EvET saygı değer abilerim ben burada yapmış olduğum anılarımı anlatıcağım...
Birgün yolda yürürken bir teyze gördüm daha dorusu 3 teyze gördüm tekerlekli sandalyedeydi birisi ve merdiven girişinde sağa sola bakıyorlardı... Bende gittim yukarımı çıkarıcaksınız dedim evet yardım edermisin dedi ee tabi bende 14 yaşındayım daha gücüm filan yok kaldıramam tek başıma bekleyin dedim Son hızla mahalleye koştum bu arada sınıfta en hızlı koşan benim... Neyse mahalleye son surat koştum soluk almadan mehmet - ahmet- hüseyin bağırdım hepsi indiler tabi bu sesleri duyan diğer arkadaşlarımda indi gelin lan dedim geldiler koşarak geri tekerlekli sandalyedeki teyzenin yanına döndük.. Geri dönüşümüzde ilk ben geldim koşma yarışı yaptık tabiki ben 1. oldum .. Neyse hep birlikte çıkarttık teyzeyi yukarı...
Hehe o teyze arasıra kurabiye yapıp bize veriyor bizde futbol maçımızdan sonra o teyzeye gidip su içiyoruz...
Daha devamları gelicek saygılar sevgiler
ReBorn RuuuLLeeEzzzzz (Eldorado)
Şaka gibi ama gerçek.
ulen oğlum tam bombasın haa sıkı bir takipçinim. bayılıyorum sana
quote:
Orjinalden alıntı: ReBorn_TheBest
Birgün yolda yürürken bir teyze gördüm daha dorusu 3 teyze gördüm tekerlekli sandalyedeydi birisi ve merdiven girişinde sağa sola bakıyorlardı... Bende gittim yukarımı çıkarıcaksınız dedim evet yardım edermisin dedi ee tabi bende 14 yaşındayım daha gücüm filan yok kaldıramam tek başıma bekleyin dedim Son hızla mahalleye koştum bu arada sınıfta en hızlı koşan benim... Neyse mahalleye son surat koştum soluk almadan mehmet - ahmet- hüseyin bağırdım hepsi indiler tabi bu sesleri duyan diğer arkadaşlarımda indi gelin lan dedim geldiler koşarak geri tekerlekli sandalyedeki teyzenin yanına döndük.. Geri dönüşümüzde ilk ben geldim koşma yarışı yaptık tabiki ben 1. oldum .. Neyse hep birlikte çıkarttık teyzeyi yukarı...
Hehe o teyze arasıra kurabiye yapıp bize veriyor bizde futbol maçımızdan sonra o teyzeye gidip su içiyoruz...
Benim anlamadığım konu en hızlı koşan sen olman ile hikayede ne gibi bir bağlantı kurulabilir?
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Orjinalden alıntı: ReBorn_TheBest
Benim anlamadığım konu en hızlı koşan sen olman ile hikayede ne gibi bir bağlantı kurulabilir?
Teyze tekerlekli sandalyede kendisi ise çok hızlı koşabiliyor.Aslında bize ince bir mesaj vermek istemiş
quote:
anılar yapılmaz, yaşanır
quote:
Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer Benim anlamadığım konu en hızlı koşan sen olman ile hikayede ne gibi bir bağlantı kurulabilir?
Teyze tekerlekli sandalyede kendisi ise çok hızlı koşabiliyor.Aslında bize ince bir mesaj vermek istemiş
Ve ben bunu anlamadığım için kalın bir insanım öyle mi?
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer Benim anlamadığım konu en hızlı koşan sen olman ile hikayede ne gibi bir bağlantı kurulabilir?
Ve ben bunu anlamadığım için kalın bir insanım öyle mi?
Estağfurullah abi
Huriye, Nuriye ve Düriye 75-80 yaşlarında, çok eski üç arkadaştır. Bir gün Huriye Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler. Biraz sonra Düriye yine "Ay kusura bakmayın unuttum, birer kahve yapayım da içelim" der...
Aslında konu ile alakası yok ama, 3 teyze diye okuyunca aklıma bu fıkra geldi
Huriye ve Nuriye birşey demezler ve içerler.
Aradan biraz zaman geçer.
Düriye yine "size bir kahve bile yapmadım hemen yapayımda içelim" der ve yapar getirir.
Bizimkilerde yine itiraz yok.
Akşama doğru Huriye ve Nuriye kalkarlar, yola düşerler. Yolda bastonları ile yavaş yavaş yürürken aralarında şu konuşma geçer;
Huriye : "Kız Nuriye, gördün mü Düriye'yi..!!! Ne kadar pinti olmuş...
Bize bir kahve bile ikram etmedi"
Nuriye : "Kıızzz Düriye'yi ne zaman gördün??
İsimleride ne kadar uyumlu öle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme