Şimdi Ara

ANİDEN KAPANAN EKRAN..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorunun ne olduğunu bilemediğim için buraya yazdım.

bugün bilgisayar başındayken bir anda monitörden görüntü gitti ve monitor stand by konumuna geçti. ama bilgisayar hala çalışıyor. bilgisayarı kapatmaya çalıştım kapanmadı ben de power tuşuna birkaç sn basılı tutarak pc yi kapattım. birkaç dakida sonra tekrar açmayı denedim. bilgisayar açıldı fakat ekrana görüntü gelmedi yine. stand by da kaldı.

ben de sinirlendim açtım kasayı. ram in slotu falan değiştirdim, anakartın pilini çıkarıp taktım (alakasız şeyler yaptım yani) ama bunları yaptıktan sonra tesadüfen düzeldi. ama bi kaç sonra yani az önce tekrar yapı aynı şeyi. ben de tekrar ram slotunu değiştirince düzeldi..çok garip..

ben hiç bişey anlamadım arkadaşlar. anlayan varsa lütfen bana da söylesin.

• bir ihtimal powerinda sorun olabilir.benimde monitorum bilgisayar acildiktan degisik sureler sonra kapaniyordu ama bilgisayar calismaya devam ediyordu,power arizaliymis degistirince duzeldi.
  • Yani sonuçta sorunun düzeldimi.Tama anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Yani sonuçta sorunun düzeldimi.Tama anlayamadım

yani şu an için bişey yok gibi. ama dediğim gibi ilkinde de düzeldi gibi oldu ama sonra tekrarladı. yine olma ihtimali de yok değil.
  • Power suppyl sorunu gibi duruyo.Ekran kartı veya ekran kablolarındada sorun olabilir.Onları doğru taktığından emin ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.