Şimdi Ara

ANIME CAFE (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
14
Favori
28.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler
  • piri reis kullanıcısına yanıt
    İng. altyazı okuyorsan: Kekkai sensen.
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    hocam o kadar akıcı okuyabileceğimi sanmıyorum yinede bir bakarım

• Honey and Clover sayesinde tanıştım kendileriyle.Böyle müzisyenleri bu kadar geç keşfedince utanıyorum.Şimdiki hallerine bakınca vokalist hariç diğer üyelerin yaşlandığını görünce ayrıca bir üzüntü oturuveriyor içime :(
  • Fullmetal Alchemist ve Attack on Titan Başlama Sıraları???

Animelerin devamları , OVA'ları vs. var ben bu konularda bilgisiz olduğum için her ne kadar araştırsamda tam anlayamadım ve yanlış başlamak istemiyorum mesela FMA'i nasıl bir sıra ile izlemeliyim? Ve bu iki anime hakkında ne düşüyorsunuz ikisinide indirip izlemeye başlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogac-gs -- 5 Haziran 2015; 18:47:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

Fullmetal Alchemist ve Attack on Titan Başlama Sıraları???

Animelerin devamları , OVA'ları vs. var ben bu konularda bilgisiz olduğum için her ne kadar araştırsamda tam anlayamadım ve yanlış başlamak istemiyorum mesela FMA'i nasıl bir sıra ile izlemeliyim? Ve bu iki anime hakkında ne düşüyorsunuz ikisinide indirip izlemeye başlayacağım.

quote:

Full Metal Alchemist - Yayınlanan ilk seridir. Konu mangadan bağımsızdır.
    Full Metal Alchemist Brotherhood - Yayınlanan ikinci seridir. Konu mangasıyla aynıdır.

İki seri de güzeldir bence. Önce ilk seriyi daha sonra da ikincisini izledim ben. Karakterlere biçilmiş değişik roller hoşuma gitti. Aynı zamanda ilk animeyi bitirdikten sonra karakterle daha bir haşır neşir oluyorsun. Küçük bir duygusal bağ gibi. Bu da ikinci seride verilmek istenen duyguları sağlamlaştırıyor. Benim tavsiye benim izlediğim sırayı izlemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 5 Haziran 2015; 21:01:44 >

• Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler ikisinide dediğin sırada izlicem ama başka yokmu OVA felan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

Tesekkürler ikisinide dediğin sırada izlicem ama başka yokmu OVA felan?

FMA:
    MyAnimeList.net
    Fullmetal Alchemist: The Conqueror of Shamballa
    http://myanimelist.net/anime/430/Fullmetal_Alchemist:_The_Conqueror_of_Shamballa

MyAnimeList.net
    Fullmetal Alchemist: Brotherhood Specials
    http://myanimelist.net/anime/6421/Fullmetal_Alchemist:_Brotherhood_Specials

MyAnimeList.net
    Fullmetal Alchemist: Premium Collection
    http://myanimelist.net/anime/908/Fullmetal_Alchemist:_Premium_Collection

SnK için de buraya bakabilirsin:

• Müzik çok hoşmuş yaa

• Melih başkan 4chan'deki /m/ kanalında gururumuz durumunda şu sıralar.
  • Küçükken izlediğim bir anime vardı kanal d de yayınlanmıştı sanırım.Bulamıyorum yardım ederseniz sevinirim.

Animede oyuncak arabalarını yarıştıran 2 kardeş vardı sanırım.Arabalar kendi gidiyordu bunlar peşinden koşuyorlardı.

Arabalarını modifiye falan ediyorlardı.

Bir yarışmaya vardı,ona katılmak için çalışıyorlardı.

Çok sürükleyiciydi ya,aklıma geldi baştan izlemek istiyorum.
  • Akuma_Blade kullanıcısına yanıt
    Buna ek olarak

Hocam bir de ayrıca sizden yorum almak istiyorum şu iki yazı hakkında:

Kotaku
    Evangelion Creator Predicts the Death of Anime
    http://kotaku.com/evangelion-creator-predicts-the-death-of-anime-1706738732

http://forum.turkanime.tv/topic/13808-animeleri-haz%C4%B1rlayanlar-ka%C3%A7-para-kazan%C4%B1yorlar/

Yabancı animatörün röportajda cevapladığına göre misal bir çizim için o kadar düşük bir ücret ödenmesi gerçekten doğru mu? Cidden sektör bu kadar kötü durumda mı? Sektörün sırf bu yüzden fanservice ve moe ya kayması (çünkü 2000 ve öncesine bakınca bu kadar fanservice ve moe yok kanımca) doğru mu? Aynı şeyi bir ara Miyazaki de söylemişti.Fikriniz nedir bu konuda?

• Matt Jeevas kullanıcısına yanıt
    Bakusou Kyoudai Let's & Go olabilir. Belki Dash! Yonkuro
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Bakusou Kyoudai Let's & Go olabilir. Belki Dash! Yonkuro

İlki

Çok teşekkür ederim ama malesef türkçesi yok.
  • Matt Jeevas kullanıcısına yanıt
    Tık diye bulurum

İng. bu noktada şart kardeş, yapçak bişey yok. Türkçeye çevirseler adamlarn tepesine biniyorlar malum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saruman, Count Dooku (ki favori Star Wars karakterimdir), öncesinde Dracula ve Sherlock Holmes gibi sayısız karakteri canlandırmış büyük oyuncu Christopher Lee önceki gün bildirildiğine göre 93 yaşında aramızdan ayrılmış. Kendisini özlemle hatırlıyor olacağım.

• arkadaşlar naruto izliyorum şuan biticekmiş başka animeler baktım one piece güzel geldi sonra hunter x hunter baktım bu hoşuma gitmedi.şu narutodaki tadı alamıyorum jutsudur çakradır bu tarz şeylerin olduğu sürükleyici shounen tarzı animeler önerebilir misiniz?
    açıkçası narutodan sonra başka anime izleyesim bile gelmiyorda bağnaz olmamak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayakeasy -- 14 Haziran 2015; 3:29:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonda5Baronda15

arkadaşlar naruto izliyorum şuan biticekmiş başka animeler baktım one piece güzel geldi sonra hunter x hunter baktım bu hoşuma gitmedi.şu narutodaki tadı alamıyorum jutsudur çakradır bu tarz şeylerin olduğu sürükleyici shounen tarzı animeler önerebilir misiniz?
    açıkçası narutodan sonra başka anime izleyesim bile gelmiyorda bağnaz olmamak lazım...

Full Metal Alchemist.Eğer bağnaz kalma yayın diyorsan shounen türü dışında da izlemelisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Melih başkan 4chan'deki /m/ kanalında gururumuz durumunda şu sıralar.

Kahkaha attım izlerken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Melih başkan 4chan'deki /m/ kanalında gururumuz durumunda şu sıralar.

our savior

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.