Arkadaşlar öncelikle merhaba.Bu topike hayattaki en sevinçli,hüzünlü,coşkulu,komik,utanç verici anılarımızı yazalım.Yazalım ki bu konuya girdiğimizde canımız sıkılmasın.Ben başlıyorum. Dersanede bir dersteyken öğretmen önümden geçti.Bende tam o sırada arkadaşlarla film-oyuncu tartışması yapıyorduk. Öğretmende bunları dymuş olacak ki oğlum anlat bakayım sınıfa izlediğin filmelri deyip beni ayağa kaldırmıştı.Ben de aşk filmleri izliyorum demiştim sınıfa.Ama hayatımdaki en rezil anlardan biriydi.Zaten herkes ne izlediğimi anlamıştı.
upupupupupup
okulda yaptığım şeyler yüzünden bir gün atılıcam 3 sözlü 1 yazılı uyarım var bunlardan birini paylaşmak istiyorum..
şimdi matematik hocasına kıldım ilk günler sene başında...kadınla bi türlü yıldızlarımız uyuşmuyor..neyse..işte geçen okul dönemi 2007-2008 işte neyse lise 2 deyim..şimdi matematik dersindeyiz..herkes soru çözüyo hoca herkesi sırasıyla tahtaya kaldırıyor..çok yakın bir arkadaşım vardı o kalktı tahtaya..neyse soruyu çözüyo sınıfta derin bir sessizlik var..tabi bende yerimde duramadım herkes tahtadaki arkadaşa bakıyor hoca falan taa en arkadaki sıramdan kalkıp tahtaya kadar geldim ve arkadaşıma orda okkalı bir tekme attım bütün sınıf kahkaha atıyor ama bende böyle bi rahatlama ve sonrasında bi korku oluştu..hoca dedi ömer can sen napıyorsun falan diye bende dedim "hocam arkadaşa soru hakkında bir görüş bildiriyorum" sınf tekrar koptu ama işte hocadan bayağı azar işittim uyarı aldık ama ne yalan söyliyim hiçte pişman değilim sınıf öyle bişeyki yani espri yapan benim dışımda yok gibi sınıfı güldürmek bana düşüyor