Şimdi Ara

ANIME CAFE (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
14
Favori
28.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün daha Mobile Suit Gundam dan bihaber olan ben ilk görüşte resmen vurulduğum mecha Char'ın MS-06S Zaku II si. Bitirmem toplam bir 10 saatimi götürdü. Maliyeti hiç te fazla değil kargo parası kit parası kadar ediyor. Normal fiyatından alırsanız 60 lira civarına elinizde olur. İndirim zamanlarında 3 tane farklı kiti 100 lira gibi bir fiyatla alabilirsiniz.

Bu da 6 bölümlük 0080 War in the Pocket den bir parça. Bir yan hikaye olsa da hakkını fazlasıyla veren bir yapım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madao -- 26 Temmuz 2015; 23:02:12 >

• bu adamın videolarını paylaşmazsam kendimi kötü hissederim.
  • Akuma_Blade kullanıcısına yanıt
    Burada kendi görüşümü söylemek istiyorum. Bence dediğiniz gayet doğal. Zira animelerdeki mechalar genellikle kendi evreni içinde tutarlılık oluşturmaktan öte belli bir kültürün klişelerini devam ettirmeye dayalı bir tasarım seçimi oluyor, en azından dışarıdan öyle gözüküyor. Doğal olarak o kültürün dışındaki kişiler için pek bir şey ifade etmiyorlar. Türe de pek hakim olduğumu söyleyemeyeceğim ama izlediğim animeler içerisinde mecha kavramı "style over substance"ı aşabilen anca Evangelion'du, gerçi Macross'u da bu konuda öneriyorlar ama izlemediğim için bilemem.
  • Akuma_Blade geçen senenin nisanında bahsetmiş tavsiye olarak ama ben yeni fark ettim..
    o da kuroko's basket in tavsiyeler bölümünde denk gelerek..

Haikyuu!! , daha 1.buçuk bölüm izlemiş bulunmaktayım an itibari ile..
    ortasında durdurup yazmaya başladım..
    kendi tadında hoş bir tarzı ve izleme keyfi var..
    gaz ile birlikte espiriyi de içinde güzel harmanlayan bi tarz sanırsam..
    şimdilik keyfim keka.. her ne kadar sabahın 3ünde uykum kaçmış kendimi anime DL edip izlemeye başlamış bulsam da hiç pişman değilim açıkcası

Edit: aboooww bu hakikaten güzelmiş ya.. çok keyifli cidden. çocuksu da olsa gaza getirmeyi beceriyo..

kahkaha attırması da cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 28 Temmuz 2015; 18:48:25 >

• biliyorum anime değil, ama sözlerini kaba etimden daha fazla uydurduğum başka bir intro olmadı..
    az önce kendi kendime yine kaba etimden zırvalarken aklıma geldi..

unteragole baydige
    helo taygır şarks
    taygır şarks

lungero miyo putasye
    heyoo taygır şarks
    taygır şarks

heyooooo helooooo taygır şarks

• birşey soracaktım, az çok bilirsiniz, summary akımı var, filler bölümleri çıkarıp çok daha akıcı bir hale getiriyorlar..

inuyasha böyle bir imkanımız var mı?? çok eskiden bir iki episode görmüştüm ama sonra izleyesim gelmedi..

summarized bir inuyasha varsa izlemeyi düşünüyorum..

engin tecrübesi olan arkadaşlar bir akıl verebilir mi?

• Berserk'in şarkıları da oldukça iyidir.Bu arada Akuma hocam senin Berserk hakkındaki görüşlerin neler veya izledin mi?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madao -- 10 Ağustos 2015; 9:43:03 >
  • Vegetta good değil olsa olsa True natural olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vegetta denildiğinde aklıma bu geldi.

• Nerde gezersem karşıma çıkıyor bu DBZ.İzlemeyerek çok mu şey kaçırıyorum acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Nerde gezersem karşıma çıkıyor bu DBZ.İzlemeyerek çok mu şey kaçırıyorum acaba?

Sanmıyorum.

• Gate isimli animeyi izleyen var mı benim çok hoşuma gitti değişik bir konusu var,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akuma_Blade kullanıcısına yanıt
    http://forum.turkanime.tv/topic/14333-legend-of-galactic-heroes%E2%80%99un-yeni-anime-projesi-duyuruldu/

Doğru mudur dersiniz hocam? :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

http://forum.turkanime.tv/topic/14333-legend-of-galactic-heroes%E2%80%99un-yeni-anime-projesi-duyuruldu/

Doğru mudur dersiniz hocam? :P

Doğrudur, geçen hafta yazacaktım ama zamanım olmadı. Yeni seri bir remake olmayacak ve Production IG tarafından yapılacak. 2016'da ekrana gelecek ama net yayın tarihi yada bölüm sayısı konusunda bilgi yok. 13-25 bölüm arası genişlikte, sidestory babından bir hikaye bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• http://www.turkanime.tv/video/bleach-49-bolum opden sonra bölüm başlangıcında çıkan müziği youtube linkini filan verebilecek var mı aradım bulamadım.
  • Dostlar var mı şöyle yazlık izlenecek yeni başlayan anime? İçim bayıldı resmen...Attack On titan filmini izledim 3 defa can sıkıntısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Dostlar var mı şöyle yazlık izlenecek yeni başlayan anime? İçim bayıldı resmen...Attack On titan filmini izledim 3 defa can sıkıntısından

Overlord ve Ushio to Tora güzeldir. 7. bölümde falanlar sanırım. Bir de Game of Laplace var, yaz sezonunda en çok beğendiğim animedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Dostlar var mı şöyle yazlık izlenecek yeni başlayan anime? İçim bayıldı resmen...Attack On titan filmini izledim 3 defa can sıkıntısından

İzlemediysen şu sıralar güncelden tkip edebileceğin Arslan Senki oldukça iyi
    Önceki sezon çıkanlardan Terror in Tokyo ve Knights of Sidonia da gayet iyiydi.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.