Şimdi Ara

Anime izleyen kızlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RidetoFreedom

ya ben derim derim hatta mesajlaşırken izlemediğimden şüphe bile etmez(1-2 animeci arkadaşa sorarım falan) ama yüzyüze gelince hödük gibi kalırım

Steins gate, death note, tokyo ghoul gibi sağlam senaryolu az bölümlü güzel bi seri izle. Hatta kıza da tavsiye edebilirsin izlememişse. İzledikten sonra çok rahat sohbet kurulabilecek seriler bunlar.

Not: Tokyo ghoul 12 bölümlük. Son bölümü birkaç hafta önce çıktı. Yeni sezon 2015te çıkacak. Yalnız biraz hartcore kaçabilir(kanlı manlı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinsel konuda diger kizlardan daha baskindirlar. Bizdeki kiz aclari gibi onlar da biraz sapiktirlar disaridan goremezsin ama hep izledikleri-sevdikleri anime karakterlerine benzemeye calisirlar. Onlardan sevgili yapamazsin ama sabaha kadar sex konusabilirler. BOŞVER

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okabe Rintarou kullanıcısına yanıt
    ya bi tane izledim ama böyle kurt adamlı falan hiç sarmadı claymore mi neydi. bi de death note çok duydum ona bakayım kısaysa
  • Bay Tanga B kullanıcısına yanıt
    kardeş kusura bakma da önce postuna sonra nickine baktım yani pek guvenemedim ne diyim sen hep bunları düşnen bi adamsın galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiiroi Senkou

Genelde lezbiyen oluyorlar hic ugrasma derim normal kiz profilinden cok uzak garip tipler arkadas bile edinmiyorum

Türkiye de normal kız profilinden uzaksa alırım bir dal..
  • quote:

ya bi tane izledim ama böyle kurt adamlı falan hiç sarmadı claymore mi neydi. bi de death note çok duydum ona bakayım kısaysa

33 bölüm. Hemen sarar o. Çok sağlam senaryosu.

Steins gate 25 bölüm. Biraz ciddi. Ama 2-3 bölüm dişini sıkman lazım. Devamındaki senaryo harika ama 3 bölüm izlemeden anlamaz sarmadı der bırakırsın.

Tokyo ghoul hakkında yazmıştım. Bu sene çıktı çizimleri falan çok iyi ama bi kızın izleyeceğini pek sanmam.

• tamam ya en sevdiklerini sorarım yani yapıcak en mantıklısı bu
  • quote:

kardeş kusura bakma da önce postuna sonra nickine baktım yani pek guvenemedim ne diyim sen hep bunları düşnen bi adamsın galiba :D

Yok kardesim bu nick'i arkadasla esprisine koyduk uzun zaman once. Ustelik ben degil onlar dusunuyor boyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okabe Rintarou

quote:

ya ben derim derim hatta mesajlaşırken izlemediğimden şüphe bile etmez(1-2 animeci arkadaşa sorarım falan) ama yüzyüze gelince hödük gibi kalırım

Steins gate, death note, tokyo ghoul gibi sağlam senaryolu az bölümlü güzel bi seri izle. Hatta kıza da tavsiye edebilirsin izlememişse. İzledikten sonra çok rahat sohbet kurulabilecek seriler bunlar.

Not: Tokyo ghoul 12 bölümlük. Son bölümü birkaç hafta önce çıktı. Yeni sezon 2015te çıkacak. Yalnız biraz hartcore kaçabilir(kanlı manlı)

Gate 2.sezon cikcakmi

• quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

quote:

Orijinalden alıntı: Okabe Rintarou

quote:

Gate 2.sezon cikcakmi

Hiçbir fikrim yok.

Örgüte bağlı.

El psy congaroo

• Birlikte Toradora ve Golden time izleyin yeter

Angel beats

Kyoukai no kanata

Guilty crown da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuriyama Mirai -- 27 Eylül 2014; 23:15:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.