Merhaba arkadaşlar bundan 1 ay öncesinde LoL de ping değerlerim 70-90 arası değişiyordu fakat arada bir 250 lere çıkıp iniyordu Ve 1 ay önce internetimiz koptu TTNET aradığımızda altyapı çalısması olduğunu söyledi internet geldiğinde ise en düşük ping değeri 58 di fakat ping oyuna girdikten 2-3 dakika sonra 500-600 hatta 2000 lere çıkıyor sonra 5-6 dakika bu şekilde duruyor eskiden hemen 250 çıkıp düşüyordu kablosuz kullanıyorum kablolu kullanıcak imkanım yok çünkü modem komşuda.Bu durumda şu şekilde sorunu çözmeye çalıstım fakat fayda etmedi.
-WTFAST indirip kullandım. -Antivirus programını devre dışı bıraktım. -Güvenlik duvarını kapattım -Kötü yazılımlara karsı taradım (Gerçi laptoptada ping sorunu var bilgisayarla kaynaklı olduğunu düşünmüyorum) -Skype,uTorrent,Teamspeak3,Steam,Origin gibi programları kapattım (Zaten hiç birini kullanmıyorum)
Geriye sinirden bilgisayarı camdan atmak kaldı yardımlarınızı bekliyorum lütfen. :(
Komşunuza söyleyin modeme reset atsın ve kabloları kontrol etsin halen sorun var ise türk telekom arıza kaydı bırakın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme