Şimdi Ara

ANIME CAFE (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
14
Favori
28.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Krimwalde

[sizer]ANIME CAFE

Demek o kişi Pain'in annesiymiş ha

•  [sizer]ANIME CAFE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madao -- 29 Mart 2015; 4:17:29 >

• Steins Gate 2. sezon duyuruldu.Adı Steins Gate Zero olacakmış.

ファミ通.com
    【情報追加】『シュタインズ・ゲート』正統な続編を発表――β世界線を描く『シュタインズ・ゲート ゼロ』 - ファミ通.com
    http://www.famitsu.com/news/201503/28075130.html

• quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Steins Gate 2. sezon duyuruldu.Adı Steins Gate Zero olacakmış.

http://www.famitsu.com/news/201503/28075130.html

Aynı ekibin 4. VN'i Chaos Child'in da Anime'si duyurulmuş. Ayrıca yeni VN'leri Occultic Nine ve Anonymous Code'u da duyurdular, haliyle ileride onların da Anime'si geleceğine kesin gözle bakabiliriz şimdiden.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • BakaBT sold to Nyaa owners
    Posted by Duki3003 at 23:57 pm on March 31st 2015
    WEABO Media Group acquires BakaBT!

WEABO Media Group, the company behind Nyaa, has yesterday acquired BakaBT. We had an interview with Frank Simmons, director of operations at WEABO Media Group. "With anime and manga gaining more popularity in the west we see an opportunity for a strong delivery platform. The market is currently heavily fragmented with many small communities. We believe that merging the communities is the right way forward".
    For now, the design of the site will shift to Nyaa's design for simplicity and overall consolidation. Descriptions' requirements will be phased out at a later date because we will automatically scrape the required info from AniDB, MAL and similar databases.

Previously anime websites were relying on relatively uncertain methods such as donations. We're currently exploring new opportunities for monetization for a more reliable and steady income.
    Over the next few weeks, BakaBT's torrent pool and all its users will be consolidated into Nyaa's existing infrastructure.

Additionally, we will be switching to Nyaa's anime acceptance policy. This includes a global ban on Doki and we will also refrain from accepting anything not from the so-called 'cartel'. Thank you for your understanding.

More updates will be forthcoming.

-Duki3003

bakabt.me

• baka oppai, yeni keşfettiğim bir youtube kanalı. ben eğlenceli buldum. dilerseniz göz atabilirsiniz.
  • Wasurenai kullanıcısına yanıt
    Müthiş müthiş kutup ayısının çıktığı yerde sandalyeden düşüyordum kahkaha attım
  •  [sizer]ANIME CAFE

Bunu gerçekten söylemiş mi yoksa fake mi bu altyazılar sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 8 Mayıs 2015; 0:06:45 >
  • Miyazaki'ye, karakterlerle kendi aralarında bağ gören Otaku'lar hakkında ne düşündüğü sorulduğunda Kiki ve Laputa'nın hayalindeki ideal kadın tipinin bir canlandırma örneği olarak hayal ettiğini ama şimdilerde karakterle aralarında bu tarz bağ gören insanları anlayamadığını söylemişti. Bildiğim kadarıyla bu video da gerçek.
  • Henüz Gundam izlemediğim için "Kırmızı Zaku" dediğim yaklaşık 1 senedir almak istediğim model sonunda elime geldi.

[sizer]ANIME CAFE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madao -- 13 Mayıs 2015; 19:24:07 >
  • Benim de Zeydra'm geldi.

[sizer]ANIME CAFE
  • Akuma_Blade kullanıcısına yanıt
    Hamit abi Akuma_Blade kullanıcı adını seçmenin bir hikayesi var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garp the Fist

Hamit abi Akuma_Blade kullanıcı adını seçmenin bir hikayesi var mı?

şurada biraz açıklamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Müthiş müthiş kutup ayısının çıktığı yerde sandalyeden düşüyordum kahkaha attım

Lamalarla ve kutup ayısının olduğu kısmı gif yaptım.

/>

@Wasurenai

@Akuma_Blade
    Abi konudaki resimleri s image yapar mısın? Bazıları sayfanın yapısını bozuyor.

• Benim para buna yetti:garibanlığın gözü kör olsun

http://m.disneystore.com/yokai-action-figure-big-hero-6-4/mp/1362706/1000255/

[sizer]ANIME CAFE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 21 Mayıs 2015; 12:22:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haha elinize sağlık hocam, istemsizce gülüyor insan
  • Akuma_Blade kullanıcısına yanıt
    Anime ariyorum
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105915694&p=1#105940196

• MOVISTAR kullanıcısına yanıt
    bir sürü tanıtım yazdım, kimse ilgilenmedi bile. Toplam 10 kişi falan buraya bakıyor herhalde...

İng.altyazılı mı düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 21 Mayıs 2015; 10:48:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

bir sürü tanıtım yazdım, kimse ilgilenmedi bile. Toplam 10 kişi falan buraya bakıyor herhalde...

İng.altyazılı mı düşünüyorsunuz?

Bu karakterin oynadigi animeyi ariyorum

• MOVISTAR kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum, kızın adı Chisa Takatsukasa gibi birşeydi. Manganın adı: Signal Heart Animesi var mı bilmiyorum, video oyunu var sanırsam

www.zerochan.net
    Takatsukasa Chisa - Signal Heart - Zerochan Anime Image Board
    http://www.zerochan.net/Chisa+Takatsukasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 21 Mayıs 2015; 12:24:18 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.