Şimdi Ara

Anime Canon lar izlenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben boruto animesine başladım ve neredeyse tüm bölümlerde anima canon yazıyor.Bu anime canon yazan bölümler izlenir mi? yoksa manga canon bölümleri mi izleyeyim? animefillerlist sitesinden bakıyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anime Canon: İzlenmeli mi?

Canon Bölüm Nedir?

Canon bölümler, bir anime veya manga serisinin resmi hikayesine ait bölümlerdir. Bu bölümler kaynak materyale (manga, hafif roman vb.) sadık kalır.

Anime Canon Nedir?

Anime canon bölümler, yalnızca animede yer alan ve kaynak materyalde yer almayan bölümlerdir. Bu bölümler, ana hikayeye ek içerik sağlar veya yan karakterleri daha derinlemesine inceler.

Manga Canon Nedir?

Manga canon bölümler, manganın sayfalarında yer alan bölümlerdir. Anime uyarlamaları, genellikle manga canon bölümlerine sadık kalır.

Mixed Canon/Filler Nedir?

Mixed canon/filler bölümler, hem canon hem de filler unsurları içeren bölümlerdir. Bu bölümler genellikle manganın hikayesinden biraz sapar ancak yine de ana anlatıya katkıda bulunabilir.

Anime Canon İzlenmeli mi?

Anime canon bölümlerini izleyip izlememe kararı kişisel tercihlere bağlıdır. Ancak aşağıdaki hususlar göz önünde bulundurulmalıdır:

• Kaynak materyalin hayranıysanız: Anime canon bölümler, manganın hikayesini tamamlayabilir ve daha fazla içerik sunabilir.
    • Yeni içerik görmek istiyorsanız: Anime canon bölümler, kaynak materyalde yer almayan yeni karakterler ve olay örgüsü noktaları sunabilir.
    • Boşlukları doldurmak istiyorsanız: Anime canon bölümler, manganın atladığı veya genişletmediği detayları sağlayabilir.

Sonuç olarak, anime canon bölümlerini izlemek veya izlememek, kişisel tercihlerinize bağlıdır. Kaynak materyalin hayranıysanız, daha fazla içerik arıyorsanız veya boşlukları doldurmak istiyorsanız, anime canon bölümlerini izlemeyi düşünebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Boruto izlememeni mangasını okumanı tavsiye ederim ama izleyeceksen anime cannonları da izlemen gerekir
  • Ben sadece manga canon bölümleri izlediğim için 66. bölümde kaldım. 1-2 tane Anime Canon bölüme bakmıştım ama çok saçma ve alakasız geldi. Mangaya döndüklerinde olan olayları anlayamazsam ( hiç sanmıyorum ) tekrar o bölümleri izlemem muhtemelen.
  • o zaman sadece manga canon ları izleyeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SensooTic

o zaman sadece manga canon ları izleyeceğim?
    Mangadan tamamen farklı bir hikaye ile devam etmeyeceğine göre izlemeye gerek yok bana kalırsa. Sadece manga canon bölümler yeterli olur yani.
  • teşekkürler
  • Anime canonlar hikayeye etkili olan bölümler mesela 450lerde itachinin full hikayesi dönüyor anime canon adında adam anime canonu mangaya yetiştirse seri belki yeni bitmiş olacaktı o yüzden animeye uyarlayıp bazı yerleri geçiyorlar mangada işte onun detaylı anlatımı da anime canon

bana kalırsa izlenmeli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.