Bildirim
ani ping yükselmesi
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Modemin anlık donuyor bilgisayarın kitlenmesi gibi. O ping için önce trace route yapman gerek. Steamden oyun oynadığını farzediyorum. Cmd'ye tracert vie.valve.net yazıp çıkanları at bakalım. Birde hat değerlerini at onlara da bakalım. -
-
Ethernet kablonda kopma yada temassızlık olabilir. -
kablo modemin kablosu ezik cizik vs. yok. modemde problem olabilir mi yoksa hatta mi bir sorun var? -
var mı yardım edebilecek? -
zaten kablosuz olarak kullanıyordum yeni kabloya geçtim
yarın bir arkadaştan modem alacağım bakalım. birde öyle deneyeyim -
evet arkadaşlar sonun kaynağı MODEM. arkadaşımdam aldığım bir başka modemi bir kaç gündür takip ediyorum. özellikle online oyunlarda takılma donma vb. şeyler görünmemektedir. 4-5 senedir sürekli şikayette bulunuyordum ttnete aslında sorunun kaynağının modem olduğunu, modemi değiştirene kadar anlamadım çünkü bariz bir sorun değil arada sırada anlık lag oluyordu donuyordu, downloadda yada video izlerken bir sorun yoktu. şuan sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. sizinde benim gibi bir probleminiz varsa size tavsiyem yeni bir modemle denemeniz..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X