışılıyordur diye düşünüyorum ama kim miras bırakmışsa burayı veya hangi dünyanınsa böyle sorunları yaşayabiliyorum işte. Artık söve söve idare edeceğiz yani durum öyle gözüküyor.
  • quote:

E hocam fiber dediğimiz sistem de düzgün stabil çalışmayacaksa cidden bu internet fiyatları neye bağlı olarak yüksek bu kadar? Konumdan dolayı burda fiber yok hipernet dediği sistemi var TTNet'in ortak kullanıyoruz modemin içinden bakıyorum cihaza 2-3 cihaz bağlıyken bile -ki diğer 1-2 cihaz cep telefonu paket değerleri falan da düşük görünüyor orda- bu sorun var. Bulunduğum yer taşra değil hatta dünya mirası listesinde bulunan Safranbolu'da yaşıyorum sırf turistler için bir sürü yatırım yapılırken iyi internet de verilmeye çalışılıyordur diye düşünüyorum ama kim miras bırakmışsa burayı veya hangi dünyanınsa böyle sorunları yaşayabiliyorum işte. Artık söve söve idare edeceğiz yani durum öyle gözüküyor.

yıl olmuş 2015 biz hala internet altyapımızı düzeltemedik inş böyle devam etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

sorun bilgisayardan değil. ya modemden ya bağlantıdan. hala devam ediyor aynı sorun

aynı notebook uydunetle aynı sorunu ben de yaşıyordum,wireless yerine modemden notebook a ethernetle bağlayınca bir daha olmadı, hep sabit kaldı ping. Ama dün public 2 serverda birden benim için ping 80-90 civarıydı, bugün baktım hala aynıydı, başka bir public server a baktım 30 lardaydı. Kablosuz oynayım dedim sadece 1 kez oyun içinde ani bir takılma ping artışı oldu. Ama ethernet kablosu takılı iken ping değişimi hiç başıma gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: honour07

quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

sorun bilgisayardan değil. ya modemden ya bağlantıdan. hala devam ediyor aynı sorun

aynı notebook uydunetle aynı sorunu ben de yaşıyordum,wireless yerine modemden notebook a ethernetle bağlayınca bir daha olmadı, hep sabit kaldı ping. Ama dün public 2 serverda birden benim için ping 80-90 civarıydı, bugün baktım hala aynıydı, başka bir public server a baktım 30 lardaydı. Kablosuz oynayım dedim sadece 1 kez oyun içinde ani bir takılma ping artışı oldu. Ama ethernet kablosu takılı iken ping değişimi hiç başıma gelmedi.

buyuk ihtimal kabloyla duzelir de baska internette yine kablosuz sorun olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu sorun bende de vardı ve çözdüm. Sorunun sebebi wireless kullanmanız. Wlan adaptörü belli sürede bir tarama yaptığı için ping artışı oluyor kısa süreliğine. Bunu engellemek içi Wlan Optimizer programını çalışıtırıp settingsten disable background scan ve enable streaming mode u aktif hala getirmelisiniz.
    Not:Program açık olduğu sürece çalışır. Pcyi yeniden başlattığınızda tekrar çalıştırmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

Beyler bu sorun bende de vardı ve çözdüm. Sorunun sebebi wireless kullanmanız. Wlan adaptörü belli sürede bir tarama yaptığı için ping artışı oluyor kısa süreliğine. Bunu engellemek içi Wlan Optimizer programını çalışıtırıp settingsten disable background scan ve enable streaming mode u aktif hala getirmelisiniz.
    Not:Program açık olduğu sürece çalışır. Pcyi yeniden başlattığınızda tekrar çalıştırmalısınız.

düzelmedi neden acaba?
  • önceki gün streaming mode u aktif etmeden denedim 100-150 ye fırlıyordu ping kablo taktım sabit 15 de oynadım, dün aklıma geldi tekrar denedim iyiydi ping im 30 larda sabit kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.