Şimdi Ara

ANIME CAFE (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
14
Favori
28.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "kutsal" muhabbetini sadece Facebook'daki dandik anime sayfalarından paylaşım yapıldığında görüyorum, 2 saniye sonra yaptığım şey o sayfayı engelleyerek haber kaynağıma arkadaşlarımın kendi haber kaynaklarından düşmesini engellemek oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

"kutsal" muhabbetini sadece Facebook'daki dandik anime sayfalarından paylaşım yapıldığında görüyorum, 2 saniye sonra yaptığım şey o sayfayı engelleyerek haber kaynağıma arkadaşlarımın kendi haber kaynaklarından düşmesini engellemek oluyor.

Facebook'ta yaş sınırlı grup muhabbeti var mı peki hocam? Çok rahatsız ediyor bu gruplar beni de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

Orijinalden alıntı: Litityum

quote:

Orijinalden alıntı: Madao

quote:

"Kutsal? " Muhabbeti nereden geliyor? Bileniniz var mı

Ben konuyu anlaymadım.

İnternette bi kaç yerde karşılaştım. Mesela bir animeden görsel paylaşılıyo. Animenin adını sormak yerine kutsalı ne diye soruyorlar.

Direk orijinal şekilde de yazabilir misin? Ben de merak ettim.

Bi resmin altındaki yorumlar mesela hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben konuyu anlaymadım.

İnternette bi kaç yerde karşılaştım. Mesela bir animeden görsel paylaşılıyo. Animenin adını sormak yerine kutsalı ne diye soruyorlar.

Saçmaymış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben konuyu anlaymadım.

Saçmaymış.

Bana da çok saçma geliyor. Başka gruplarda da gördüm, neymiş diye merak ettim ben de olay. Adamakıllı bi grup da yok açıkçası

• Facebook'tan bir anime whatsapp grubuna girmiştim, girmez olaydım yaş ortalaması 12-16 kızlı, erkekli ilk okul-lise muhabbetleri dönüyordu, çıkmıştım hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 15 Temmuz 2015; 2:24:41 >
  • D. Gray-Man'in mangası sonunda geri döndü. 3 ayda bir çıkacakmış.
  • Bu arada youtube da çok güzel bir kanal buldum. Kanaldan bir kaç video paylaşayım:

Bu videoda arkadaş yurt dışından nasıl anime ürünleri alınabileceğini anlatmış. Bu yöntemle figür vs. alıp Türkiye'de 4-5 katı fazla paraya satan dolandırıcılar için baya kötü bir video olmuştur bu.

Bu video da ise nasıl anime telefon kılıfı yapılacağını göstermiş. Bu tarz pek çok video kanalda var. Ben şahsen beğendim. Size de tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zuko_35

D. Gray-Man'in mangası sonunda geri döndü. 3 ayda bir çıkacakmış.

Animeninde geri döneceği anlamına mı geliyor mu? Yeni bi d grayman serisi görebilir miyiz yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

quote:

Orijinalden alıntı: zuko_35

D. Gray-Man'in mangası sonunda geri döndü. 3 ayda bir çıkacakmış.

Animeninde geri döneceği anlamına mı geliyor mu? Yeni bi d grayman serisi görebilir miyiz yani?

Bu yönde bir açıklama yok. Mangaka ile Shounen Jump ile ipler atıldığından, en basitinden serinin credits'lerinde yayıncı olarak Shounen Jump geçtiğinden bence serinin kaldığı yerden devam etmesini değil ya reboot'lanmasını yada başka isimle devam sezonu olarak gelmesini beklemek daha mantıklı. Tabii artık değişen pazarlama taktikleri yüzünden 100 bölüm üstü Anime'lerin nadiren çıkması yüzünden bence en olası ihtimal eğer bir Anime gelecekse bile önce bir ara film yapılıp yapımcıların bunun üzerinden ilgiyi ölçmesi ve buna göre karar verilmesi olacaktır.

• Bazı kaynaklarda animelerin bölümü 120mb olarak bulunabilmekte iken çoğunlukla 720p anime bölümleri 350-400mb gibi. Bu fark ne için oluşuyor? 120mb olanları bulabileceğim bir kaynak biliyor musunuz? Açıkçası pek bi fark hissedemedim ben.
  • Ben okulun laboratuvarından indiriyorum mesela torrent portu kapalı oluyor bende animekalesi , animearşivcisi, animeout vb sitelerden mega mail.ru mediafire gibi yerlere yükleyen yerlerden indiriyorum.

• quote:

Bazı kaynaklarda animelerin bölümü 120mb olarak bulunabilmekte iken çoğunlukla 720p anime bölümleri 350-400mb gibi. Bu fark ne için oluşuyor? 120mb olanları bulabileceğim bir kaynak biliyor musunuz? Açıkçası pek bi fark hissedemedim ben.

nyaa'daki 10 bit encode'ları seçeceksin.
  • Arkadaşlar Kuroshitsuji II ilk sezondan öncesini mi anlatıyor bilen aydınlatsın lütfen.
  • Naruto da animede güncelim mangasını da bitirdim ama 1 filmini bile izlemedim filmler seriye bağlımı ona göre izlicem.

• ''Naruto the Last Movie'' dışında değil.Sadece o film Naruto'nun Hinata ile ilk kez yakınlaşmaya başladıkları zaman.Manganın 700. sayısından önceki zamanda geçiyor.699-700 arası bir zaman diliminde yani.Zaten mangasını bitirdiysen Naruto ve Sasuke nin şelaledeki son Rasengan-Chidori vuruşundan sonra kollarını kaybettiklerini görmüşsündür.Bu filmde ikisininde kolları bandajlı.Nasıl geri kazandıklarını bilmiyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 24 Temmuz 2015; 12:14:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

''Naruto the Last Movie'' dışında değil.Sadece o film Naruto'nun Hinata ile ilk kez yakınlaşmaya başladıkları zaman.Manganın 700. sayısından önceki zamanda geçiyor.699-700 arası bir zaman diliminde yani.Zaten mangasını bitirdiysen Naruto ve Sasuke nin şelaledeki son Rasengan-Chidori vuruşundan sonra kollarını kaybettiklerini görmüşsündür.Bu filmde ikisininde kolları bandajlı.Nasıl geri kazandıklarını bilmiyorum artık.

hee tamam öyleyse bi last movieyi izlerim bu arada o kolları hashiramanın genleriyle yapmışlardı diye hatırlatıyorum

• quote:

Çok beğendim, güzel parçaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

Çok beğendim, güzel parçaymış.

Çok kişi bilmese de buna ziyadesiyle memnun olduğum bir yapımdır. Zira -Manga'sı ile birlikte değerlendirilirse- kşisel kanımca Anime'ye adapte edilmiş Manga'lar içerisinde en orijinal evren ve kurguya sahip yapımıdır. Binlerce yıla yayılan bir destan, daha nasıl tanımyalabilirim, bilmiyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.