yarım yüz taktiği ben de çok uyguluyordum çünkü bir gözü diğeriyle aynı çizemiyordum hala da böyle ama fena olmamış bi de avatarındaki resmin yüksek çözünürlükleüsünü bulabilir miyim?bir adı vs var mıdır o resmin çok hoşuma gitti
Güzel çizmişsin.
Olmamış. Zorla "eh işte" diyebilirim. Belki elini alıştırırsan ileride birşeyler olabilir ama şimdiki hali "eh işte". Önünde 39.9 fırın ekmek daha var. Bitrince "süper olmuş" diye yorum yazacağım
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic
yarım yüz taktiği ben de çok uyguluyordum çünkü bir gözü diğeriyle aynı çizemiyordum hala da böyle ama fena olmamış bi de avatarındaki resmin yüksek çözünürlükleüsünü bulabilir miyim?bir adı vs var mıdır o resmin çok hoşuma gitti
yorum yapan arkadaşlara tekrardan teşekkürler..bu arada dediğim gibi ilk anime çizimim, bu iş üstünde yoğunlaşmayı düşünmüyorum denemesine çizdim
Belli ki yeteneğiniz var ama klasik anime tiplerinden uzaklaşıp özgün çalışmalar yapsanız daha faydalı olur diye düşünüyorum .
quote:
Orjinalden alıntı: s£stavina
Belli ki yeteneğiniz var ama klasik anime tiplerinden uzaklaşıp özgün çalışmalar yapsanız daha faydalı olur diye düşünüyorum .
Bencede.Ne kadar özgün olursa o kadar farklı ve güzel şeyler çıkabilir ortaya
Fena değil, bu konuda daha çok çalışırsan bişeler olcak gibi gerçekten
quote:
Orjinalden alıntı: !XiR
teşekkürler
İlk çiziş için çok güzel.Bu arada forumda ne çok çizme kabiliyeti olan var.
Çizimlerini çizgisiz kağıda yap.
Bence güzel olmuş dahada ilerletip küçük bi senaryolu çizgi roman şeklinde yapabilirsin. Gelecek çalışmalarınıda bekliyoruz...
Yorumlar için teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: Seytan Kobra
İlk çiziş için çok güzel.Bu arada forumda ne çok çizme kabiliyeti olan var.
Bencede ilk çizim olarak gayet güzel. Kolay gelsin.