Şimdi Ara

Anime izleyen kızlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kızlar nelerden hoşlanır yani ne gibi şeyler yapsam gönlünü kazanırım bi el atın.
    not: hiç anime izlemedim

• Animelerden hoşlanır.
  • Animeden hoşlanırlar

15sn @BurayaNerdenÜyeOluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylor Gang -- 27 Eylül 2014; 12:59:46 >
  • Cikar vur masaya rasengani
  • Anime izlemeyen kızlar ölebilir mii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 27 Eylül 2014; 13:00:23 >
  • Güzelll başka
    manga falan demeyin de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Gang

Animeden hoşlanırlar

15sn @BurayaNerdenÜyeOluyoruz
    boşuna ugraşma kendi küçük animeci arkadaşlarının oluşturduğu yapıdan cıkmayarak kendi küçük dünalarını oluştururlar, dişarıdaki kişiler bunların izlediklerini söyledikleri şeylerin ne oldugunu bilmedikleri için kendilerini bir mok sanarlar, bu böyle gider. o yuzden boşver qnq
  • Cinsellik ile ilgili konusmalar hoslarina gider en azindan benim tanidim animeci kizlar boyleydi
  • Genelde lezbiyen oluyorlar hic ugrasma derim normal kiz profilinden cok uzak garip tipler arkadas bile edinmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasurenai -- 27 Eylül 2014; 13:03:20 >
  • Anime adult izlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: RidetoFreedom

Güzelll başka
    manga falan demeyin de

mangal falan o tarz şeyler hoşlarına gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: RidetoFreedom

Güzelll başka
    manga falan demeyin de

Manga falan

44sn@Taylor Gang

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 27 Eylül 2014; 13:05:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasurenai

Genelde lezbiyen oluyorlar hic ugrasma derim normal kiz profilinden cok uzak garip tipler arkadas bile edinmiyorum
    tamam guzel demişsinizde ben zoru seviyorum yani kafaya taktım bu işi bu kızla çıkmam şart

@Kiiroi Senkou

@_bluescream_
  • Kore fani, dizilerine tapan ve 3-5 anime izleyip asya kültürüne merak salip kendini birşey sanan çok uyuz tipler var piyasada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiiroi Senkou

Genelde lezbiyen oluyorlar hic ugrasma derim normal kiz profilinden cok uzak garip tipler arkadas bile edinmiyorum

Adam haklı
  • hetero olduğuna eminim ama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Kore fani, dizilerine tapan ve 3-5 anime izleyip asya kültürüne merak salip kendini birşey sanan çok uyuz tipler var piyasada.

Dusuncelere zevklere ve tercihlere karsi cok anlayisli bi toplumumuz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz. Zeus

Kore fani, dizilerine tapan ve 3-5 anime izleyip asya kültürüne merak salip kendini birşey sanan çok uyuz tipler var piyasada.
    Anime izleyenlere karşı ön yargı ateistlere yapılanlardan daha fazla sayın seyirciler.
  • Bankai modunda rasen oodama kyugan yap sonra alucardı çağır beraber shoda kamehame yapar kızı tavlarsın .
  • anime izleyen diye sormuş ruh hastası değil
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.