Şimdi Ara

ANIME CAFE (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
14
Favori
28.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MOVISTAR

Anime ariyorum
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105915694&p=1#105940196

Angel Beats'den mi o?

Edit: Yukarıdaki mesajı yeni gördüm. Angel Beats'den Nakamura Yuri'ye benzettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 21 Mayıs 2015; 13:56:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Anladım dostum, kızın adı Chisa Takatsukasa gibi birşeydi. Manganın adı: Signal Heart Animesi var mı bilmiyorum, video oyunu var sanırsam

http://www.zerochan.net/Chisa+Takatsukasa

Teşekkür ederim bir arkasim baya bi merakli anime ve mangalara o sormuştu bana bende bilse bilse dh ahalisi bilir demiştim yanılmamışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz nostalji yapalım.

• Anime tavsiye eder misiniz arkadaşlar. Tür farketmez, karakterlerin çok zeki olmasına da gerek yok. Yeter ki aptal aptal şeyler söylemesinler, kızlarla konuşurken anoo,ııı, demoo... gibi triplere girmesinler. Tepkiler gerçek hayata yakın olsun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mow_

Anime tavsiye eder misiniz arkadaşlar. Tür farketmez, karakterlerin çok zeki olmasına da gerek yok. Yeter ki aptal aptal şeyler söylemesinler, kızlarla konuşurken anoo,ııı, demoo... gibi triplere girmesinler. Tepkiler gerçek hayata yakın olsun yani.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90704780&p=1

Şu konuya bir bak.Benim tavsiyelerim.
    Monster,Fate/Zero,Psycho Pass,Ergo Proxy

• teşekkürler
  • Günaydın Arkadaşlar, sitemizde yer alan bazı serilerin artık yayınlanamayacağından bahsedeceğim.
    Gerekli Şeyler Yayıncılık'tan gelen mailler aracılığıyla sitemizde yayınlanan "Bleach, Naruto, One Piece, Hellsing ve Shingeki no Kyojin" serileri hakkında uyarı aldık.
    Mail Konuşmaları
    GŞ - “GEREKLİ ŞEYLER YAYINCILIK
    Yaptiginiz korsan ceviriler
    Oncelikle cesaretinize hayran kaldik. Bir yayinevinin onbin hatta yuzbinlerce lira harcayip insanlara ulastirmaya calistigi mangalari siz boyle terbiyesizce, ahlaksizca yayinliyorsunuz helal olsun. Simdi biz Gerekli Seyler Yayincilik olarak Bleach, Naruto, One Piece, Hellsing ve Shingeki no Kyojin in turkiye yayin haklarinin sahibiyiz. Eger bir kac gun icinde bu mangalarin KORSAN yayinlari sitenizden kaldirmazsaniz, sonu hic iyi olmaz ve hayatiniz boyunca calisarak kazanamayacaginiz bir meblada tazminat oder hatta demir parmakliklarin arkasini ziyaret edebilirsiniz. INSANLARIN EMEKLERINI CALMAYIN, GIDIN ADAM GIBI SEYLERLE UGRASIN.
    GEREKLI SEYLER YAYINCILIK”
    Manga-TR - “Biraz daha resmi bir dil ile bize ulaşabilirseniz sevinirim.”
    GŞ - “Daha ne gibi resmi bir dil bekliyorsun anlamadim? Sence resmi bir dil hakediyor musunuz? Biz burda bu kitaplara yuzbinlerce lira telif hakki oduyoruz siz -BEDAVAYA- intenete koyuyorsunuz. Yapilan sey dogru mu? Hayir degil ve gelmis daha resmi bir dil ile ulasirsaniz diyorsun.
    Al benim adim Deyvi Simoni, Gerekli Seyler Yayinciligin kurucu ortagiyim. Ve ilk gonderdigim mesajdaki ciddiyetimi koruyarak, bu mangalarin siteden kaldirmanizi talep ediyorum. Talebimiz karsilanmazsa, yasal yollara basvuracagimizi belirtiyorum.”
    Manga-TR - Çevirileri Manga-tr.com yapmıyor. Site ile bağımsız kişi veya kişiler gerçekleştiriyor ve sisteme gönderiyorlar. Çalışalarınızdan sisteme kopyalanan bir şey göremedim. Türkiye'de serilerin telif haklarına sahip olan kurumlar bizimle iletişime geçtiğinde ilgili serinin sitemizde ki yayınına son veriyoruz. Sizden istediğimiz sadece daha düzgün bil dil ile bizimle iletişime geçmenizdi. Ne tehtid nede aşağalıyıcı bir dille. Kısa süre içerisinde kaldırılacaktır. İyi günler dilerim.
    Böylesine bir üslubla karşılaşınca bir çocuğun bize şaka yaptığını düşündük. Ama ne yazık ki doğruymuş. Ücret beklemeyen gönüllü çevirmen ve editörlerimizin emeklerini kaldırtılıp boşa çıkartıldı, emekleri çalanlar ortada. Adamlar o kadar para veriyorlarsa sonuçta kazanıp cebini doldurmak için yapıyorlar, babalarının hayrına değil. Biz sadece bu yeni kültürleri yayabilmek ve geliştirebilmek ve insanları mutlu etmek için yapıyorduk bu işi, sonuçta insanları mutlu etmek bize göre “ADAM GIBI SEYLER”le uğraşmaktı.
    Fansub grupları, çalışmalarının yayınlanmasına izin vermediklerinde de kaldırıyoruz, hakaret etmek, küçümsemek Gereksiz Şeyler bunlar.
    Böylelikle Bleach, Naruto, One Piece, Hellsing ve Shingeki no Kyojin serilerini artık yayınlayamıyoruz, bunun için okuyucularımızdan, emektar çevirmenlerimizden ve editörlerimizden özür dileriz.
    (Bizde olmasa da elbette bir yerlerde yayınlanacaktır )

• Şaka gibi yemin ediyorum. Allah sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Günaydın Arkadaşlar, sitemizde yer alan bazı serilerin artık yayınlanamayacağından bahsedeceğim.
    Gerekli Şeyler Yayıncılık'tan gelen mailler aracılığıyla sitemizde yayınlanan "Bleach, Naruto, One Piece, Hellsing ve Shingeki no Kyojin" serileri hakkında uyarı aldık.
    Mail Konuşmaları
    GŞ - “GEREKLİ ŞEYLER YAYINCILIK
    Yaptiginiz korsan ceviriler
    Oncelikle cesaretinize hayran kaldik. Bir yayinevinin onbin hatta yuzbinlerce lira harcayip insanlara ulastirmaya calistigi mangalari siz boyle terbiyesizce, ahlaksizca yayinliyorsunuz helal olsun. Simdi biz Gerekli Seyler Yayincilik olarak Bleach, Naruto, One Piece, Hellsing ve Shingeki no Kyojin in turkiye yayin haklarinin sahibiyiz. Eger bir kac gun icinde bu mangalarin KORSAN yayinlari sitenizden kaldirmazsaniz, sonu hic iyi olmaz ve hayatiniz boyunca calisarak kazanamayacaginiz bir meblada tazminat oder hatta demir parmakliklarin arkasini ziyaret edebilirsiniz. INSANLARIN EMEKLERINI CALMAYIN, GIDIN ADAM GIBI SEYLERLE UGRASIN.
    GEREKLI SEYLER YAYINCILIK”
    Manga-TR - “Biraz daha resmi bir dil ile bize ulaşabilirseniz sevinirim.”
    GŞ - “Daha ne gibi resmi bir dil bekliyorsun anlamadim? Sence resmi bir dil hakediyor musunuz? Biz burda bu kitaplara yuzbinlerce lira telif hakki oduyoruz siz -BEDAVAYA- intenete koyuyorsunuz. Yapilan sey dogru mu? Hayir degil ve gelmis daha resmi bir dil ile ulasirsaniz diyorsun.
    Al benim adim Deyvi Simoni, Gerekli Seyler Yayinciligin kurucu ortagiyim. Ve ilk gonderdigim mesajdaki ciddiyetimi koruyarak, bu mangalarin siteden kaldirmanizi talep ediyorum. Talebimiz karsilanmazsa, yasal yollara basvuracagimizi belirtiyorum.”
    Manga-TR - Çevirileri Manga-tr.com yapmıyor. Site ile bağımsız kişi veya kişiler gerçekleştiriyor ve sisteme gönderiyorlar. Çalışalarınızdan sisteme kopyalanan bir şey göremedim. Türkiye'de serilerin telif haklarına sahip olan kurumlar bizimle iletişime geçtiğinde ilgili serinin sitemizde ki yayınına son veriyoruz. Sizden istediğimiz sadece daha düzgün bil dil ile bizimle iletişime geçmenizdi. Ne tehtid nede aşağalıyıcı bir dille. Kısa süre içerisinde kaldırılacaktır. İyi günler dilerim.
    Böylesine bir üslubla karşılaşınca bir çocuğun bize şaka yaptığını düşündük. Ama ne yazık ki doğruymuş. Ücret beklemeyen gönüllü çevirmen ve editörlerimizin emeklerini kaldırtılıp boşa çıkartıldı, emekleri çalanlar ortada. Adamlar o kadar para veriyorlarsa sonuçta kazanıp cebini doldurmak için yapıyorlar, babalarının hayrına değil. Biz sadece bu yeni kültürleri yayabilmek ve geliştirebilmek ve insanları mutlu etmek için yapıyorduk bu işi, sonuçta insanları mutlu etmek bize göre “ADAM GIBI SEYLER”le uğraşmaktı.
    Fansub grupları, çalışmalarının yayınlanmasına izin vermediklerinde de kaldırıyoruz, hakaret etmek, küçümsemek Gereksiz Şeyler bunlar.
    Böylelikle Bleach, Naruto, One Piece, Hellsing ve Shingeki no Kyojin serilerini artık yayınlayamıyoruz, bunun için okuyucularımızdan, emektar çevirmenlerimizden ve editörlerimizden özür dileriz.
    (Bizde olmasa da elbette bir yerlerde yayınlanacaktır )

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1606001829642627&id=1525636897679121&fref=nf&pnref=story

Böyle bir üslup kullanmaları çok yaniış olmuş.Size uyarıda bulunabilirler.Hakları bu.Ama böyle hakaret etmeleri çok yanlış.

• Gerekli şeyler Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük profesyonel dolandırıcısıdır. Yaptıkları Bleach,Naruto,One Piece mangaları gerçek manga standartlarının çok altında. Mangaları ufacık yapıp, kağıtları da kalitesiz kullanmaları yetmezmiş gibi birde fahiş fiyatlara satıyorlar. Keşke Manga hazırlama konusunda Akılçelen yayınlarını örnek alsalar. Ha birde Gerekli şeylerin sitelerinde sattıkları figürlerin aynılarını başka sitelerden 4-5 kat daha ucuza alabilirsiniz. Telif hakkıymış da, yüzbinlerce para ödüyorlarmışta...Güldüm gerçekten. Şimdi bunlara dolandırıcı dedim diye beni de mahkemeye verirler. Eyvah eyvah çok korkuyorum.

• Kendilerinden One Piece 1-9 a kadar ciltlerini aldım. Devamını getirmeyeceğim için satışa çıkardım hepsini 50tl ye. Satılmazsa kendilerine göndereceğim.

• Madao kullanıcısına yanıt
    Sahibi yahudimiymiş?

• quote:

Sahibi yahudimiymiş?

Kendine Türk diyor ama Türklere sallamaktan da geri kalmıyor.

• quote:

Sahibi yahudimiymiş?

Arkadaş Yahudilerle derdiniz ne? Her yerde laf edip durmayın.
  • Dert yok sadece merak ettim, Cavır İzm.liyim öyle din millet takıntım yok, insan olsun yeter.

• En sevdiğim 3 opening'den biri.

• izleyecek yeni bir anime arıyorum ama bu konuda fazla bilgili değilim one piece artık gitgide sıkmaya başladı hele ki shingeki no kyojin den sonra one piecen o çocuksu hali iyice batmaya başladı bana. içerisinde çok fazla çocuksu öğeler barındırmayan epic figthları olduğu abartının düşük olduğu ve doğa üstü veya bilimkurgu tarzında bir anime arıyorum. (birde filleri az ve olayların akışı biraz olsun hızlı bir şey arıyorum)

izlediklerim:

guilty crown
    shingeki no kyojin
    deadman wonderland
    op
    swort art Online
    helsing
    bleach
    death Note

belirtmeden edemeyeceğim en zevk aldığım death note, shingeki no kyojin ve helsingdi. bana bu tarzda bir anime önerebilirseniz çok sevinirim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

izleyecek yeni bir anime arıyorum ama bu konuda fazla bilgili değilim one piece artık gitgide sıkmaya başladı hele ki shingeki no kyojin den sonra one piecen o çocuksu hali iyice batmaya başladı bana. içerisinde çok fazla çocuksu öğeler barındırmayan epic figthları olduğu abartının düşük olduğu ve doğa üstü veya bilimkurgu tarzında bir anime arıyorum. (birde filleri az ve olayların akışı biraz olsun hızlı bir şey arıyorum)

izlediklerim:

guilty crown
    shingeki no kyojin
    deadman wonderland
    op
    swort art Online
    helsing
    bleach
    death Note

belirtmeden edemeyeceğim en zevk aldığım death note, shingeki no kyojin ve helsingdi. bana bu tarzda bir anime önerebilirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Busou Renkin, Code Geass, Tokyo Ghoul, Darker Than Black, Death Parade, Devil may Cry, Fate/Stay Night, Fate/Zero, Hellsing Ultmate, Mahouka Koukou no Rettousei, Vampire Knight, Trinity Blood.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 30 Mayıs 2015; 19:57:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

izleyecek yeni bir anime arıyorum ama bu konuda fazla bilgili değilim one piece artık gitgide sıkmaya başladı hele ki shingeki no kyojin den sonra one piecen o çocuksu hali iyice batmaya başladı bana. içerisinde çok fazla çocuksu öğeler barındırmayan epic figthları olduğu abartının düşük olduğu ve doğa üstü veya bilimkurgu tarzında bir anime arıyorum. (birde filleri az ve olayların akışı biraz olsun hızlı bir şey arıyorum)

izlediklerim:

guilty crown
    shingeki no kyojin
    deadman wonderland
    op
    swort art Online
    helsing
    bleach
    death Note

Busou Renkin, Code Geass, Tokyo Ghoul, Darker Than Black, Death Parade, Devil may Cry, Fate/Stay Night, Hellsing Ultmate, Mahouka Koukou no Rettousei, Vampire Knight, Trinity Blood.

Araya Fate\Zero'yu da ekle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.