Şimdi Ara

ANIME CAFE (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
14
Favori
28.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem anime/mangaları hem de çizgi romanları iyi bilen ve tarafsız bir kıyaslama yapabilecek bir arkadaş varsa beni aydınlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: --Zero--

Hem anime/mangaları hem de çizgi romanları iyi bilen ve tarafsız bir kıyaslama yapabilecek bir arkadaş varsa beni aydınlatabilir mi?

Ne gibi bir kiyaslama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 14 Haziran 2015; 21:06:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: --Zero--

Hem anime/mangaları hem de çizgi romanları iyi bilen ve tarafsız bir kıyaslama yapabilecek bir arkadaş varsa beni aydınlatabilir mi?

Ne gibi?

Her açıdan. Kurgu-hikaye, kurguda yaratıcılık, karakter üretimi, çizim vs. vs..

• Merhabalar arkadaşlar,
    Bu forum da yeniyim kendimi tanıtayım dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Melih başkan 4chan'deki /m/ kanalında gururumuz durumunda şu sıralar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragonda5Baronda15

arkadaşlar naruto izliyorum şuan biticekmiş başka animeler baktım one piece güzel geldi sonra hunter x hunter baktım bu hoşuma gitmedi.şu narutodaki tadı alamıyorum jutsudur çakradır bu tarz şeylerin olduğu sürükleyici shounen tarzı animeler önerebilir misiniz?
    açıkçası narutodan sonra başka anime izleyesim bile gelmiyorda bağnaz olmamak lazım...

Naruto bitince direkt olarak Bleach'e atlayın.Bleach'taki aksiyon,hava hiçbir animede yok sonra HxH,One piece'ye dalarsınız.Bir de Dragon Ball kesinnikle tavsiye ederim.Ama ilk sezonu bayağı sıkıcı ve aksiyonsuz.Direkt Dragon Ball Z'den başla derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zetsuen no tempestin konusunu bulamadım o yüzden buraya yazıyorum. İlk 6 bölümü izledim. Spoiler vermeden göç ve yaratılış ağaçlarını anlatabilecek var mı? Çok anlayamadım açıkçası. Yoksa daha anlamam gerekmiyor mu

• Yıl olmuş 2015, hala "içinde robota benzeyen şeyler varsa izlemem" argümanını görmek çok üzüyor beni.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaşı ikna etmeye çalıştım.Bakalım dinleyecek mi beni. @Akuma_Blade

• Arkadaşlar Japonların büyük bir kısmı sosyal medyaya yükledikleri fotoğraflarında yanlarında başkaları da varsa o yanlarında ki insanın veya insanların yüzünü neden sansürlüyorlar? Bunu yapmak onların kültürünün bir parçası mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Arkadaşlar Japonların büyük bir kısmı sosyal medyaya yükledikleri fotoğraflarında yanlarında başkaları da varsa o yanlarında ki insanın veya insanların yüzünü neden sansürlüyorlar? Bunu yapmak onların kültürünün bir parçası mıdır acaba?

Özel hayata saygı diyelim. Tanımadığım birinin fotoğrafında elimde BİM poşetiyle görülmek istemezdim şahsen.
  • USHIO to TORA yeniden çıktı.. remake gibi..

benim ilk tanıştığım animelerdn biri olma özelliğinden midir bilinmez ayrı bi yeri vardır..
    1998 senesinde sanırsam 5cd olarak vcd olarak satın almıştım...

ilk bölüme baktım sadece eskiye nazaran daha yüksek kalitede çizimler...

ama ne hikmetse eski seslendirmeyi buram buram arattı yeni seslendirme..

eskisi gibi 10 bölüm kalmaz da uzun soluklu olursa çok güzel olur

dadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

USHIO to TORA yeniden çıktı.. remake gibi..

benim ilk tanıştığım animelerdn biri olma özelliğinden midir bilinmez ayrı bi yeri vardır..
    1998 senesinde sanırsam 5cd olarak vcd olarak satın almıştım...

ilk bölüme baktım sadece eskiye nazaran daha yüksek kalitede çizimler...

ama ne hikmetse eski seslendirmeyi buram buram arattı yeni seslendirme..

eskisi gibi 10 bölüm kalmaz da uzun soluklu olursa çok güzel olur

dadından yenmez

Ushio and Tora 90'laın en iyi shounen'lerinden birisidir. Yeni serinin seslendirmesi de fena değil ama iyi seiyuu'ları hep yan rollere vermeleri biraz üzücü tabii ki. Yeni seri ayrıca Manga halihazırda sürerken yapılan eski serinin aksine 26 ve 12 bölümlük iki sezon olarak hazırlandı, 2. sezonun son bölümü aynı zamanda Manga'nın son savaşını ve finalini kapsıyor olacak.

• Ergo Proxy'nin Türkiye'de yayınlandığını yeni öğrendim.Bu tarz Türkiye'de yayınlanan animeleri orijinal olarak edinmenin bir yolu var mıdır?DvD,Bluray falan bulabilir miyim?Ya da başka bir yol?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZazaTakırdayan38

Ergo Proxy'nin Türkiye'de yayınlandığını yeni öğrendim.Bu tarz Türkiye'de yayınlanan animeleri orijinal olarak edinmenin bir yolu var mıdır?DvD,Bluray falan bulabilir miyim?Ya da başka bir yol?

Ergo Proxy ülkemizde yayınlanalı bir hayli oluyor aslında. Maalesef bu tür Anime'leri edinerek katkıda bulunmanın tek yolu orijinal DVD/Blu Ray'lerini almak ama ülkemizde birkaç istisna dışında ev sinemasına çıkartılanlar sadece uzun metraj yapımlar olduğu için (örneğin Cowboy Bebop Movie orijinal olarak piyasaya sürüldü ama TV serisi sürülmedi) ve Miyazaki filmlerinin DVD'leri dışında ülkemizde piyasaya çıkartılan Anime'lerin orijinal ev sineması ürünleri ilk baskının ardından doğrudan stok eritme kampanyalarıyla arada gittiği için 1. baskı sonrası internetten sipariş edilemiyorlar çoğu zaman. İyilik yap denize at, balık bilmezse halik bilir babından, Gittigidiyor'da aratarak almayı yada yurtdışından sipariş edip orijinal ürün olarak bir yerde saklamış olmak için almayı düşünebilirsin ama karar senin kararın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• "Kutsal? " Muhabbeti nereden geliyor? Bileniniz var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Litityum

"Kutsal? " Muhabbeti nereden geliyor? Bileniniz var mı

Ben konuyu anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madao -- 14 Temmuz 2015; 21:35:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

quote:

Ben konuyu anlaymadım.

İnternette bi kaç yerde karşılaştım. Mesela bir animeden görsel paylaşılıyo. Animenin adını sormak yerine kutsalı ne diye soruyorlar.

• ilk defa duydum bu sou tarzını
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Madao

quote:

Ben konuyu anlaymadım.

İnternette bi kaç yerde karşılaştım. Mesela bir animeden görsel paylaşılıyo. Animenin adını sormak yerine kutsalı ne diye soruyorlar.

Direk orijinal şekilde de yazabilir misin? Ben de merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.