Adobe After Effects ya da Corel Video Studio deneyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Agentwho
sizce hangisi daha profesyonel olur çünkü derslerini almaya başlayacam da tavsiyeniz hangisi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: we15
quote:
sizce hangisi daha profesyonel olur çünkü derslerini almaya başlayacam da tavsiyeniz hangisi olur.
Adobe After Effects daha profesyonel, onu tavsiye ederim. Çünkü çoğu videolarda hatta televizyon reklamlarındaki efektler bile o programla yapılır.
quote:
quote:
quote:
Adobe After Effects daha profesyonel, onu tavsiye ederim. Çünkü çoğu videolarda hatta televizyon reklamlarındaki efektler bile o programla yapılır.
Teşekkür ederim başladım derslerine umarım en kısa sürede kavrayabilirim olayı :) sizce nekadar sürer ögrenme süreci gerçi kişiden kişiye değişir ama diyelimki günlük ortalama 4 saat çalışma ile nekadar zamanda ögrenebilirim
quote:
quote:
quote:
quote:
Teşekkür ederim başladım derslerine umarım en kısa sürede kavrayabilirim olayı :) sizce nekadar sürer ögrenme süreci gerçi kişiden kişiye değişir ama diyelimki günlük ortalama 4 saat çalışma ile nekadar zamanda ögrenebilirim
İntro yapmayı ve görsel efektler gibi programın basit özelliklerini bir kaç gün içerisinde öğrenebilirsiniz. Ancak özel efektler çok zor, onu öğrenmek 5 gün alabilir. İncelemeniz için örnekte gösterdiğiniz gibi basit bir video yaptım:https://yadi.sk/i/gUC4XoumZFaUN yani bunun gibi basit videoları 1-2 gün içerisinde, özel efektleri 5 gün içerisinde yani en fazla 1 haftada programın bir çok özelliğini günde 1 saat çalışarak öğrenebilirsiniz.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
İntro yapmayı ve görsel efektler gibi programın basit özelliklerini bir kaç gün içerisinde öğrenebilirsiniz. Ancak özel efektler çok zor, onu öğrenmek 5 gün alabilir. İncelemeniz için örnekte gösterdiğiniz gibi basit bir video yaptım:https://yadi.sk/i/gUC4XoumZFaUN yani bunun gibi basit videoları 1-2 gün içerisinde, özel efektleri 5 gün içerisinde yani en fazla 1 haftada programın bir çok özelliğini günde 1 saat çalışarak öğrenebilirsiniz.
gerçekten çok moral oldu yazdıklarınız çok teşekkür ederim aklımda bi proje var ve sermayem yok ünide yakında biteceği için hem kendimi geliştirmek hem kaliteli bi proje ortaya çıkarmak istiyorum şöyle söyliyim 1 saatlik animasyon yapacağım ve profesyonelce olmasını istiyorum tabi gerekliliklerini biliyorum nekadar geliştirirsem kendimi okadar ustaca birşey çıkar ortaya herşeyini kendim yapıcam seslendirme video animasyon aklına ne gelirse işte kendime bu proje için 1 aylık bir süre verdim ve günlük 4 saatlik çalışma ile flan sizce bu hayalmi yoksa gerçekleştirilebilir birşeymi :)
Çok basit bir şey aslında.Programın özelliklerini öğrenmek çok zor değil. Bana da arkadaşım öğretmişti.
quote:
Çok basit bir şey aslında.Programın özelliklerini öğrenmek çok zor değil. Bana da arkadaşım öğretmişti.
Dün gecedendir başladım bi kaç şeyini şimdiden çözdüm dediğin gibi çokta zor bişey değilde insan kendini korkutuyo işte :) artık hayırlısı bittiği zaman özellikle sana yollıcam animasyonumu :)
Bir şey daha söylemek isterim, O derse geçtiniz mi tam bilmiyorum. Arkaplan ile cisim zıt renklerde olup cismi çekerler ve cisim hareket halindeyken başka bir videonun üzerine montaj yapıabilir. Yani şu videodaki gibi: www.youtube.com/watch?v=WV_j0RvnXfk
Bu tür efektler istiyorsanız kendi arşivimin linkini verebilirim.
AgentwhoA
kullanıcısına yanıt
bugün efekt özelliklerine genelde baktım gönderdiginiz videoyuda izledim ama şuan bir kaçtane efekti anca ögrenebildim :) sevinirim yollarsanız bu tür efektleri ilerde ihtiyacım olacaktır büyük ihtimalle
quote:
bugün efekt özelliklerine genelde baktım gönderdiginiz videoyuda izledim ama şuan bir kaçtane efekti anca ögrenebildim :) sevinirim yollarsanız bu tür efektleri ilerde ihtiyacım olacaktır büyük ihtimalle
Ben bşey daha sormak istiyorum şimdi illustrator ile çizgi karakter oluşturup after effectste animasyona çeviriyoruz öyle değilmi? animasyon olayını az çok kavradım ben size ilk gönderdigim videodaki gibi 2d animasyon yapmak için karakterlemeyi yapabilecegim en basit programlar hangisi acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme