Şimdi Ara

Anime izleyen kızlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anime izlese nolucak ? Diger kızlardan farkları yoook ögrenin sunlarııı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl farkları yok ya ben bir kız için bu kadar dikkat çekmeye çalışmamıştım hiç biraz daha içe dönük beni de çeken bu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

boşuna ugraşma kendi küçük animeci arkadaşlarının oluşturduğu yapıdan cıkmayarak kendi küçük dünalarını oluştururlar, dişarıdaki kişiler bunların izlediklerini söyledikleri şeylerin ne oldugunu bilmedikleri için kendilerini bir mok sanarlar, bu böyle gider. o yuzden boşver qnq

Anime izleyenlerde, erkek/kiz, fark etmeksizin boyle bir yargi olustugunu gormemekle birlikte; izlemeyen COGUNLUK disarida gordugumuz keko, apaci veya kezban olarak tabir edebilecegimiz kisilerden olusmaktadir.

Sadece anime degil, herhangi bir cizgi roman, manga, film veya roman okumak/izlemek gibi bir kulture sahip olmayan insanlarin cogunlugu da yukarida soyledigim gibidir. Ya da en azindan bana oyleleri denk gelmistir bilemem.

Fakat su anda benim soyledigim sey kismen dogru oldugu dusunulebilen bir genellemeyse, ve eger sizinde kasdettiginiz kisilerin yasi 10-15 arasi DEGİLSE, sizin soylediginiz sey tamamen yanlistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 27 Eylül 2014; 13:26:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RidetoFreedom

Nasıl farkları yok ya ben bir kız için bu kadar dikkat çekmeye çalışmamıştım hiç biraz daha içe dönük beni de çeken bu sanırım.

Dizi izleyende içe dönük ozaman kız sosyal degil anime izliyor mecburi başlıgı anime izleyen degilde içe dönük kız nelerden hoslanır sekilde olustur kafanda ben fark görmüyorum acıkcası tanıdıklarımdan

• quote:

Orijinalden alıntı: DrOetker

quote:

Nasıl farkları yok ya ben bir kız için bu kadar dikkat çekmeye çalışmamıştım hiç biraz daha içe dönük beni de çeken bu sanırım.

Dizi izleyende içe dönük ozaman kız sosyal degil anime izliyor mecburi başlıgı anime izleyen degilde içe dönük kız nelerden hoslanır sekilde olustur kafanda ben fark görmüyorum acıkcası tanıdıklarımdan

İçe dönük derken demek istediğim daha küçük ve samimi ortamı olan yani sosyal bi kız ama ortamı daha küçük
  • Anime izleyen bir kizla muhabbet kurmak istiyorsan senin de anime izlemen gerekir. Buna da hangi animeden baslamaliyim diyerek girebilirsin sohbete. Hediye alacaksan da karakter figürü veya kaliteli baskili tshirt alabilirsin.

• hmm anime izlemek bi kenara figür meselesi çok mantıklı eyvallah
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DrOetker

quote:

İçe dönük derken demek istediğim daha küçük ve samimi ortamı olan yani sosyal bi kız ama ortamı daha küçük

Hocam bence biraz kasıyosunuz kendinizi hoslanıyosanız diger kızlara nasıl davranıyosanız öyle davranın anime izlemedigini ama şiddetle önerdigi bi seriye baslayabilcegini söyleyebilirsin konu hakkında muhabbet eder git gide muhabbeti daha dıcak yerlere çekebilirsin ama dedigim gibi kasma rahat ol bende eskiden metalci kızları üstün görürdüm fakat insanları eşit görüyorum gözümde tecrübeyle sabit

• malum bölgeyi traş etme.
  • Yaoi ya da Shounen Ai izle onunla birlikte

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

boşuna ugraşma kendi küçük animeci arkadaşlarının oluşturduğu yapıdan cıkmayarak kendi küçük dünalarını oluştururlar, dişarıdaki kişiler bunların izlediklerini söyledikleri şeylerin ne oldugunu bilmedikleri için kendilerini bir mok sanarlar, bu böyle gider. o yuzden boşver qnq

Anime izleyenlerde, erkek/kiz, fark etmeksizin boyle bir yargi olustugunu gormemekle birlikte; izlemeyen COGUNLUK disarida gordugumuz keko, apaci veya kezban olarak tabir edebilecegimiz kisilerden olusmaktadir.

Sadece anime degil, herhangi bir cizgi roman, manga, film veya roman okumak/izlemek gibi bir kulture sahip olmayan insanlarin cogunlugu da yukarida soyledigim gibidir. Ya da en azindan bana oyleleri denk gelmistir bilemem.

Fakat su anda benim soyledigim sey kismen dogru oldugu dusunulebilen bir genellemeyse, ve eger sizinde kasdettiginiz kisilerin yasi 10-15 arasi DEGİLSE, sizin soylediginiz sey tamamen yanlistir.

10-15 değiller büyükler ve etrafımda böyleleri çok

• Shepherd. kullanıcısına yanıt
    ahahahaha ulan o kadar zekice ki trollediğine kızamıyorum
  • boku no pico ile gir muhabbete
  • tamam o zaman ben düz taktiğimle yürüyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RidetoFreedom -- 27 Eylül 2014; 13:32:48 >
  • quote:

tamam o zaman ben düz taktiğimle yürüyorum ?

Aynen öyle

• Steins gate'i izledin mi de. Senaryosundan çizimine kadar konuşur muhabbeti kurarsın.

• Okabe Rintarou kullanıcısına yanıt
    ya ben derim derim hatta mesajlaşırken izlemediğimden şüphe bile etmez(1-2 animeci arkadaşa sorarım falan) ama yüzyüze gelince hödük gibi kalırım
  • Onunla anime muhabbetlerine gir. İzlediği animeleri öğren, izlemeye başla. Bolumleri tartış.

• A4L kullanıcısına yanıt
    ya affedersin ama sence bunu düşünmeyecek kadar aptal mıyım ?
    ben sadece anime izleme işine bulaşmadan şu işi halletmek istiyorum yani anime izlemek benimde aklıma gelir herhalde
  • quote:

tamam o zaman ben düz taktiğimle yürüyorum ?

Boku No pico de aşık olur sana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.